Hoe Halle Berry een rib brak tijdens het filmen met UFC-kampioen Valentina Shevchenko

Inhoudsopgave:

Hoe Halle Berry een rib brak tijdens het filmen met UFC-kampioen Valentina Shevchenko
Hoe Halle Berry een rib brak tijdens het filmen met UFC-kampioen Valentina Shevchenko
Anonim

Tijdens het hoogtepunt van haar carrière was Halle Berry niet te stoppen in Hollywood. Ze deed alles op het grote scherm, met enkele opmerkelijke hits en zelfs een misfire met DC. Berry heeft nog steeds haar ogen gericht op grote rollen, en fans zullen afstemmen om te zien hoe ze haar erfenis in Hollywood voortzet.

Twee jaar geleden speelde de actrice in een film over MMA, een sport die over de hele wereld geliefd is. Tijdens het filmen werkte Berry met een van de beste vechters in de geschiedenis van de UFC, en hoewel ze goed met elkaar overweg konden, liep Berry een vervelende blessure op tijdens het trainen met de UFC-kampioen.

Laten we eens kijken naar Berry's film en de blessure in kwestie.

Halle Berry speelde in 'Bruised'

In 2020 speelde en regisseerde Halle Berry het sportdrama Bruised. De film concentreerde zich op de sport MMA, een van de meest opwindende sporten ter wereld van vandaag.

Voordat de film begon, had Berry veel succes als actrice, maar ze stond niet bepaald bekend om haar vechtkunsten. Zoals je je kunt voorstellen, moest de actrice zichzelf een uitgebreide training geven om er goed uit te zien op het scherm.

Vechtvoorbereiding, acteren en regisseren in één keer is geen sinecure, maar Berry zette door en zorgde ervoor. Ze merkte op dat de ervaring moeilijk was, en zei dat ze zichzelf nog nooit zo hard had gepusht.

Voor Bruised moest Berry een legitieme gewichtsvermindering ondergaan, iets waar alle MMA-vechters bekend mee zijn. Dit was echter nieuw terrein voor de actrice.

"Het was moeilijk voor mij, omdat ik dat nog nooit eerder had gedaan. Maar dat was een heel groot deel van mij om dit personage te spelen. Ik wilde elk aspect van een vechter ervaren dat ik absoluut kon. Ik wilde begrijpen hoe het voelde. En omdat ik de regisseur van het verhaal was, had ik het gevoel dat ik het moest begrijpen, "zei ze.

Berry moest alles en nog wat doen om zich voor te bereiden op de rol, want ze zou de hoorns opnemen met een UFC-legende.

Valentina Shevchenko is een UFC-legende

Voor de onbekende, Valentina Shevchenko is een oude UFC-kampioen die enkele van de moeilijkste vijanden in het spel heeft overwonnen.

Ze heeft de neiging om haar vijanden mentaal te verslaan voor het gevecht, en zodra de Octagon-deur op slot gaat, is ze in staat om elk uitje het onmogelijke te doen.

Op het moment van schrijven heeft de MMA-superster een record van 23 overwinningen en slechts 3 nederlagen. Ze heeft succes gevonden in meerdere gewichtsklassen en ze is verantwoordelijk voor een van de meest wrede knock-outs in de geschiedenis van de sport.

Nu staat Shevchenko niet bekend om haar acteerwerk, maar ze werd aangeworven om samen met Berry op te treden in Bruised. Uiteindelijk gingen de camera's aan het rollen en werden de twee vijanden in de kooi, wat er uiteindelijk toe leidde dat Berry een vervelende blessure opliep.

De verwonding in kwestie

Dus, waarom raakte Halle Berry geblesseerd tijdens het filmen? Nou, het blijkt dat het in de knoop raken met een legitieme UFC-legende een pijnlijke ervaring kan zijn.

"Berry, 55, kreeg een meer realistische kijk op het zijn van een vechter dan zelfs zij van plan was tijdens het maken van "Bruised". Shevchenko Berry zei dat ze eerder haar ribben had gebroken tijdens het filmen van "John Wick: Chapter 3", en dit was dezelfde sensatie, "meldde ESPN.

Dit moest als een schok komen voor iedereen op de set. Probeer zoveel mogelijk blessures te minimaliseren, dit soort dingen zijn altijd om de hoek, vooral bij het filmen van een film die zo fysiek veeleisend is als Bruised.

Berry vertelde ESPN: "Ik weet niet precies het moment waarop de trap gebeurde of de knie gebeurde of wat er ook gebeurde in onze gevechten. Ik wist gewoon op een gegeven moment dat ik opstond en ik had dat gevoel en ik kon' niet ademen."

Shevchenko weet het een en ander over vechten door blessures, en ze zorgde ervoor dat Berry wat rekwisieten gaf.

De actrice had echter gewoon het gevoel dat ze het voor elkaar moest krijgen, wat er ook gebeurde.

"Ik wist dat ik moest doen wat alle vechters doen. Zoals Valentina me vertelde, als je in de ring staat en je raakt geblesseerd, geef je niet op. Je blijft doorgaan. Je hebt geen keus, maar je vecht er doorheen. Dus net op dat moment dacht ik, ik word echt niet afgesloten. Ik zal hier gewoon doorheen moeten vechten, "zei Berry.

Uiteindelijk ging Berry naar boven en was het filmen voltooid. Onnodig te zeggen dat de actrice nooit zal vergeten om met Valentina Shevchenko te werken.

Aanbevolen: