Heeft Sarah Michelle Gellar een 'Big Bang Theory'-cameo gekozen boven een 'Buffy'-reboot?

Inhoudsopgave:

Heeft Sarah Michelle Gellar een 'Big Bang Theory'-cameo gekozen boven een 'Buffy'-reboot?
Heeft Sarah Michelle Gellar een 'Big Bang Theory'-cameo gekozen boven een 'Buffy'-reboot?
Anonim

Iconische sitcoms zijn niet gemakkelijk af te ronden, vooral als het erom gaat alle fans blij te maken. Of het nu 'Friends' of 'Big Bang Theory' is, fans zullen altijd vragen stellen over bepaalde momenten en hoe dingen hadden moeten gebeuren.

Voor de laatste 'Big Bang'-aflevering moest alles precies goed zijn, inclusief de cameo's van beroemdheden. Voor de producenten en makers was het belangrijk dat het niet zomaar een populaire celeb was die meedeed aan de laatste aflevering.

Het moest iemand zijn met een bepaalde geschiedenis in de show, voer Sarah Michelle Gellar in.

De cameo was een geweldig onderdeel van de show, aangezien ze naast Raj zat.

We duiken in de context achter het uiterlijk. Waarom werd ze geselecteerd en waarom ze de rol accepteerde die we allemaal in het artikel zullen bespreken.

Bovendien zullen we ontleden of Gellar meer inhoud op zich nam dan een bepaalde reboot uit haar verleden.

'Big Bang' wilde niet zomaar een beroemdheid voor de finale

Na een serie van meer dan tien jaar, gecombineerd met 12 seizoenen en meer dan 275 afleveringen, was het niet meer dan terecht dat de laatste aflevering precies goed moest zijn, inclusief cameo's van beroemdheden. Het bleek dat de show niet op zoek was naar zomaar een grote ster tijdens de laatste aflevering, het had iemand nodig die bij de rekening zou passen.

Gezien de constante 'Buffy'-referenties tijdens de show, was het niet meer dan terecht dat Sarah Michelle Gellar werd gevraagd om naast Raj aan boord te komen.

Executive Producer Steve Moalro besprak het castingproces en waarom Gellar werd gekozen voor de rol.

'Chuck [Lorre] zei: "Dit lijkt een kans voor hem om naast iemand leuk te zitten. Misschien is er een beroemdheid die we hierin kunnen opnemen."

"In plaats van te gaan voor degene die de hete 'nu'-celeb is, leek het een heel coole, nerd-pull voor deze personages die ook altijd al fans van Buffy zijn geweest. En het was onze manier om bij ontmoet haar voor het einde."

Het is allemaal gelukt en het zorgde voor een gedenkwaardige cameo in de show. Het bleek dat de celeb net zo opgewonden was om in de show te verschijnen.

Gellar wilde evolueren van 'Buffy'

Net als zoveel andere acteurs in het bedrijf, onthulde Gellar samen met Female dat ze de wens heeft om niet getypecast te worden in een vergelijkbare rol - ook bekend als 'Buffy'.

"Ik hoop dat ik veel geëvolueerd ben. Ik weet het, van het eerste seizoen tot het achtste seizoen ben ik enorm gegroeid als actrice en als persoon. Voor mij is dat de reis die ik hoop voort te zetten, dus Ik hoop dat ik geëvolueerd ben, anders zou ik behoorlijk saai zijn om naar te kijken."

Nu kunnen we het niet met zekerheid zeggen, maar het lijkt duidelijk dat Sarah Michelle Gellar een grotere interesse had in het werken aan de cameo-optreden van ' Big Bang ' in tegenstelling tot een 'Buffy' reboot. Ze vertelde dat ze aarzelde over een reboot van het type 'Buffy'.

"Ik moet eerlijk zijn. Die gedachte maakt me echt bang. Buffy was een film en het werkte niet omdat haar verhaal langer was. Dit ging over een meisje dat je moest leren kennen en het duurde zo lang om erachter te komen hoe ik het einde kon kraken zodat mensen niet van streek raakten. Natuurlijk zeg ik nooit nooit, dus ik zeg geen nee, maar mijn angst zou zijn om zoiets opnieuw te openen, om alleen beëindig het opnieuw."

Wie weet wat de toekomst in petto heeft, maar op dit moment vindt ze het leuk om selectief te zijn met haar werk terwijl ze zich onderdompelt in verschillende rollen.

Ze was vereerd om deel te nemen aan 'Big Bang'

Gellar werd gevraagd om een heel andere rol te spelen, in de wereld van comedy. Sommigen zouden de kans ontwijken, maar dat was duidelijk niet het geval voor de actrice. Er werd contact met haar opgenomen en gezien de context van haar rol, werd haar tijdens de hele show alles verteld over de langlopende grap. Gellar aarzelde niet om te accepteren en zoals ze onthulde naast TV Insider, had de ster een knaller tijdens haar tijd op de set.

"Ik kreeg het telefoontje en ze zeiden: 'Je bent zo'n terugkerende grap in de show, zou je ons willen helpen er een einde aan te maken?' en ik dacht: 'Oh mijn god,'" Gellar herinnert zich. “Ik hou van die cast en we hadden een geweldige tijd. Ik was vereerd om er deel van uit te maken en deel uit te maken van de erfenis van zo'n ongelooflijke show."

Het werd allemaal geweldig en de finale werd door de meeste fans aanbeden. Wie weet, misschien als 'Big Bang' een reboot werkt, verschijnt ze nog een keer.

Aanbevolen: