Dit is waarom sommige fans geloven dat Rihanna in 'Black Panther II' zal zijn

Inhoudsopgave:

Dit is waarom sommige fans geloven dat Rihanna in 'Black Panther II' zal zijn
Dit is waarom sommige fans geloven dat Rihanna in 'Black Panther II' zal zijn
Anonim

Als je naar het grote geheel kijkt als het op Hollywood aankomt, is het overduidelijk dat de meeste filmvervolgen enorm teleurstellend zijn. Er zijn zelfs enkele vervolgfilms, prequels en reboots geweest die zo teleurstellend waren voor het publiek dat ze de perceptie van de film waaruit ze voortkwamen ernstig aantastten.

Zoals iedereen die ook maar de geringste aandacht aan Hollywood besteedt, al zou moeten weten, is het Marvel Cinematic Universe een absolute krachtpatser geworden met zowel fans als critici. Met dat in gedachten, wanneer wordt aangekondigd dat een MCU-film een vervolg krijgt, voelen de meeste trouwe fans van de franchise zich nog steeds enorm opgewonden.

Rihanna Rode Loper
Rihanna Rode Loper

Toen aanvankelijk werd aangekondigd dat er plannen voor Black Panther II in de maak waren, waren filmfans over de hele wereld dolblij. Toen de ster van de originele film stierf, hadden filmfans natuurlijk geen idee hoe ze zich moesten voelen bij het vooruitzicht van een Black Panther-film zonder Chadwick Boseman in de titulaire rol. Zelfs nog, dat betekent niet dat mensen niet goed letten op elk beetje potentieel nieuws dat naar buiten komt over de aankomende film. Sommige aandachtige MCU-fans hebben bijvoorbeeld bewijs gevonden dat Rihanna mogelijk de hoofdrol speelt in Black Panther II en ze zijn erg enthousiast over dat vooruitzicht.

Zingende superster

In het jaar 2005 werden enkele van de populairste nummers uitgebracht door artiesten als Mario, Ciara, The Pussycat Dolls, Lifehouse en Fall Out Boy. Hoewel al die artiesten niet langer relevant zijn, werd Rihanna dat jaar beroemd en sindsdien is ze erin geslaagd een van de populairste artiesten ter wereld te blijven.

Rihanna treedt op
Rihanna treedt op

Best bekend van nummers als "Diamonds", "Work", "We Found Love", "Stay", "What's My Name" en "Umbrella", onder andere, Rihanna's muziekvideo's worden miljoenen keren bekeken op YouTube. Naast het jarenlang regeren over de muziekwereld, is Rihanna ook zo geliefd geworden dat ze de afgelopen tien jaar is begonnen met acteren.

Film van het jaar

In het jaar 2018 was er een hele reeks hoog scorende films die uitkwamen en de kassa overnamen. Avengers: Infinity War, Incredibles 2, Jurassic World: Fallen Kingdom, Deadpool 2, Jumanji: Welcome to the Jungle en Venom kwamen bijvoorbeeld allemaal uit in 2018 en deden enorme zaken. Ondanks al die blockbuster-films, zou je gemakkelijk kunnen stellen dat Black Panther de film van 2018 was.

Black Panther-cast
Black Panther-cast

Een enorme hit, Black Panther verdiende $ 1,346 miljard aan de kassa, wat zo'n indrukwekkend aantal is dat het moeilijk te overschatten is. Bovendien werd Black Panther genomineerd voor zeven Oscars, waaronder die voor Beste Film, en won er drie. Ten slotte en vooral, Black Panther was bijna universeel geliefd bij bioscoopbezoekers en het betekende de wereld voor legioenen kijkers.

Conclusies trekken

Hoewel Google een van de meest bekeken websites ter wereld is, zijn er veel mensen die niets weten over hoe het werkt. Om die reden denken sommige mensen dat de beste zoekresultaten van Google inherent nauwkeurig zijn en uitgebreid zijn gecontroleerd door de krachtige website. In werkelijkheid doorzoekt de zoekmachine van Google het internet op zoek naar websites die bepaalde zoekwoorden bevatten. Van daaruit nemen ze de websites die zijn gevonden en rangschikken ze op basis van zaken als hoe vaak de zoekwoorden op de pagina verschijnen.

Gezien al die informatie, zou het gemakkelijk niets kunnen betekenen dat op het moment van schrijven, als je Black Panther 2 cast op google zoekt, een van de topnamen die terugkomt Rihanna is. Bovendien moet worden opgemerkt dat er een paar uur na het schrijven van dit schrijven iets kan veranderen en dat Rihanna's naam uit de zoekresultaten kan verdwijnen.

Hoewel het logisch gezien volkomen logisch is om niet veel in de huidige zoekresultaten voor Black Panther 2-cast te lezen, is het ook best moeilijk om dat niet te doen. Het lijkt immers heel vreemd dat Rihanna zou worden opgenomen in de zoekresultaten. Bovendien, gezien hoe krachtig Google tegenwoordig is, lijkt het zeker mogelijk dat het bedrijf een inside scoop heeft over Rihanna die toetreedt tot de cast van Black Panther II.

Als blijkt dat Rihanna zich niet bij de cast van Black Panther II voegt, zal dat op dit moment enigszins teleurstellend zijn, omdat ze zoveel innerlijke kracht uitstra alt dat ze goed bij Wakanda lijkt te passen. Aan de andere kant is Ryan Coogler zo'n geweldige filmregisseur dat het dwaas lijkt om zijn visie op Black Panther II in twijfel te trekken. Coogler is zelfs zo getalenteerd dat mensen hoop hebben op zijn vermogen om verder te gaan met een Black Panther-vervolg zonder dat Chadwick Boseman erbij betrokken is.

Aanbevolen: