The Rock brak in in een huis tijdens een stroomstoring maar het was van hemzelf

The Rock brak in in een huis tijdens een stroomstoring maar het was van hemzelf
The Rock brak in in een huis tijdens een stroomstoring maar het was van hemzelf
Anonim

Deze vrijdag herinnerde Dwaye 'The Rock' Johnson ons er opnieuw aan dat hij de echte deal is als het om spieren gaat, toen hij de voordeur van zijn huis eraf rukte om aan het werk te gaan, pronkend met zijn echte brute kracht.

De voorpoort van Johnson's huis werkt op een hydraulisch systeem, dat op dat moment niet werkte vanwege een stroomstoring veroorzaakt door de stormen in Californië.

De acteur probeerde het systeem te omzeilen, maar het mocht niet baten, dus besloot hij de ijzeren poort uit zijn scharnieren te halen - met zijn blote handen - om ervoor te zorgen dat hij niet te laat op zijn werk zou komen.

Johnson ging het huis uit om de set van zijn aankomende film te bereiken, waar hij de DC-superheld Black Adam speelt, een voormalige worstelaar. De voormalige pro-worstelaar deelde ook een video van de vernietiging die hij kon veroorzaken, die van zijn beveiligingscamera werd gehaald nadat hij later die dag thuiskwam.

Een van de redenen waarom Johnson niet in de stemming was om te wachten tot de technici kwamen en de poort openden, zou de stress kunnen zijn die werd veroorzaakt door zijn vrouw, Lauren, en dochters die positief testten op COVID-19.

In een lange video die hij op Instagram uitbracht, zei Johnson: Mijn vrouw Lauren, evenals mijn twee babymeisjes en ikzelf, we hebben allemaal positief getest op Covid-19, en ik kan je vertellen dat dit is een van de meest uitdagende en moeilijke dingen geweest die we als gezin ooit hebben moeten doorstaan.

"Ik heb in het verleden een -schop gekregen met een aantal uitdagingen, maar positief testen op Covid-19 is heel wat anders dan vervelende verwondingen overwinnen, uit huis worden gezet of blut zijn, wat ik vaker ben geweest dan een paar keer."

Ongeacht de reden achter zijn beslissing om de poort gewoon af te breken, de act bewijst dat er geen twijfel over bestaat dat de acteur 100% klaar is om Black Adam te spelen in de aankomende DC-film; er is geen geknoei met The Rock!

Aanbevolen: