Waarom is er drama tussen 'RHONY'-sterren Bethenny Frankel en Sonja Morgan boven een broodrooster?

Inhoudsopgave:

Waarom is er drama tussen 'RHONY'-sterren Bethenny Frankel en Sonja Morgan boven een broodrooster?
Waarom is er drama tussen 'RHONY'-sterren Bethenny Frankel en Sonja Morgan boven een broodrooster?
Anonim

Hoewel de Real Housewives van New York City-ster Sonja Morgan bekend staat om haar stijlvolle mode, staat ze ook bekend om het praten over het ontwikkelen van een broodroosterovenlijn. Fans van de realityshow hebben Sonja in de loop der jaren over verschillende zakelijke ondernemingen zien praten, waaronder haar modelijn. Fans kregen de modeshow van Sonja te zien, een van de scènes uit seizoen 12 die opv alt.

Sonja leek de meest gepassioneerde over broodroosterovens, en het blijkt dat Bethenny Frankel het onlangs ook over hen heeft gehad. Fans vragen zich af of er drama is tussen de twee realitysterren. Laten we eens kijken.

Bethenny's Toaster Oven Line

Toen Bethenny Frankel op RHONY zat, had ze een aantal belangrijke argumenten, waaronder haar vete met voormalig beste vriend Carole Radziwill.

Bethenny Frankel zei op Instagram dat ze een broodroosterovenlijn zou hebben, en volgens Bravotv.com wilde een fan weten of Sonja Morgan hier boos over was.

Sonja verscheen op 29 juni in Watch What Happens Live met RHONY-ster Leah McSweeney en Sonja zei: "Luister, het wordt erg ingewikkeld. Toen de show werd uitgezonden, kreeg ze veel BS van Ramona [Singer] en Dorinda [Medley], gewoon om dat naar buiten te brengen. Wat belangrijk is, is dat Bethenny en ik daar doorheen zijn gekomen, we hebben het besproken en ze wist niet dat ik een eigenaar was."

Sonja zei ook: "Ik denk dat er genoeg ruimte is voor haar om broodroosters te maken, voor mij om broodroosters te maken wanneer het goed voor mij is" en toen Andy Cohen informeerde dat het "een cheater-merk" was, zei ze " Ik denk het niet."

Sonja's liefde voor broodroosterovens

Het is logisch dat mensen zich afvragen of er drama is tussen Bethenny en Sonja, want een aantal seizoenen geleden had Sonja het vaak over haar eigen lijn broodroosterovens.

Fans associëren Sonja Morgan zeker met broodroosterovens, en aan het begin van de COVID-19-pandemie vertelde Sonja over haar favoriete recepten voor broodroosterovens.

Ze noemde een visgerecht dat ze lekker vindt en vertelde E! Nieuws, "Ik maak ook vis met asperges in de broodrooster. Ik doe er lamskoteletten met romaine in. Je kunt romaine sla doormidden snijden en Parmezaanse kaas erop leggen. Maar mijn favoriet zou de zeer goedkope vis moeten zijn, weet je de kabeljauw en de heilbot. Die leg je in aluminiumfolie met een klein beetje melk en een klontje boter. Zet het op het bovenste rooster aan het einde om de boter bruin te maken. Oh, love it."

Sonja zei ook dat als iemand taartkorst over heeft, ze kaneelbroodjes kunnen maken door suiker en kaneel toe te voegen, wat absoluut heerlijk klinkt.

Volgens Bravotv.com vertelde ze Forbes in 2016 dat het "nog steeds in de maak" was en legde uit: "Ik heb duidelijk een prototype gemaakt, dat je op de show zag. Wat in eerste instantie begon met Heather op de show kreeg een merk-ID en een logo."

Heather en Sonja

In seizoen 3 was Sonja een fulltime castlid van The Real Housewives of New York City en in de loop van de seizoenen zagen fans haar hechte vriendschap met Ramona Singer ontwikkelen. De twee hielden ervan om samen te feesten en op vakantie te gaan. In seizoen 6 sprak Sonja over haar broodroosteroven en Heather Thomson raakte er ook bij betrokken.

Voormalige RHONY-sterren Heather en Carole Radzwill spraken op Heather's podcast In My Head With Heather Thomson en ze zeiden dat Sonja's broodrooster niet eens een echt verhaal in de show was.

Heather zei: "De broodroosteroven is een van de grappigste herinneringen aan de show en de reden waarom het voor mij is, is omdat ik echt geloofde dat ik haar zou helpen. Als er een productie van broodroosterovens zou komen, hadden we ze verkocht."

Toen Carole zei: "Ze was niet van plan om een broodrooster te maken, het was gewoon een grappige verhaallijn voor de show," grapte Heather: "Daarom ben ik een vreselijke huisvrouw! Ik ben elke keer een sukkel!"

Een fan schreef over deze aflevering van seizoen 6 op Reddit en vertelde dat ze dachten dat Sonja gemeen deed tegen Heather, die haar zakelijk advies gaf zonder ervoor betaald te worden.

Volgens een blogpost die Heather schreef voor Bravotv.com, beantwoordde Sonja haar vragen over haar bedrijfsplannen en andere details over de broodroosterovenlijn niet. Heather zei dat ze met vele anderen in Sonja's team urenlang aan de branding en het logo werkte. Ze had het gevoel dat ze meer betrokken was dan Sonja. Heather schreef dat Sonja een "lege prototypedoos" had.

Een andere fan genoemd in dezelfde Reddit-thread waarin Sonja verscheen op Worst Cooks in America: Celebrity Addition en lamsvlees maakte in een broodroosteroven, dus ze is erg toegewijd aan deze stijl van koken. Volgens Entertainment Weekly was chef-kok Tyler Florence in de war en vroeg aan Sonja: "Je doet schelvis en lamskoteletten erin? Heb je ooit gehoord van iets dat een pan overvol wordt genoemd?"

Het klinkt alsof Sonja Morgan dol is op koken in haar broodroosteroven, fans zullen moeten afwachten of haar lijn ooit uitkomt, en hoewel Bethenny Frankel haar eigen lijn uitbrengt, is Sonja er cool mee.

Aanbevolen: