Welke 'RHOBH'-ster heeft het duurste huis in de franchise?

Inhoudsopgave:

Welke 'RHOBH'-ster heeft het duurste huis in de franchise?
Welke 'RHOBH'-ster heeft het duurste huis in de franchise?
Anonim

Als je gaat schitteren in een show als Bravo's Real Housewives of Beverly Hills, heb je zeker je geld nodig, want deze dames in de show zijn zeker niet goedkoop als het gaat om hun levensstijl, hun kleding of hun huizen van miljoenen dollars.

Wonen in een chique buurt in Los Angeles kost miljoenen - tenminste van de huizen die we op RHOBH hebben gezien. Maar aangezien de dames er al om bekend staan dat ze honderdduizenden besteden aan hun vakanties alleen, waarom zou iemand dan denken dat ze niet alles zouden doen voor hun weelderige huizen?

Gezien het feit dat haar man Mauricio Umansky een van de beste makelaars in Californië is, is het geen verrassing dat Kyle Richards een van de duurste woningen in Hollywood bezit (van haar castleden), maar het is nog steeds niet de duurste van allemaal.

Wie heeft de duurste wieg op 'RHOBH'?

Geloof het of niet, maar tot vorig jaar was het Erika Jayne die het grootste en duurste huis in de franchise had. Het huis dat ze deelde met haar nu vervreemde echtgenoot Tom Girardi stond te koop voor maar liefst $13 miljoen.

De in ongenade gevallen voormalige advocaat, volgens de New York Post, had het 10.000 vierkante meter grote herenhuis in de jaren '80 gekocht voor $ 1,3 miljoen, dat sindsdien drastisch in waarde was gestegen.

Dat geld was echter niet voor Erika en Tom om te houden, aangezien ze in een voortdurende juridische strijd verwikkeld zijn nadat ze beschuldigd werden van het verduisteren van miljoenen dollars van de families van slachtoffers die omkwamen bij de crash van Lion Air-vlucht 610 in 2018.

Tom vertegenwoordigde een aantal families, maar zou een enorme som geld hebben verstopt die de geliefden van de slachtoffers nooit hebben ontvangen. Toen hem door een rechter werd gevraagd waar de miljoenen waren gebleven, zei Tom dat hij zich absoluut niets kon herinneren.

Dus, terwijl Tom en Erika het duurste huis op RHOBH hadden sinds de twee sindsdien het landhuis hebben verlaten te midden van hun scheiding en drama in de rechtbank, neemt collega-castlid Dorit Kemsley nu de kroon met haar 8, 900 vierkante voetboerderij die zij en haar oude echtgenoot PK kochten voor $ 9,5 miljoen.

Terwijl het paar ooit zelf met financiële problemen werd geconfronteerd, zouden we denken dat ze het nu prima doen als ze een huis kunnen kopen dat bijna $ 10 miljoen waard is.

Kyle Richards bezat tot de zomer van 2020 een prachtig familiehuis in Bel Air met haar man Mauricio Umansky, dat ze op de markt brachten voor $ 7 miljoen voordat ze een paar kilometer naar Encino verhuisden, waar ze $ 8,2 miljoen lieten vallen voor hun nieuwste huis.

Erika, die vaak opschepte over het uitgeven van $ 40.000 per maand alleen voor haar glamourploeg, heeft sindsdien haar levensstijl moeten inkrimpen omdat Tom niet langer in staat is om de kosten te dekken die bij zijn aanstaande ex kwamen -levensstijl van de vrouw.

Toen de parttime zangeres en tv-persoonlijkheid begonnen met het filmen van seizoen 11 van de hitserie, vertelde sourced aan US Weekly dat Erika het gevoel had dat ze zichzelf constant probeerde te verdedigen tegen beschuldigingen van haar castleden.

Niemand leek te geloven dat ze geen kennis had van Tom's vermeende frauduleuze activiteiten - ze zou worden weggegooid door vragen die sterk suggereerden dat Erika waarschijnlijk meer wist dan wat ze wil dat mensen weten, en het maakte haar van streek.

"Ik zal mijn verhaal vertellen, maar je moet me het zelf laten vertellen." Toen kwam er steeds nieuws over al deze juridische kwesties waar Tom bij betrokken was en het leidde ertoe dat de meisjes antwoorden wilden”, vertelde de bron aan de publicatie. "Ze probeerden steeds meer drama op te wekken bovenop het bestaande drama dat Erika in haar persoonlijke leven had gespeeld."

“Ze heeft niets te verbergen. Ze was heel open over haar scheiding, heel eerlijk. Zoals ze zei [in de teaser], ze zag haar huwelijk niet eindigen in een scheiding.”

In een recent gesprek met haar cast in de show, zei Erika dat ze al een tijdje problemen had in haar huwelijk, maar bleef onvermurwbaar over haar gebrek aan betrokkenheid of kennis in de carrière van Tom.

"Laten we het over de olifant in de kamer hebben," begon ze met te zeggen.”Mijn leven is deze week drastisch veranderd. Ik heb mijn Lamborghini losgelaten. Ik liet mijn huis van 16.000 vierkante meter los. Ik heb mijn huwelijk losgelaten. Ik liet alles los. Ik nam letterlijk een beslissing die ik moest nemen.

"Ik ging weg omdat hij me steeds verder naar buiten duwde. Ik bleef maar rondlopen in dat huis en wetende dat dit huwelijk een heel slecht pad zou inslaan. Ik moest een keuze maken om te doen wat was goed voor mij. Ik zou zo niet meer kunnen leven."

Aanbevolen: