Amber Rose-fans walgen ervan dat haar vriend haar bedriegt

Amber Rose-fans walgen ervan dat haar vriend haar bedriegt
Amber Rose-fans walgen ervan dat haar vriend haar bedriegt
Anonim

Sociale media walgen van het feit dat Amber Rose's vriend Alexander "AE" Edwards haar verdedigde met niet minder dan 12 verschillende vrouwen.

Het model en de tv-persoonlijkheid hebben gisteravond de platenbaas van Def Jam op haar Instagramverhalen bekritiseerd.

Het paar is bijna drie jaar samen geweest, wat resulteerde in hun 22 maanden oude zoon Slash.

Rose schreef online: "Ik ben het zat om bedrogen te worden en me achter de schermen te schamen. Alle 12 van jullie zwervers (degenen waarvan ik weet dat er waarschijnlijk meer zijn) kunnen hem hebben," begon ze in de emotionele post.

"Jullie wisten allemaal heel goed dat hij een relatie had met een baby en jullie besloten hem toch te neuken, ik zag alle sms'jes en DM's."

De 37-jarige ster vervolgde: "Jullie waren me er allemaal van bewust, maar jullie zijn me geen loyaliteit verschuldigd, dus het is wat dan ook. Ik kan niet de enige zijn die vecht voor mijn familie meer. Ik ben zo loyaal en transparant geweest, maar ik heb niet dezelfde energie terug gekregen."

Rose legde verder uit dat ze de vrouwen die ze ervan beschuldigde om met Edwards samen te zijn niet publiekelijk zou noemen "omdat ik niet bezig ben met het verpesten van levens, maar jullie weten allemaal wie jullie zijn."

Ze beëindigde de post door te impliceren dat het paar uit elkaar is gegaan door te schrijven: "Wat hem betreft… Het gebrek aan loyaliteit en het gebrek aan respect is belachelijk en ik ben klaar."

Vervolgens verwijderde ze al haar berichten op haar Instagram-feedbalk één van 10 juli 2020 waarin rapper Yung Miami te zien was.

AE heeft sindsdien gereageerd in een interview met DJ Big Von. Hij gaf toe Amber te hebben bedrogen en niet langer dan 'zes maanden' trouw te kunnen blijven. Toen hem werd gevraagd of hij overwoog om de moeder van twee om een "open relatie" te vragen, gaf hij toe dat hij een "narcist" was en niet zou willen dat Amber met andere mannen naar bed ging.

"Ik probeer gewoon mijn cake te hebben en op te eten", gaf AE toe.

"12 taarten", grapte Von - waar ze allebei om moesten lachen.

De 34-jarige kreeg veel kritiek nadat het interview was uitgezonden.

"Dus waarom haar tijd verspillen?" één persoon schreef online.

"Probeer cool te doen op de radio. Dat is de moeder van uw kind, meneer. Ren Amber weg, want hij is een jongen en geen man", voegde een tweede eraan toe.

"Dus waarom zou je liegen om een vrouw te laten denken dat je alleen aan haar toegewijd wilt zijn? Wees gewoon eerlijk en zeg dat je meerdere partners wilt, zodat ze kan beslissen of dat is wat ze wil", merkte een derde op.

Nadat ze haar baby papa had geroepen, riep Amber ook haar moeder Dorothy Rose.

"Mijn woedende narcistische moeder kan ook de fk uit mijn leven halen. Op mijn kinderen."

Dorothy en Amber waren in het verleden een hechte band, waarbij de eerste zich bij haar dochter voegde op het jaarlijkse SlutWalk-evenement in 2018.

Rose heeft ook een achtjarige zoon Sebastian Taylor Tomasz met ex-man en rapper Wiz Khalifa, 33. Ze kondigden hun scheiding aan in september 2014 na iets meer dan een jaar huwelijk en rondden de scheiding af in 2016.

Aanbevolen: