Welke legendarische franchise heeft Nick Frost afgewezen omdat het loon 'onzin' was?

Inhoudsopgave:

Welke legendarische franchise heeft Nick Frost afgewezen omdat het loon 'onzin' was?
Welke legendarische franchise heeft Nick Frost afgewezen omdat het loon 'onzin' was?
Anonim

Wanneer een film wordt uitgebracht, zijn er verschillende manieren om te meten hoe succesvol deze is. Het eerste dat bijvoorbeeld van belang is voor de filmstudio's, is hoeveel geld de film in kwestie verdient aan de kassa. Een film kan in het begin echter een fortuin verdienen om al te lang te worden vergeten. Om die reden is het vaak nuttig om te kijken hoeveel mensen om een film geven in de jaren die volgen.

Wanneer mensen lijsten samenstellen van films waar mensen al jaren om geven, zijn er een handvol franchises die al tientallen jaren relevant zijn. Als het gaat om die populaire franchises, zijn er legio mensen die zoveel om hen geven dat ze zo ongeveer alles zouden doen om in een van hen een cameo te krijgen.

Nick Frost-fotoshoot
Nick Frost-fotoshoot

In tegenstelling tot de meeste mensen die thuis zitten dromen om ooit op het grote scherm te verschijnen, heeft Nick Frost de hoofdrol gespeeld in een lange lijst van films en tv-shows. Als zodanig is het logisch dat hij de filmindustrie heel anders bekijkt dan de mensen die geen enkele mate van bekendheid hebben genoten. Toch is het behoorlijk schokkend om te horen dat hij de kans om in een klassieke franchise te verschijnen heeft laten liggen omdat hij meer geld wilde.

Cameocultuur

Gedurende het grootste deel van de geschiedenis van Hollywood waren films en tv-shows met cameo's van beroemdheden een zeer ongewoon iets. Als gevolg hiervan was het behoorlijk opwindend voor het publiek wanneer iemand verrassend herkenbaar in een film of show opdook.

Film Cameo's
Film Cameo's

Tegenwoordig zijn cameo's van beroemdheden zo gewoon geworden dat ze bijna worden verwacht, vooral als je naar een komedie kijkt. Helaas heeft dat weggenomen van hoe effectief de meeste cameeën zijn als ze gebeuren. Desondanks is het nog steeds logisch dat cameeën zo gewoon zijn geworden, omdat het meestal opwindend is voor alle betrokkenen. Tenminste, dat lijkt het geval te zijn voor iedereen die niet Nick Frost heet.

Nick zegt nee

Aangezien Nick Frost een grote filmster is die overkomt als iemand met een oprechte liefde voor alles wat met popcultuur te maken heeft, willen mensen hem vaak interviewen. Als gevolg daarvan hebben Frost-fans ontzettend veel over de acteur geleerd, waaronder het feit dat hij zeer bereid is zijn mening te uiten. Ondanks het uitgesproken verleden van Frost, is het nog steeds verrassend dat hij in 2021 openlijk sprak over het afslaan van de kans om in een Star Wars-project te verschijnen.

Tijdens een optreden in de Celebrity Catch Up: Life After That Thing I Did podcast, legde Nick Frost uit waarom hij nee zei toen hem werd gevraagd voor een cameo in een Star Wars-project. “Het was maar een klein beetje, maar ik had zoiets van, het is echt klein, het loon is onzin… ik heb een gezin – ik doe dit niet gratis. Ik bedoel, ik hou van Star Wars, ik kijk er graag naar. Ik wil er niet naar kijken en denken: ‘Kijk eens naar je lelijke mok’.”

Nick Frost Star Wars
Nick Frost Star Wars

Na eerst de redenen voor zijn beslissing te hebben uitgelegd, vertelde Nick Frost of hij er spijt van heeft dat hij een cameo-rol in Star Wars heeft afgewezen. Er is een deel van mij dat denkt, 'je had in Star Wars kunnen zijn'… Maar fk it. Ik heb de neiging om helemaal niet achterom te kijken, dus dat heeft niet echt invloed op mij als een keuze die ik heb gemaakt omdat ik denk, nou ja, het is gedaan. Ik heb de beslissing genomen.”

De ervaring van zijn vriend

Hoewel Nick Frost de kans om in Star Wars te verschijnen afsloeg, is het geen geheim dat zijn vriend Simon Pegg een soortgelijke kans aangreep. Naar alle waarschijnlijkheid is de reden waarom Pegg instemde met zijn Star Wars-rol, dat hij een goed gedocumenteerde fan van de franchise is, dus het idee om er een kleine rol in te spelen moet opwindend zijn geweest. Bovendien was het misschien ongemakkelijk geweest als Pegg nee zei sinds hij verscheen in Star Wars: The Force Awakens, een film die werd geregisseerd door J. J. Abrams. Tenslotte hebben Abrams en Pegg samen de Star Trek-reboot van 2009 gemaakt.

Natuurlijk is Simon Pegg verre van de enige beroemde persoon die een Star Wars-cameo heeft geland. Als je terugkijkt op de lijst met beroemde mensen die een Star Wars-cameo hebben gemaakt, zijn hun gezichten meestal volledig bedekt. In het geval van Simon Pegg is dat ook het geval aangezien hij een rubberen pak moest dragen toen hij Unkar Plutt van The Force Awakens tot leven bracht. Helaas voor Pegg had zijn ervaring op een Star Wars-set een groot nadeel.

Simon Pegg Star Wars
Simon Pegg Star Wars

“Unkar Plutt. Hij was een rommelhandelaar op de planeet Jakku en ik droeg dat in een hitte van 50 graden [122 graden Fahrenheit] en ik had van die grote rubberachtige siliconen handschoenen aan mijn vingers en toen ik ze uitdeed, kon ik het zweet eruit gieten.”

Aanbevolen: