Dit is het duurste huis ooit verkocht op 'Selling Sunset

Inhoudsopgave:

Dit is het duurste huis ooit verkocht op 'Selling Sunset
Dit is het duurste huis ooit verkocht op 'Selling Sunset
Anonim

Hoewel kijkers afstemmen op Netflix's Selling Sunset voor het meisjesdrama, is het moeilijk om de luxe huizen die ze verkopen ook te negeren. Voor de goede orde, deze huizen hebben ook een manier om de spanning tussen de makelaars aan te wakkeren. In het geval van Davina Potratz botste ze zelfs met de helft van de grote bazen, Jason Oppenheim - in seizoen 3 stond ze er met name op dat ze een designerhuis van $ 75 miljoen kon verkopen dat tot op de dag van vandaag op de lijst staat. Het zou de duurste verkoop van de groep zijn geweest. Nu het nog steeds op de markt staat, laten we de duurste onroerendgoedverkopen van The Oppenheim Group afronden.

N. Doheny Drive, Los Angeles: $ 9, 750, 000

Dit Franse landgoed van 5.589 vierkante meter werd gebouwd in de jaren dertig van de vorige eeuw. Het heeft vijf slaapkamers, zes badkamers, een keuken van een chef-kok en een dienstbode. Maar een van de belangrijkste attracties is de grote trap. De agent van de aanbieding, Mary Fitzgerald, had ook haar bruiloft op het terrein. Zoals te zien is in de finale van seizoen 2 van de show, hadden zij en haar man Romain Bonnet hun kleine ceremonie in de tuin van het perceel. Fitzgerald had zelfs een snelle show op de grote dag. Uiteindelijk verkocht ze het huis aan de kijker en verdiende ze een commissie van $243.750.

"We zijn geen van beiden grote, opzichtige mensen, en we wilden gewoon de mensen die het dichtst bij ons stonden, waar het oprecht en comfortabel aanvoelde. Dus dat deden we", zei Fitzgerald over het kiezen van de locatie tijdens een Exclusief voor mensen. "Iedereen dacht dat ik gek was, maar ik vertelde de verkoper toen hij me toestond om het voor de trouwlocatie te boeken, dat ik de huwelijksplanning of het doen van het huwelijk daar niet in de weg zou laten staan om het te verkopen." Later onthulde ze dat zij en Bonnet 18 maanden voor de gefilmde ceremonie in het huwelijksbootje waren gestapt.

"We hebben het aan niemand echt verteld", vertelde de makelaar aan Screen Rant. "Het was om persoonlijke redenen en niemand wist het. Het was niet alsof we het verborgen hielden en we onze bruiloft aan het plannen waren. Het was om persoonlijke redenen en gewoon om ervoor te zorgen dat we de bruiloft konden hebben die we wilden." Ze voegde eraan toe dat ze hun openbare bruiloft nog steeds als hun echte bruiloft beschouwen. "Het was erg belangrijk voor hem [Bonnet] om een goede bruiloft te hebben voor zijn familie en voor zijn huwelijk", legt de realityster uit. "We wilden dat ze erbij waren, dus besloten we gewoon te wachten en een echte bruiloft te doen. Dat was onze echte bruiloft."

Loma Vista Drive, Beverly Hills: $12, 495, 000

1975 Loma Vista Drive was te zien in het eerste seizoen van de show. Aangewezen agent Christine Quinn deed zelfs een 'strategische' schemering van het 5, 193 vierkante meter grote pand. Het heeft vier slaapkamers en vijf badkamers. Gelegen in Trousdale Estates in Beverly Hills, hadden klanten enige zorgen over het gebrek aan uitzicht van het huis. Maar zoals de uitgesproken makelaar zei, het is sowieso geen huis in Hollywood Hills.

Aan het eind van de dag was het moeilijk om de unieke kenmerken van het huis te weerstaan, waaronder een koivijver, een waterval, geautomatiseerde glazen schuifpanelen die binnen- en buitenruimten naadloos met elkaar verbinden, en een keuken uitgerust met hoogwaardige apparaten. Quinn verkocht uiteindelijk het Balinese resort-geïnspireerde huis ondanks een paar minpuntjes. Aanvankelijk geprijsd op $ 12. 495.000, werd het van de markt gehaald voor $ 10,9 miljoen. Het leverde de glamoureuze makelaar een commissie op van $ 374.850.

Hillside Drive, Hollywood Hills: $40, 000, 000

Dit is waarschijnlijk het meest iconische pand dat The Oppenheim Group ooit in de show heeft getoond. Het is een landgoed van 20.000 vierkante meter ontworpen door een architectenbureau van wereldklasse. Op de Instagram-foto van het team zou het huis "ongeëvenaarde skyline van 300 graden uitzicht op de stad" hebben, wat het best wordt gewaardeerd vanuit het 175-voetzwembad of het unieke dakterras van de entertainer. Het pand heeft ook een eigen sauna, een 'state-of-the-art theater', een garage voor 15 auto's, een glazen lift en 'een buitentelevisie van 15 voet [die] uit de grond oprijst met horizontale en verticale rotatie."

Het huis had aanvankelijk een prijskaartje van $ 43. 995.000. Het werd naar verluidt verkocht voor $ 35. 500.000 en wordt beschouwd als een recordverkoop in Hollywood Hills - het duurste onroerend goed dat sinds 2012 in het gebied is verkocht. Jason Oppenheim heeft het onroerend goed in december 2019 verkocht. Hij verdiende een totale commissie van $ 1.200.000. Sommige rapporten zeggen echter dat de commissie werd verdeeld onder de andere makelaars omdat het een "teamverkoop" was.

Toen hem werd gevraagd naar de kopers van het huis, zei Oppenheim dat het niet iemand was die hij "als een beroemdheid zou classificeren", maar een "rijk jong stel en een behoorlijk indrukwekkend jong stel". Variety onthulde later dat het Tom en Lisa Bilyeu waren die mede-oprichters zijn van het voedingsbedrijf Quest Nutrition.

Aanbevolen: