Will Smith gaat op reis, maar niet naar het huis van Chris Rock om zich te verontschuldigen

Inhoudsopgave:

Will Smith gaat op reis, maar niet naar het huis van Chris Rock om zich te verontschuldigen
Will Smith gaat op reis, maar niet naar het huis van Chris Rock om zich te verontschuldigen
Anonim

Will Smith is op een "spirituele reis" naar India, maar hij zal nog steeds niet de reis naar het huis van Chris Rock maken om zich te verontschuldigen voor het slaan op zijn gezicht. De familie Smith gaat naar Mumbai om zich te concentreren op meditatie en yoga, en sommigen zullen misschien zeggen dat het een goede zaak is dat Will op een "reis naar binnen" is, omdat het klinkt alsof iedereen aan de buitenkant klaar met hem is.

Hollywood-insiders noemen Will Smiths reis 'cynisch en belachelijk'

Nieuws dat de familie Smith in India was geland, werd door Hollywood-insiders met een collectieve blik ontvangen, ondanks het feit dat de bron People vertelde dat de beroemde familie de reis maakte voor spirituele doeleinden, waaronder het beoefenen van yoga en meditatie.

Hoewel dat geweldig klinkt, noemt een insider uit Hollywood de bedevaart "cynisch en belachelijk" omdat hij zich nog steeds niet persoonlijk heeft verontschuldigd voor het slaan van Chris in het bijzijn van miljoenen mensen! De bron vertelde Page Six dat "geen enkele hoeveelheid Namaste dat zal goedmaken."

Nadat Smith de komiek wreed had aangevallen, bleek uit een peiling dat 67% van de Amerikanen zijn acties afkeurde. Jaden Smith was niet een van hen.

Krediet waar het verschuldigd is: Will Smith verontschuldigde zich bij Chris Rock op Instagram

Will verontschuldigde zich publiekelijk bij de komiek op Instagram, een platform dat normaal gesproken is gereserveerd voor foodiefotografie en bizarre posts waardoor Britney Spears-fans zich afvragen of het een goed idee was om haar uit het conservatorium te halen.

Smith noemde zijn gedrag 'onaanvaardbaar en onvergeeflijk'.

"Ik wil je publiekelijk mijn excuses aanbieden, Chris. Ik was buiten de lijn en ik had het mis. Ik schaam me en mijn acties waren niet indicatief voor de man die ik wil zijn. Er is geen plaats voor geweld in een wereld van liefde en vriendelijkheid."

De acteur voegde toe: "Geweld in alle vormen is giftig en destructief."

Wills vrouw, Jada Pinkett Smith, verspreidt dezelfde boodschap over 'diepe genezing'. Maar haar religieuze roadtrip klinkt meer als een taxi, aangezien ze het moment gebruikte om tegelijkertijd haar Facebook-show Red Table Talk aan te sluiten!

“De familie Smith heeft zich gericht op diepe genezing. Sommige van de ontdekkingen rond onze genezing zullen aan tafel worden gedeeld wanneer de tijd roept.”

Aanbevolen: