Khloe Kardashian-fans willen dat ze stopt met het krijgen van deze cosmetische behandeling (in het belang van True)

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian-fans willen dat ze stopt met het krijgen van deze cosmetische behandeling (in het belang van True)
Khloe Kardashian-fans willen dat ze stopt met het krijgen van deze cosmetische behandeling (in het belang van True)
Anonim

Khloe Kardashian is een mama van het volgende niveau. De liefde, steun en schattige uitstapjes die ze deelt met de driejarige True Thompson zijn zo lief dat ze miljoenen likes en super ondersteunende reacties binnenhalen elke keer dat ze iets plaatst.

Nu heeft Khloe zojuist foto's van zichzelf gepubliceerd met nieuwe informatie over iets dat zij en True gemeen hebben - en over hoe ze het sinds haar tienerjaren heeft veranderd. Meisje heeft krullen!

Blijkbaar was een van de eerste cosmetische behandelingen die Khloe kreeg er een die bedoeld was om haar haar van zijn natuurlijke textuur te ontdoen, maar haar krullen zijn voorlopig terug. Zal Khloe ze houden?

Lees verder om de zinvolle reden te leren waarom fans echt, echt willen dat ze dat doet.

Koko's natuurlijke krullen

Afbeelding
Afbeelding

Khloe deelde dit weekend een reeks foto's van zichzelf terwijl ze aan het chillen was in trainingskleding met haar natuurlijke krullen. Ze schreef bij de set: "Ik draag zelden mijn natuurlijke haartextuur. Ik voelde me er best schattig mee (verpest het gevoel alsjeblieft niet)."

Ze plaatste vervolgens babyfoto's in haar Verhalen om te bewijzen dat ja, die bos krullend haar dezelfde textuur heeft als het haar dat ze had toen ze een kind was. Bekijk deze foto's van kleine Koko's krullen.

Afbeelding
Afbeelding

"Ik krijg al jaren stijltangbehandelingen voor mijn haar", schreef ze in een van de Stories, en voegde er een facepalm-emoji aan toe om te laten zien dat ze daar misschien spijt van zou krijgen. "Sinds mijn tienerjaren krijg ik Braziliaanse blowouts en andere behandelingen. Ik ben gestopt vanwege Covid. Ik hou eigenlijk wel van mijn krullen."

Fans denken dat het goed is voor True

kkk
kkk

Mensen op IG waren verrast om te zien dat Khloe, wiens kapsels meestal passen bij de gladde, rechte looks die haar zussen dragen, deze eigenschap eigenlijk gemeen had met haar dochter. Bovendien dachten velen dat Khloe die haar natuurlijke krullen omhelst, wonderen zou kunnen doen voor True's zelfrespect.

"Draag het vaker. True zal het op prijs stellen als het gekruld is", drong een fan op IG aan in een opmerking die meer dan 2.500 likes verdiende in minder dan 24 uur.

"Dat is waar! Ik denk dat als ze opgroeit en altijd steil haar ziet, ze misschien haar mooie krullen wil verbergen!!" leest een van de beste antwoorden, terwijl anderen het ermee eens zijn "Krullen zijn cultuur!"

Veel fans deelden zelfs hun eigen ervaringen met het laten vallen van ontkrulbehandelingen "omdat dochters hun mama's nabootsen" en zouden zich slecht kunnen voelen als ze zien dat hun eigen eigenschappen worden gewist.

"Toen mijn zoon jonger was, vroeg hij me waarom ik mijn haar had rechtgetrokken (het zijne is gekruld). Ik begon het meteen gekruld te dragen. Het was een manier om contact te maken", gaf een fan toe, met meer toevoeging "juist. Ik moest dat doen voor mijn dochter' en Khloe aanmoedigen om hun voorbeeld te volgen, zodat True 'zich niet alleen zal voelen'.

Khloe's vrienden houden van krullend

klo
klo

Iedereen, van Vanessa Bryant tot Scott Disick en Kendall Jenner, schreef opmerkingen waarin hij de haarfoto's van Khloe prees. Zelfs beroemdheidshaarstylist Jen Atkin kan er geen genoeg van krijgen: "ITS IS ALTIJD MIJN FAV GEWEEST." Het lijkt erop dat Khloe veel steun zou hebben als ze ervoor zou kiezen om de krullen te behouden.

Geen beroemdheden noemden True's krullen in hun opmerkingen, maar laten we het laatste woord geven aan Khloe's eigen ondersteunende moeder, mevrouw Momager zelf: "Je bent het mooiste meisje!!!!!!" Aw.

Aanbevolen: