Fans willen niet dat KUWTK stopt na de hysterische mislukking van Kris Jenner

Inhoudsopgave:

Fans willen niet dat KUWTK stopt na de hysterische mislukking van Kris Jenner
Fans willen niet dat KUWTK stopt na de hysterische mislukking van Kris Jenner
Anonim

Fans van de uitgebreide Kardashian-Jenner-familie lijken nog niet helemaal klaar om te stoppen met proberen hen bij te houden, aangezien de cult-reality-tv-show na 20 seizoenen ten einde loopt.

E!'s Keeping Up With The Kardashians zendt nu de laatste aflevering uit, opgesplitst in twee delen. Fans hebben een mix van verdriet en hysterie ervaren sinds de voorlaatste aflevering op 3 juni op het scherm verscheen. Vooral een hilarische mislukking van "momager" Kris Jenner is een van de vele redenen waarom de fandom diepbedroefd is over de show die voorgoed eindigt.

Kris Jenner bewijst dat ze klaar is voor elke situatie in hilarische 'KUWTK'-mislukking

In de laatste aflevering van de reality-tv-show bevestigt Kris Jenner haar status van 'momager', klaar voor elke situatie.

Haar oudste dochter Kourtney Kardashian herinnerde zich een grappig incident in een vliegtuig. Halverwege de vlucht vraagt iemand Kris Jenner om handdesinfecterend middel, maar de zakenvrouw overhandigde haar medepassagier iets ongewoons.

"Iemand in het vliegtuig naar huis vroeg moeder om handdesinfecterend middel, en ze gaf ze per ongeluk K-Y Jelly", zegt Kourtney.

"Nee, dat heb je niet gedaan", antwoordt Kris's dochter Khloé.

“Ja, dat deed ik”, zegt Kris lachend.

Fans verloren het bij de onthulling.

“Kris is de beste”, merkte een fan op.

"Ik ga dood", was een andere opmerking.

“Beëindig de show niet”, smeekte een ander.

Wat de Kardashians te zeggen hadden over het einde van hun show

De familie kondigde aan dat de show in september vorig jaar met zijn 20e seizoen zou eindigen.

“Met pijn in het hart nemen we afscheid van Keeping Up with the Kardashians. Na wat 14 jaar, 20 seizoenen, honderden afleveringen en verschillende spin-off-shows zullen zijn, hebben we als gezin besloten om deze zeer speciale reis te beëindigen', schreef de familie op Instagram.

“We zijn jullie allemaal die al die jaren naar ons hebben gekeken meer dan dankbaar – door de goede tijden, de slechte tijden, het geluk, de tranen en de vele relaties en kinderen. We zullen de prachtige herinneringen en talloze mensen die we onderweg hebben ontmoet voor altijd koesteren, voegden ze eraan toe.

“Bedankt aan de duizenden individuen en bedrijven die deel hebben uitgemaakt van deze ervaring en het allerbelangrijkste, een heel speciale dank aan Ryan Seacrest voor het vertrouwen in ons, E! omdat ze onze partner zijn, en ons productieteam bij Bunim/Murray, die talloze uren hebben besteed aan het filmen van ons leven,” zeiden ze ook.

Kim Kardashian legde de beslissing destijds ook uit in een interview met Grazia USA.

“Soms hebben we gewoon een pauze nodig. Het is heel eenvoudig. We hebben maar een minuut nodig om ons te hergroeperen. Weet je, we hebben al 14 jaar geen pauze gehad, zei ze.

Aanbevolen: