Britney Spears-fans walgen van berichten over het vermeende gedrag van haar vader

Britney Spears-fans walgen van berichten over het vermeende gedrag van haar vader
Britney Spears-fans walgen van berichten over het vermeende gedrag van haar vader
Anonim

Hardcore Britney Spears fans hebben haar vader, Jamie Spears, altijd een oogje in het zeil gegeven.

Nu verschijnen er berichten dat de 68-jarige naar verluidt opmerkingen heeft gemaakt over haar gewicht, haar een "we" noemde en haar vertelde dat ze een vreselijke moeder was.

De wrede opmerkingen kwamen naar verluidt in de dagen en weken nadat ze haar conservatorium in 2008 begon, volgens een vriend van de familie.

Familievriend Jacqueline Butcher vertelde The New Yorker dat ze zich vaak "ziek" zou voelen door de manier waarop hij tegen zijn dochter sprak.

Jamie Spears Britney Spears
Jamie Spears Britney Spears

Slager zegt dat ze aanwezig was in Jamie's kantoor terwijl ze de aanstaande verschijning van Britney in How I Met Your Mother bespraken.

"Jamie zei: 'Baby' en ik dacht dat hij zou zeggen: 'We houden van je, maar je hebt hulp nodig.' Maar wat hij zei was: "Je bent dik. Papa zal je op dieet en een trainer brengen, en je zult weer in vorm komen."'

Zie je die tv daar? Weet je wat het over acht weken gaat zeggen? Dat ben jij daar, en ze gaan zeggen: 'Ze is terug',' zei Butcher dat hij zijn dochter vertelde.

Het kwam slechts enkele dagen na Britneys tweede vrijlating uit een psychiatrisch ziekenhuis.

britney-spears-and-lynne-spears-mama
britney-spears-and-lynne-spears-mama

Getty

"Hij zou alles in haar gezicht krijgen - speeksel vloog om haar te vertellen dat ze een we en een vreselijke moeder was," zei ze.

Bovendien kreeg Britney te horen dat ze haar twee kinderen alleen kon zien als ze meewerkte aan het conservatorium, waarbij Butcher zich de gesprekken tussen Britney en haar moeder, Lynne Spears, herinnerde.

Lynne zei gewoon: 'Gehoorzaam papa en ze laten je eruit',' zei ze.

Britney Spears mama en papa
Britney Spears mama en papa

Getty

Britney-fans waren woedend na het lezen van de vermeende aantijgingen.

"Wauw, hoe een vader dat tegen zijn dochter kan zeggen, gaat mijn begrip te boven. Ik heb medelijden met Britney", schreef iemand online.

"Ze is duidelijk gewoon een melkkoe en werkpaard, in plaats van een dochter. Ze moeten zich schamen", voegde een tweede eraan toe.

"De familie Spears is net zo disfunctioneel als de koninklijke familie, naar Oprah voor Britney?" een derde reageerde.

Sinds 2008, na Britneys veelbesproken mentale inzinking, heeft Jamie Spears de financiën van zijn dochter en haar persoonlijke leven onder controle.

In haar verklaring van de rechtbank beschreef de popster hoe ze zich "opgesloten, gepest en alleen" voelt en niets te zeggen heeft over wat ze doet, waar ze heen gaat en met wie ze tijd doorbrengt.

Jamie Lynn Spears Britney Spears
Jamie Lynn Spears Britney Spears

Instagram

Ze beweerde dat ze geen directe toegang heeft tot haar landgoed, dat wordt getaxeerd op $60 miljoen - terwijl ze haar vader $16.000 per maand betaalde om haar conservator te zijn.

In haar ongelooflijke getuigenis zegt Spears dat ze een spira altje heeft gekregen en dat haar verzoek om het te laten verwijderen, zodat ze nog een baby kan krijgen, is afgewezen.

Aanbevolen: