‘Jersey Shore’s’ Mike The Situation onthult zijn nieuwe project

Inhoudsopgave:

‘Jersey Shore’s’ Mike The Situation onthult zijn nieuwe project
‘Jersey Shore’s’ Mike The Situation onthult zijn nieuwe project
Anonim

Mike The Situation bedacht deze zin op Jersey Shore, "de comeback is altijd groter dan de tegenslag." Natuurlijk weten fans heel goed dat Mike een hele reeks slogans heeft, hij is tegenwoordig een andere man en gefocust op positiviteit en het helpen van anderen.

Fans waren sceptisch tijdens de eerste seizoenen van Family Reunion, vooral gezien zijn moeilijke verleden - een verleden waarvan hij toegeeft dat het roekeloos was en het verkeerde pad bewandelde;

"Een paar jaar, van seizoen twee tot vijf, was ik echt bezig met mijn gedrag", zei Sorrentino, 36, in een recent telefonisch interview met de Asbury Park Press."Ik was heel wild, heel onvoorzichtig, roekeloos. "Ik realiseerde me niet dat ik een obsessieve persoonlijkheid had. En alles wat ik deed moest tot het uiterste worden gedaan. En ik ging deze weg vele jaren op. Van experimenteren, feesten, het nemen van slechte beslissingen, want als je verslaafd bent, wordt alles beïnvloed door die stof. Je eet niet goed, je slaapt niet goed. Je relaties worden aangetast en je realiseert je dat niet eens."

Toen Mike zichzelf verantwoordelijk hield, veranderde alles;

“Weet je, je moet jezelf vernederen,” zei Sorrentino. "Toen ik dat eenmaal deed, en ik mezelf onderrichtte, en ik meer zelfbewust was van mijn acties, en ik verantwoordelijk en verantwoordelijk was, begon ik resultaten te boeken."

Hij geeft tegenwoordig terug en probeert anderen zo goed mogelijk te helpen. Zijn nieuwste project probeert anderen te verheffen om in zijn voetsporen te treden.

Het nieuwste project

Mike's nieuwste project is ingesteld voor YouTube, 'The Hope Dealer'. De naam van het spel spreekt tot degenen die tegenspoed op verschillende manieren hebben overwonnen, vergelijkbaar met hoe hij dat deed;

The Situation is ook een aparte IG-pagina gestart, gericht op zijn nieuwe project - de naam van het spel en het thema is om anderen te motiveren - vooral degenen die vastzitten op een moeilijke plek;

Een spannend nieuw project voor de Shore-ster – fans zijn verheugd om de reality-tv-ster in de nabije toekomst te zien met het nieuwste seizoen van Jersey Shore Family Reunion, bevestigd voor nog een seizoen.

Hoewel de meesten dingen opschudden, heeft Mike een neutraal standpunt ingenomen - het wordt gezegd dat hij zelfs op fatsoenlijke voet staat met Angelina, ondanks het feit dat ze op dit moment de verschoppeling lijkt te zijn.

Bronnen – IG & App

Aanbevolen: