‘Bruised’: Fans reageren als Halle Berry onthult dat ze twee ribben brak tijdens het filmen van MMA-film

Inhoudsopgave:

‘Bruised’: Fans reageren als Halle Berry onthult dat ze twee ribben brak tijdens het filmen van MMA-film
‘Bruised’: Fans reageren als Halle Berry onthult dat ze twee ribben brak tijdens het filmen van MMA-film
Anonim

De actrice, die miljoenen per film binnenha alt, schittert in de nieuwe film Bruised, die gaat over een MMA-vechter die jongleert met de sport en haar persoonlijke leven. Het is ook de eerste film waarin ze als regisseur heeft opgetreden.

Ze sprak met Entertainment Weekly over het maken van de film en waarom ze volhardde tijdens haar blessure en bleef fotograferen.

Ze bleef filmen met twee gebroken ribben

Berry is geen onbekende voor gebroken botten op de set, met gebroken ribben tijdens John Wick en haar arm tijdens het filmen van Gothika. Toen dat gebeurde, stopten ze de productie maandenlang en moesten ze een verzekeringsclaim indienen.

Maar ze zegt dat ze, omdat Bruised een low-budget indiefilm is, niet de luxe hadden om te stoppen terwijl ze genas.

"De regisseur in mij zei: 'Ik ben niet zo ver gekomen en heb zo hard gewerkt om naar huis te gaan.'," legde ze uit

De stuntcoördinator van de film noemde het 'een gekke blessure', maar zei dat het sprak met haar arbeidsethos die ze doorzette.

"Dat was gewoon haar intensiteit… Halle is een speciaal geval. Ik heb met heel veel acteurs gewerkt, en bijna geen van hen heeft zo'n arbeidsethos."

Halle overtuigde de producer om haar te laten regisseren

Berry zei dat de rol in eerste instantie was geschreven voor een jongere blanke vrouw en naar Blake Lively zou gaan. Toen ze het echter door had, ging Berry naar de producent en zei dat ze de rol wel leuk zou vinden, maar dat het moest worden aangepast om het bij haar te passen.

"Ik dacht, is het mogelijk dat dit opnieuw kan worden bedacht voor iemand zoals ik? Omdat ik denk dat ik er een kijk op heb die echt zou kunnen werken - waardoor het over een zwarte vrouw van middelbare leeftijd gaat, iemand die vecht voor een laatste kans in plaats van nog een kans, "zei Halle.

De producent stemde toe en zei dat ze een regisseur moest zoeken, maar ze had een ander plan in gedachten.

"Ik moest teruggaan en zeggen: 'Ik heb heel hard mijn best gedaan, maar wat in mijn hoofd zit, ziet niemand anders. Dit gaat heel gek klinken, want het is gek voor mij om het zelfs maar te denken, maar ik denk dat ik dit moet regisseren', "herinnerde ze zich.

De film komt op 24 november naar Netflix.

Aanbevolen: