‘RHONY’-ster Sonja Morgan is verrassend brak, hier is waarom

Inhoudsopgave:

‘RHONY’-ster Sonja Morgan is verrassend brak, hier is waarom
‘RHONY’-ster Sonja Morgan is verrassend brak, hier is waarom
Anonim

Hoewel er verschillende fascinerende castleden zijn geweest in The Real Housewives of New York City, heeft Sonja Morgan zeker een grote naam voor zichzelf gemaakt. Of ze nu grappen maakt en drinkt met Ramona Singer, of praat over het herenhuis waar ze zo dol op is, Sonja is moeilijk te negeren. Ze lijkt ook veel geld te hebben, aangezien ze jarenlang in een fantastisch en mooi huis heeft gewoond. Maar Sonja's verhaal bevat veel meer.

Sonja staat er zeker om bekend dat ze door de jaren heen wat ruzies heeft gehad. Sonja en Luann de Lesseps hebben onlangs gevochten en Sonja heeft wat problemen gehad met Bethenny Frankel over een broodrooster. Maar er is nog een ander aspect van Sonja's leven dat fans moeten kennen en dat is haar financiële geschiedenis. RHONY-ster Sonja Morgan is verrassend blut. Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Sonja's Faillissement

Veel echte huisvrouwen hebben een levensstijl waarbij het duidelijk is dat ze veel geld uitgeven. Sonja draagt geweldige outfits en lijkt net zo comfortabel in het leven als haar co-sterren of die in andere steden in de Bravo-franchise. Maar het blijkt dat Sonja Morgan wat geldproblemen heeft gehad…

Het lijkt erop dat Sonja in de loop der jaren veel geld heeft verloren.

Sonja vroeg faillissement aan en werd aangeklaagd wegens vermeende verstijving van advocaten. Nicki Swift meldde dat faillissementsadvocaten Sonja in 2016 hadden aangeklaagd voor $ 350.000 aan juridische kosten. Nog meer advocaten klaagden Sonja aan en zeiden dat ze hen $ 66.000 schuldig was.

Sonja diende in 2010 een faillissement van Hoofdstuk 11 in en de schuld van de realityster was bijna $ 20 miljoen.

Wat is er gebeurd? Sonja zei dat ze een film zou maken, Fast Flash to Bang Time, met John Travolta, en dat zou betekenen dat Sonja Productions zou gaan samenwerken met Hannibal Pictures, Inc. Het gebeurde niet en Sonja zei dat ze $ 13,5 miljoen aan activa en een schuld van $ 19,8 miljoen had.

Helaas voor Sonja hing dit faillissement vijf jaar boven haar hoofd. De ster vertelde E! Nieuws, "Het is nu voorbij. Er komt een einde aan. De meer dan $ 9 miljoen is er allemaal. Het was een oordeel van $ 7 miljoen, maar met de administratiekosten was het ongeveer nog eens $ 2 miljoen."

Sonja's scheiding

Fans van RHONY hebben Sonja Morgan horen praten over haar scheiding, en ze zei dat dit ook tot geldproblemen leidde. Volgens de NY Daily News zei Sonja dat haar ex-man "vele jaren ouder is dan ik en een afstammeling is van J. P. Morgan en John Adams" en dat ze een "bitter" einde aan hun huwelijk hadden.

Nicki Swift meldde dat Sonja en John Adams Morgan elkaar in 1998 ontmoetten. Sonja was gastvrouw bij San Pietro, een restaurant aan Madison Avenue. Sonja vertelde The Daily Beast: "Mijn breuk was behoorlijk saai. We waren verliefd en toen gingen we uit elkaar. Er was geen drama. We houden nog steeds van elkaar en het was pijnlijk voor ons allebei."

In seizoen 10 van The Real Housewives of New York City begon Sonja in een appartement in de wijk Colombus Circle in NYC te wonen en begon ze haar herenhuis te verhuren voor $ 32.000 per maand. Dit was een emotioneel moment voor de realityster, aangezien fans weten dat ze altijd erg gehecht was aan haar huis.

Romper meldde dat Sonja's ex-man het herenhuis in 1998 kocht voor $ 9,1 miljoen. Hoewel Sonja de woning probeerde te verkopen en de prijs bleef veranderen (van $ 12 miljoen naar $ 10 miljoen naar $ 7,2 miljoen), realiseerde ze zich uiteindelijk dat het logisch was om het te verhuren en stelde ze haar op haar gemak.

Volgens Romper kon Sonja na haar scheiding in haar herenhuis blijven wonen. Sonja moest haar schuld afbetalen, dus deed ze afstand van de huizen die ze bezat in Colorado en Frankrijk.

Volgens Reality Tea zei Sonja dat haar ex-man haar $ 3 miljoen moest betalen, en hij zei hetzelfde in de faillissementsrechtbank. Nicki Swift meldde dat hij dit niet betaalde.

Sonja Morgan heeft nu een nettowaarde van $ 8 miljoen, en ze krijgt $ 465.000 betaald voor elk seizoen van RHONY, volgens Celebrity Net Worth.

Gevraagd naar seizoen 14 van The Real Housewives of New York City, deelde Sonja haar mening dat meer mensen zich bij de cast zouden moeten voegen. Sonja zei ook dat ze het geweldig zou vinden als een aantal voormalige huisvrouwen terug zouden komen.

Sonja legde uit: "We hebben absoluut meer meisjes nodig omdat we er maar vijf hebben. Dus dat was het, ik zou iedereen terug willen. Ik vond het leuk om met iedereen samen te werken en ik vind de show fantastisch en ik hoop dat Tinsley [Mortimer] terugkomt, Jill [Zarin], oh, Dorinda [Medley], natuurlijk, zou geweldig zijn. Iedereen! Ik ben beste vrienden met Dorinda, ik ben heel close met Jill en ik hou van Tinsley, ook al vechten we als zussen."

Fans zijn verbaasd over het faillissement van Sonja Morgan en enkele van de geldproblemen die ze door de jaren heen heeft gehad. Hopelijk keert Sonja terug naar RHONY voor seizoen 14 en kunnen fans meer van haar levensstijl zien.

Aanbevolen: