Heeft Julie Chen er spijt van dat ze de presentator van 'Big Brother' is geworden?

Inhoudsopgave:

Heeft Julie Chen er spijt van dat ze de presentator van 'Big Brother' is geworden?
Heeft Julie Chen er spijt van dat ze de presentator van 'Big Brother' is geworden?
Anonim

Laten we zeggen dat ' Big Brother' niet altijd de populaire realityshow was die het nu is. In het begin had het moeite om een fanbase te krijgen en bovendien werd Julie Chen niet goed ontvangen.

In het begin klaagden fans dat de show geen identiteit had, samen met het feit dat het veel te gescript was.

Seizoen 2 was beter voor de show, omdat het stukjes begon te nemen van andere realityshows op CBS, zoals 'Survivor'. We kunnen gerust zeggen dat de show in staat was om het om te draaien, na 23 seizoenen en meer dan 786 afleveringen uitgezonden.

Wat betreft succes voor Julie Chen, nogmaals, dat was in het begin geen gegeven en in het tegenovergestelde. Ze kreeg al vroeg de naam "Chenbot" vanwege haar gebrek aan persona in de show.

Bovendien werkte Julie in die tijd meer in het nieuwsgenre, dus de overstap naar een realityshow was op zijn zachtst gezegd anders.

En het bleek dat het nemen van het optreden de deur zou sluiten voor andere optredens waarin ze geïnteresseerd was.

De vraag blijft, heeft Julie er spijt van dat ze haar carrière in zo'n richting heeft uitgeslagen? We zullen kijken naar de worstelingen die al vroeg plaatsvonden, samen met de CBS-show die ze heeft gemist vanwege 'Big Brother'.

Julie &'Big Brother' worstelen al vroeg

Het was niet het begin waar zowel Julie als 'Big Brother' op dat moment naar op zoek waren, vooral gezien het feit dat 'Survivor' de zaken op een positieve noot had afgetrapt.

De show miste richting terwijl Chen uit een nieuwsachtergrond kwam, dat bleek tijdens de vroege stadia, zoals ze toegaf naast Yahoo News.

"En toen we in première gingen, herinner ik me dat ik recensie na recensie las, na negatieve recensie na - en ze waren allemaal verschrikkelijk."

Alles leek mis met de show, van de gastheer tot de huisgasten tot zelfs de inrichting van het huis.

"Ze hielden niet van de show! Ze hielden niet van mij! Ze hielden niet van de huisgast! Ze hielden niet van het meubilair! Ze hielden niet van de verlichting! Alsof ze gemeen waren’, zei ze nadrukkelijk. "En ik herinner me dat ik het gevoel kreeg alsof ik in mijn buik werd geslagen."

Het uitzoeken

Aan de positieve kant, de show was in staat om al vroeg te ontdekken wat werkte en wat niet. De realityshow heeft zich in die tijd uitstekend aangepast. De boodschap was: probeer niet zo serieus te zijn en in plaats daarvan van het programma iets leuks en luchtigs te maken waar de kijkers van kunnen genieten.

"Dat voelde gewoon zo overgeproduceerd, alsof je niet meer zo'n serieuze show probeerde te zijn", zei Chen-Moonves. "Het zou leuker moeten zijn, zoals laten we niet proberen te ontrafelen wat Dr. Drew Pinsky, zoals, je weet wel, de psychologie van deze persoon, weet je? Dat spul voelt een beetje aan, ik kan niet geloven dat we dat uit."

Julie zou het ook op zich nemen om de juiste veranderingen in haar gedrag aan te brengen.

"Laten we zeggen wat iedereen weet: ik was de Chenbot. Ik verdiende die naam omdat ik robotachtig was. Ik kwam uit een nieuwsachtergrond en ik werd gevraagd om deze show te doen en ik dacht: 'Oké, ik' ik ga heel hetero zijn, zonder persoonlijkheid,"

De veranderingen hebben gewerkt en Julie is nu een van de meer iconische hosts die er zijn, vooral gezien haar lange levensduur. Ondanks het succes miste Julie een droombaan. Dit roept de vraag op, heeft ze er spijt van dat ze de show heeft aangenomen?

Mis '60 Minutes'

Een deur gaat dicht, terwijl een andere weer opengaat. Voor Julie Chen was dat het geval toen ze ermee instemde om aan de realityshow te werken.

Naast EW gaf Chen toe dat het nemen van een plekje op 'Big Brother' betekende dat ze in de toekomst geen kans zou maken om '60 Minutes' te hosten.

"Mijn oorspronkelijke droom was om op een dag correspondent te worden op 60 Minutes. En mij werd verteld dat als ik deze realityshow doe, ik waarschijnlijk die deur dicht doe en verzegel om er ooit doorheen te gaan. Ik ga om te bewijzen dat ze ongelijk hebben."

"Ze hadden trouwens gelijk. Mij werd nooit gevraagd om 60 Minutes te doen. Mij werd ook verteld dat als ik de opdracht niet zou aannemen, dit als insubordinatie zou worden beschouwd. Omdat ik al bij CBS werkte Nieuws doet het ochtend journaal."

De show draaide het om

Naarmate de jaren verstreken, kreeg de show een identiteit en een enorme fanbase, terwijl Julie door miljoenen werd aanbeden, om nog maar te zwijgen van het feit dat de deelnemers haar altijd niets dan het grootste respect tonen.

Bovendien geeft ze toe dat ze tegenwoordig eindelijk in staat is om terug te kijken op de moeilijke afleveringen en erom te lachen. Iets wat echt niet altijd het geval was.

"Er zijn oude shows waar ik naar kijk en oude momenten waarop ik ineenkrimp, maar het goede nieuws is dat ik er nu een beetje om kan lachen. Weet je, we maken allemaal fouten en we groeien allemaal, en hopelijk zal ik ben gegroeid en hopelijk."

"Ik groei nog steeds. Ik zal waarschijnlijk volgende zomer een aflevering van deze zomer kijken en zeggen: 'Ugh!' En dan lachen."

Geen spijt

Dus, dat roept de vraag op, heeft Julie er spijt van dat ze de rol in 2000 op zich heeft genomen? Absoluut niet. Natuurlijk, ze kwam voor een journalistieke achtergrond, maar ze was in staat om zich aan te passen, vooral in een wereld die op weg was naar reality-achtige programmering.

We zagen de presentator meegroeien met de show en tegenwoordig is 'Big Brother' een van de meer iconische realityshows die er zijn.

Het zou ook de deur openen naar andere mogelijkheden. Julie werd in 2010 een presentator van CBS Daytime op 'The Talk', samen met mensen als Sara Gilbert, Sharon Osbourne en Leah Remini.

De show wordt niet alleen zwaar bekeken, maar het gaf de fans ook de kans om haar ware persoonlijkheid te zien schitteren, buiten de 'Big Brother'-studio.

Wat haar reis zo veel beter maakt, is het feit dat ze na al die jaren nog steeds gemotiveerd is en nog steeds sterk is.

We kunnen ons de show niet voorstellen zonder haar.

Aanbevolen: