Big Brother 23': Dit is waarom fans boos zijn op Derek Frazier

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Dit is waarom fans boos zijn op Derek Frazier
Big Brother 23': Dit is waarom fans boos zijn op Derek Frazier
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Big Brother 23 van donderdag 29 juli 2021 worden hieronder besproken? Heb je de aflevering niet gezien? Stream het hele seizoen op Paramount+.

Na weer een week in het Big Brother-huis, veranderden fans van boos op medespeler, Hannah Chaddha, maar richtten ze die energie nu op Joker's teamlid, Derek Frazier, en ook om een paar redenen!

Het wordt zeker spannender in het spel, aangezien fans erop wijzen hoeveel strategievorming er zo vroeg in de serie heeft plaatsgevonden. Een van die strategieën was om Brent Champagne te verblinden, en hoewel ze hem met eenparigheid van stemmen eruit wisten te krijgen, leek het alsof het niet helemaal volgens plan verliep.

Terwijl Xavier's heerschappij als HoH ten einde liep, lijkt het alsof kijkers niet zo gefocust zijn op de gameplay, maar eerder op Derek Frazier en zijn hilarische, maar irritante capriolen op het scherm. Waarom vraag je je misschien af? Laten we het uitzoeken!

Fans zijn niet blij met Derek Frazier

Derek Frazier is gemakkelijk een favoriet bij fans, maar na de aflevering van vanavond raken fans een beetje geïrriteerd, en terecht! Terwijl Derek blijft streven naar zijn team, de Jokers, lijkt het alsof ze allemaal een voor een afvallen, en Derek F zou de volgende kunnen zijn.

Aangezien het Big Brother-spel allemaal om verrassingen draait, kwam het niet als een schok toen de huisgast samen begon samen te zweren en te schieten op Brent Champagne. Terwijl Brent de indruk had dat hij een soepel spel speelde, werd het duidelijk dat de spelers op het punt stonden de allereerste blindside van het seizoen te behalen.

Kijkers begonnen te ergeren aan Brent en zijn flirtsessies op het scherm, dus toen hij het volgende doelwit werd voor uitzetting, was het duidelijk dat ze allemaal aan boord waren dat hij de boot kreeg.

Nou, ondanks het feit dat elke Big Brother-huisgast zijn stem uitbracht om Brent uit te zetten, verliep het plan niet per se volgens plan. Hoewel was overeengekomen dat Brent achterdeurtjes zou krijgen en volledig overrompeld zou worden door de verhuizing, werd het duidelijk dat Brent wist dat hij naar huis zou gaan tijdens de live-uitzetting van vanavond.

Die-hard BB-fans weten hoe belangrijk het is om een blindside geheim te houden, maar Derek Frazier leek de memo niet te krijgen! Derek heeft tot nu toe een twijfelachtig spel gespeeld, waarbij hij uitkijkt naar iedereen, van Frenchie, Brent en X, zonder zich af te vragen wat het met zijn spel zou kunnen doen!

Kijkers riepen meteen Derek uit omdat hij Brent over het plan had verteld, waardoor het schokelement werd verpest waar fans naar kijken. Klinkt sinister, maar zo is het spel van Big Brother, toch?

"Wie de blindside heeft verpest, verdient de volgende!" een Twitter-gebruiker schreef. "Dag Derek F," antwoordde een andere gebruiker. Hoewel hij het plan verpest is een reden om boos te zijn, fans raken ook erg geïrriteerd over hoe Derek Frazier zijn stem uitbrengt om te ontruimen, elke keer weer!

Derek Frazier brengt zijn stem uit

Als het gaat om het uitbrengen van zijn stem, kunnen fans niet langer omgaan met Derek Frazier en zijn voortdurende staat van dienst als het gaat om de nacht van uitzetting. De kijkers vingen meteen de eerste, tweede en nu de derde keer dat Derek zijn stem uitbrengt met een draai waar fans genoeg van krijgen, hoewel het hem duidelijk een favoriet bij veel andere fans heeft gemaakt.

"De spanning tussen deze man en de woorden: "Ik stem voor uitzetting", schreef een fan, en in feite is de spanning zo dik dat je met een mes kunt snijden! Terwijl sommigen beweren dat het vervelend is, een weinig anderen geloven dat hij het op dit moment expres doet!

Tijdens zijn eerste Big Brother-stem zei Derek F: "Ik werp om Alyssa uit te zetten", gevolgd door zijn stem tegen Britini en zei: "Ik moet Britini helaas uitzetten", en net toen fans dachten dat hij op het punt stond om het klopt, Derek Frazier zorgde voor nog een andere flub, zeggende: "Helaas moet ik Brent evoceren" tijdens de uitzetting van vanavond.

Hoewel we het eigenlijk vertederend vinden, zijn fans er zeker van dat het op dit moment een act moet zijn! Ondanks zijn liefde voor het spel, is het mogelijk dat Derek Frazier een beetje cameraschuw wordt als hij in de dagboekkamer zit, dat zouden we zijn!

Nou, na een poging om de Head Of Household-overwinning voor de Jokers vanavond te pakken te krijgen, waren het de Kings die de overwinning behaalden, waardoor Christian Birkenberger deze week de nieuwe HoH werd.

Als Christian een overwinning beha alt, zijn Sara Beth, Alyssa en Xavier ook veilig! Nu de festiviteiten ten einde lopen, moeten Christian en zijn team twee nieuwe gasten nomineren, en het ziet ernaar uit dat Whitney Williams en Hannah Chaddha de doelwitten zullen zijn. Kan de zondag sneller komen?

Aanbevolen: