Sommige fans zijn boos over de tatoeage van Aaron Taylor Johnson, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Sommige fans zijn boos over de tatoeage van Aaron Taylor Johnson, hier is waarom
Sommige fans zijn boos over de tatoeage van Aaron Taylor Johnson, hier is waarom
Anonim

Als beroemdheden willen dat fans op hen letten, is een nieuwe tatoeage zeker een manier om dat te doen. Fans zijn in de war en boos over de tatoeage van Mayim Bialik en ze is slechts één ster die is geïnkt.

Aaron Taylor-Johnson is een van de nieuwste beroemdheden die een tatoeage heeft laten zetten, en zijn vrouw Sam heeft er veel mee te maken. Er zijn veel feiten die fans moeten weten over dit beroemdheidspaar, inclusief het feit dat ze allebei besloten om hun achternaam af te breken.

Nu Aaron Taylor-Johnson een tatoeage heeft gekregen, zijn sommige mensen boos en hebben er veel gedachten en gevoelens over. Laten we eens kijken waarom.

De tatoeage

Mensen zeggen vaak dat het een slecht idee is om de naam van een partner te laten tatoeëren, omdat dat alleen maar betekent dat het paar uit elkaar gaat. Maar veel mensen geloven dat niet en gaan toch door met het idee, inclusief het echtpaar Aaron en Sam Taylor-Johnson, die controverse niet vreemd zijn.

Sommige fans maken zich zorgen over de relatie tussen Aaron en Sam Taylor-Johnson en een belangrijke reden daarvoor is het leeftijdsverschil tussen hen. Aaron is 30 jaar oud en zijn vrouw Sam is 54.

Nu zijn fans boos dat Sam een nieuwe tatoeage heeft gekregen. Volgens Page Six kreeg het beroemde paar tatoeages die bij elkaar pasten en dit zette fans weer aan het praten. Het stel ging naar Dr. Woo, een bekende tattoo-artiest voor de sterren, en Aaron kreeg een kolibrie. Sam heeft een tatoeage met de naam "Aaron" op haar sleutelbeen en Aaron heeft de tatoeage recht boven zijn hart. Aangezien dit nog een herinnering is aan het enorme leeftijdsverschil tussen het paar, is het geen wonder dat mensen er veel over praten.

De controversiële relatie

Aaron en Sam begonnen te daten nadat ze elkaar ontmoetten toen Aaron in 2008 auditie deed voor Nowhere Boy. Volgens insider.com zeiden ze dat ze niet romantisch betrokken waren bij de filmset en zeiden ze in een interview met Harper's Bazaar: " We waren de hele film heel professioneel. Geen gekke dingen."

Hoewel fans zich zorgen maken over het leeftijdsverschil tussen hen, is het interessant om te weten hoe oud ze waren toen ze elkaar ontmoetten.

Volgens een interview dat Sam deed met The Hollywood Reporter, was ze 42 en Aaron was pas 18 toen ze begonnen te daten.

Het stel stapte in 2012 in het huwelijksbootje en heeft samen twee kinderen, en Sam vertelde in dit interview dat ze haar best deed om niet te luisteren naar wat vreemden zeggen over hun liefdesverhaal. Sam zei: "Als ik een tweede keer aan andere mensen zou denken, zou ik de ongelukkigste persoon zijn, waarschijnlijk nog steeds in een ellendig huwelijk.“Mensen praten er graag over. Ik heb zoiets van, 'Ja, maar het werkt beter dan mijn laatste huwelijk.' Het heeft langer geduurd dan de huwelijken van veel van mijn vrienden."

Aaron Taylor-Johnson zei in een interview met The Telegraph dat hij zich altijd veel ouder gedroeg dan zijn werkelijke leeftijd, dus het klinkt alsof hij denkt dat dit de reden is waarom hij getrouwd is met een veel oudere persoon. Aaron zei: "Ik heb van jongs af aan in een volwassen omgeving gewerkt; ik had open, directe gesprekken met regisseurs, producenten, acteurs, waar mijn mening zou worden gewaardeerd en ertoe zou doen… Ik groeide vrij snel op - ik ging van school af op 15-jarige leeftijd. Ik heb een totaal andere opvoeding gehad dan mijn kinderen. Toen ik Sam ontmoette, had ik al een leven geleid dat veel verder ging dan dat van de meeste van mijn tijdgenoten - ik had geen relatie met iemand van mijn leeftijd. Ik heb gewoon het gevoel dat we op dezelfde golflengte zitten."

Hoewel het paar gelukkig lijkt en ze niet veel om hun leeftijdsverschil lijken te geven, zijn sommige fans er zeker een beetje in de war over. Sommigen proberen hun relatie in een positief daglicht te zien, maar mensen kunnen niet anders dan praten over hoeveel jaren er tussen hen zit.

Een fan begon een Reddit-thread van enkele jaren oud en schreef: "TIL: Aaron Johnson (de hoofdrolspeler van kicka) 23 is getrouwd met een 46-jarige vrouw en heeft 2 kinderen." Iemand antwoordde en vertelde dat mensen het vreemd vinden omdat het een oudere vrouw is die getrouwd is met een jongere man: ze zeiden: "Mensen zouden hier waarschijnlijk niet zo van schrikken als de leeftijden waren omgedraaid."

Een andere fan schreef: "Hij was 19 toen ze trouwden. Het is een beetje onaangenaam als je erover nadenkt, maar liefde is liefde."

Hoewel fans niet allemaal de relatie tussen Sam en Aaron Taylor-Johnson goedkeuren, en mensen er veel over te zeggen hebben, lijkt het leeftijdsverschil hen helemaal niet dwars te zitten.

Aanbevolen: