De echte reden dat Bethenny Frankel haar dochter Bryn nooit op 'RHONY' heeft gezet

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Bethenny Frankel haar dochter Bryn nooit op 'RHONY' heeft gezet
De echte reden dat Bethenny Frankel haar dochter Bryn nooit op 'RHONY' heeft gezet
Anonim

We hebben allemaal gemengde gevoelens als het erom gaat kinderen op reality-tv te brengen. Aan de ene kant houden fans van dit genre ervan om schattige kinderen op het scherm te zien opgroeien. Aan de andere kant is het wel logisch dat ouders willen dat hun kleintjes meer privacy hebben. Het kan niet leuk zijn als camera's je volgen als je gewoon wilt spelen. Het is absoluut logisch dat sommige realitysterren hun kinderen weghouden, zoals toen Kristin Cavallari haar kinderen niet filmde voor Very Cavallari.

In het geval van de Real Housewives-franchise hebben verschillende huisvrouwen verschillende beslissingen genomen over het filmen van hun gezin. Fans hebben het gezinsleven van Teresa Giudice op RHONJ bekeken. Maar Bethenny Frankel houdt haar dochter privé. Blijf lezen om de echte reden te ontdekken waarom Bethenny Frankel haar dochter Bryn nooit op The Real Housewives of New York City heeft gezet.

Kids And Reality-TV

Fans van The Real Housewives of New York City weten dat Bethenny Frankel niet zwijgt als ze iets belangrijks en zinvols te zeggen heeft. Toen Bethenny meerdere seizoenen in de show speelde, was ze altijd bereid om precies uit te leggen wat ze voelde. Bethenny is altijd eerlijk gebleven en onlangs sprak Bethenny over de juridische problemen van Erika Girardi.

Hoewel Bethenny RHONY-kijkers zoveel van haar leven liet zien, van het verdriet van haar scheiding tot haar zakenleven, had ze nooit haar dochter Bryn voor de camera.

Bethenny deelde haar mening over het feit dat Brynn filmde voor RHONY en legde uit dat ze niet vindt dat kinderen op reality-tv zouden moeten komen.

Volgens Entertainment Tonight zei Bethenny: "Dus ik denk niet dat het echt een plek is voor een kind - ik niet", vervolgt ze."Ik bedoel, toen mijn dochter een baby was, wist ze niet eens wat er aan de hand was. Maar wat? Je zette een microfoon op een 6-jarige?"

Bethenny zei ook dat ze besloot om in een realityshow te spelen en vond het positief dat ze Bryn van de camera hield.

Bethenny legde uit: "Weet je, de waarheid is dat ik het geweldig vind, ik vind het geweldig dat mijn dochter niet in de show is. Echt waar. Ik denk, weet je, de dagen dat ik mensen in de show die zich hier niet voor hebben aangemeld, zijn voorbij."

Volgens People deelde Bethenny ook dat het niet "natuurlijk" lijkt voor kinderen om beroemd te worden en te schitteren in een reality-tv-serie. Ze zei dat als mensen een microfoon dragen en een serie opnemen, ze aan het werk zijn, en dat is niet iets waarvan ze wilde dat haar dochter er deel van uitmaakte. Bethenny sprak over Jon en Kate Plus 8 en zei: "Maar zoals het was met de Gosselins met al die kinderen die aan het werk waren, moesten ze een tutor of toezicht hebben. Dat klinkt niet natuurlijk voor mij.”

Bethenny als moeder

Bethenny heeft het er vaak over dat ze wil dat Bryn een normale jeugdervaring heeft. Bethenny sprak met Page Six over Bryns liefde voor kunst en zei dat Bryn voorlopig geen geld zou verdienen aan haar artistieke talent.

Bethenny zei: "Ik weet dat het gek klinkt, maar alle kinderen doen nu zaken vanwege shows als 'Shark Tank'. Dus ik vind het leuk dat ze niet zo denkt. Ik wil dat ze van haar leven geniet. Het leven wordt later moeilijk, dus laten we er nu van genieten."

Het is logisch dat Bethenny zich zo voelt, en ze heeft hier zeker de juiste aanpak.

Bethenny praat ook over werken en moeder zijn, en ze legde Us Weekly uit dat ze er altijd voor haar dochter is en werkt dan volgens dat schema. De voormalige RHONY-ster zei: Familietijd staat altijd voorop, dus daarom is werktijd erg stressvol. Omdat ik mijn dochter op de eerste plaats zet, ben ik de pick-up, ik ben de drop-off. Ik ben elk moment bij haar dat ik bij haar kan zijn, dus dan moet al dat werk in zo'n klein deel worden gepropt.'

De vraag of kinderen moeten worden gefilmd voor realityshows is absoluut een moeilijke.

Volgens The Wrap legde Dr. Drew Pinksy uit: "Deze shows kunnen de kinderen openstellen voor publieke controle, schaamte en mislukking. Je moet je afvragen of dat bevorderlijk is voor positieve resultaten naarmate ze ouder worden."

Hoewel Bethenny Frankel haar dochter Bryn niet op RHONY zette, sprak ze wel eens over ouderschap in de show, en fans wisten altijd hoeveel ze van haar kind houdt. Het lijkt er zeker op dat dit de juiste beslissing was voor Bethenny en Bryn.

Aanbevolen: