Paris Hilton heeft $ 8,4 miljoen uitgegeven aan haar nieuwe huis, maar van wie heeft ze het gekocht?

Inhoudsopgave:

Paris Hilton heeft $ 8,4 miljoen uitgegeven aan haar nieuwe huis, maar van wie heeft ze het gekocht?
Paris Hilton heeft $ 8,4 miljoen uitgegeven aan haar nieuwe huis, maar van wie heeft ze het gekocht?
Anonim

Paris Hilton heeft weer een huis van meerdere miljoenen dollars gekocht, maar deze keer is het in Malibu.

Hoewel ze geen onbekende is in de luxe levensstijl van Californië, heeft deze nieuwe plek die ze met haar toenmalige verloofde Carter Reum kocht een meer afgezwakte sfeer dan wat ze gewend was in Beverly Hills.

Laten we eens kijken hoe het huis eruitziet en van wie ze het voor miljoenen heeft gekocht.

Het nieuwe huis van Paris Hilton heeft geweldige functies en voorzieningen

Paris Hilton's nieuwe verblijfplaats werd gebouwd in 1955, maar kreeg in de jaren '90 een hoognodig modern interieur en exterieur.

Hoewel sommige van de ongerepte kenmerken nu als vintage worden beschouwd, geven ze het huis een gevoel van warmte en ziel. Volgens Dirt beschikt het landgoed ook over 3 slaapkamers en 3 badkamers met dubbele wastafels en douches met glazen deuren, plus een open haard en een buitenjacuzzi, om er maar een paar te noemen. De totale grootte van het huis is bijna 3.000 vierkante voet (2.968 vierkante voet om precies te zijn) en werd gekocht voor $ 8,4 miljoen. Enkele van haar rijke buren zijn Candy Spelling, Fashion Nova CEO Richard Saghian en "Bosch"-maker Michael Connelly.

Fans hebben gereageerd op de aankoop en het huis in het Dirt-artikel met zowel enthousiasme als waarschuwende woorden in termen van het feit dat het huis zo dicht bij de hoofdstraat in de buurt ligt.

Een fan werd geciteerd en zei: "Mooi huis. Ze zullen waarschijnlijk het tragische metselwerk in de badkamer, de keuken en de trapleuningen vernietigen en vervangen, en ook de saaie keukenkasten een nieuw gezicht geven. De niet-ingebouwde buitenjacuzzi is dat niet gewoon een beetje 'aftermarket'-uiterlijk - misschien zullen ze dat opnieuw doen om in plaats daarvan te worden geïntegreerd als een ingebouwde oppervlaktehoogte. Anders, geweldige harmonieuze MCM-ogende botten. De elektrische leidingen langs de "stoep" ruïneren de aantrekkingskracht echter. Interessant hoe, met huizen van miljarden dollars langs PCH, bewoners nog niet bij de stad hebben gelobbyd om die slechteriken ondergronds te brengen!"

Een andere fan werd geciteerd en zei: "Ik ben dol op dit huis! Hopelijk is men zich niet erg bewust van de verkeersgeluiden. Anders ziet het huis er instapklaar uit en is het onderhoudsarm."

Paris Hilton heeft haar Netflix-kookprogramma opgenomen vanuit haar nieuwe Malibu-keuken

Met zalmkleurig travertijn en granieten aanrechtbladen met afgeronde randen, is het de perfecte set voor de nieuwe thuisgemaakte Netflix-show 'Cooking With Paris' in Parijs.

Met slechts één seizoen op de streamingsite, hebben fans het al binge-watched en wachten ze reikhalzend op seizoen 2. Op het dek aan de oceaan aan de achterkant van haar huis is ze te vinden op Instagram wanneer ze niet de wereld rondreizen en haar kunst uitvoeren in de vorm van DJ'en in clubs in Los Angeles en New York City.

Op haar achterdek heeft ze ook enkele van haar promovideo's voor haar kookshow gefilmd, samen met glamoureuze foto's van haar op het strand. Er gaat echt niets boven een uitzicht op de oceaan vanuit je eigen achtertuin.

Paris Hilton kocht het huis van wijlen Tom Pollock

Paris Hilton en Carter Reum kochten het landgoed van Tom Pollock, de overleden voormalige president van Universal Pictures. Ongeveer 14 jaar eerder werd het pand door Pollock gekocht voor exact dezelfde prijs. Dit betekent dat de verkoper van het onroerend goed een aanzienlijk bedrag verloor toen het paar het huis in 2021 kocht.

Het totale verlies werd geschat op ergens in de honderdduizenden dollars.

In een aflevering van 'Cooking With Paris' begon ze op een kwetsbaar moment over haar levensstijl tot nu toe. Ze zei: "Ik heb het gevoel dat ik mijn hele leven als een 21-jarige leef, en nu ben ik klaar om verder te gaan."

Dit nieuwe huis is een heel eind verwijderd van de jetset-feestlevensstijl die iedereen gewend is om haar live te zien. Misschien is dit de volgende grote stap naar volwassenheid die ze nodig heeft, en terwijl ze deze nieuwe wateren aan het testen is, staan haar fans gretig klaar om haar te blijven steunen.

Aanbevolen: