Fans denken dat Kanye zijn huwelijk had kunnen redden door dit ene ding te doen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Kanye zijn huwelijk had kunnen redden door dit ene ding te doen
Fans denken dat Kanye zijn huwelijk had kunnen redden door dit ene ding te doen
Anonim

Op dit punt zijn de meeste fans het erover eens dat het huwelijk van Kanye West en Kim Kardashian dood is. Niet alleen dat, maar volgens de meeste verhalen lijkt Kanye best blij te zijn met zijn gerapporteerde vriendin Irina Shayk. Het feit negerend dat sommigen zeggen dat hij een andere versie van Kim van haar probeert te maken, lijkt het hem goed om verder te gaan.

Maar als Kanye zijn huwelijk met Kim wilde redden, zeggen fans dat er één specifiek ding is dat hij zou moeten doen. Helaas is het daar nu te laat voor.

Fans zeggen dat Kanye zijn huwelijk had kunnen redden

Om eerlijk te zijn, fans hebben wel een punt. Wat er ook mis ging in het huwelijk van Kim en Kanye, er was waarschijnlijk iets dat hij had kunnen doen om de boel op te lappen.

Headlines beweerden dat Kim bereid was om op een gegeven moment dingen uit te werken. Bovendien huilde ze tijdens minstens één aflevering van 'Keeping Up with the Kardashians' over hoe hard ze had geprobeerd om hun huwelijk te herstellen. Uiteindelijk heeft Kim veel over de relatie gemorst, maar zij was ook degene die de scheiding aanvroeg.

Toch denken fans dat Kanye de loop van het huwelijk had kunnen veranderen met één ding dat volgens hen vrij eenvoudig is in termen van laatste wanhopige inspanningen: zijn mond houden.

Fans denken dat het uitspreken van Kanye West zijn huwelijk beëindigde

Hoewel fans toegeven dat er veel dingen zijn die Kanye aantoonbaar 'fout' heeft gedaan in zijn huwelijk, was één ding de druppel. Kortom, Redditors denken dat Kanye, door hun relatieproblemen te publiceren, de spijker in de doodskist van zijn huwelijk met Kim heeft gezet.

Commentatoren wijzen op het feit dat Kanye naar verluidt al jaren worstelt met zijn geestelijke gezondheid en dat Kim aan zijn zijde bleef. Ze steunde zelfs zijn presidentiële campagne en stond haar man bij in de media terwijl de afschuwelijke reacties van critici op hem neerkwamen.

Het leek alsof ze aan het rijden was of doodging, commentaar van fans. Toch is er in ieder geval één ding dat de Kardashian-familie niet zal vergeven, suggereren ze: slechte publiciteit.

Fans (of misschien zijn het gewoon critici?) zeggen dat Kanye's openbare uitzending van de vuile was van het paar Kim er echt toe heeft aangezet om een echtscheiding aan te vragen. Het bewijs om deze theorie te ondersteunen? Geschiedenis.

"Ze hebben laten zien dat ze vergevingsgezind zijn met veel dingen, maar niet zo vergevingsgezind als het gaat om kwaadspreken / publiekelijk vernederen", merkte een Redditor op. Ze legden uit dat Caitlyn Jenner op dezelfde manier geliefd was bij de familie, totdat ze boeken begon te schrijven en interviews gaf die kritisch waren over de Kar-Jenner-familie als geheel.

En dat is Kanye's fatale fout, zeggen ze: naar sociale media gaan in plaats van dingen achter gesloten deuren te houden.

Aanbevolen: