Pauly D's $ 20 miljoen waard: hier zijn 10 manieren waarop de Jersey Shore-ster zijn geld verdiende

Inhoudsopgave:

Pauly D's $ 20 miljoen waard: hier zijn 10 manieren waarop de Jersey Shore-ster zijn geld verdiende
Pauly D's $ 20 miljoen waard: hier zijn 10 manieren waarop de Jersey Shore-ster zijn geld verdiende
Anonim

Wie houdt er niet van DJ Pauly D? Van zijn gegeleerde haar, tot zijn DJ-talenten, tot zijn overdreven persoonlijkheid, waar moet je niet van houden? Sinds we hem voor het eerst leerden kennen op Jersey Shore, kan de wereld niet anders dan verliefd worden op Pauly D. In de loop der jaren heeft Pauly een succesvolle carrière voor zichzelf opgebouwd door buiten de box van Jersey Shore te stappen. Hij is in verschillende realityshows geweest - met een paar van zijn eigen - en niet te vergeten, hij heeft zijn carrière als DJ naar een hoger niveau getild.

DJ Pauly D heeft een vermogen van $20 miljoen. Hier zijn 10 manieren waarop de Jersey Shore-ster zijn geld verdient.

10 Hij begon zijn carrière op Jersey Shore

Afbeelding
Afbeelding

We maakten voor het eerst kennis met Paul DelVecchio, ook bekend als DJ Pauly D, in het nu beruchte populaire tv-programma Jersey Shore. In die tijd was Pauly gewoon een kind dat niets liever wilde dan feesten met zijn kamergenoten en plezier hebben. Tijdens het eerste seizoen van de show werden Pauly en de rest van zijn kamergenoten niet betaald voor het filmen van de show. Voor het tweede seizoen ontving hij $ 10.000 per aflevering, en naarmate hij aan populariteit won, verdiende Pauly $ 150.000 per aflevering.

9 Hij kreeg zijn eigen spin-off

Je weet dat je iets goed doet als je wordt gevraagd of je je eigen show wilt hebben. In 2012 vroeg MTV Pauly of hij zijn eigen show wilde hebben, een spin-off van Jersey Shore. Natuurlijk kon Pauly het niet afslaan, en The Pauly D Project was geboren. De show volgde Pauly en zijn carrière als DJ, in een poging hem los te maken van de strikt feestpersoonlijkheid die hij op Jersey Shore was. De show duurde helaas maar één seizoen, maar Pauly kreeg ongeveer $ 40.000 per aflevering betaald.

8 Hij speelt de hoofdrol in Double Shot At Love

Naast het feit dat Jersey Shore een comeback maakte als de reboot Jersey Shore: Family Vacation, had Pauly ook nog een show opgesteld naast zijn beste vriend en mede Jersey Shore-kamergenoot, Vinny Guadagnino. Double Shot At Love was een kijk op The Bachelor toen Vinny en Pauly samenwoonden in een huis en een stel dames die probeerden een van hun harten te winnen. Het uitgangspunt van de show was vrijwel hetzelfde als The Bachelor, maar het had zijn eigen Jersey Shore-draai eraan.

7 Hij is natuurlijk een DJ

Maar een geweldige manier waarop Pauly zijn kleine fortuin verdiende, was natuurlijk optreden als DJ. Dit zou geen verrassing moeten zijn, aangezien zijn naam letterlijk DJ Pauly D is. Voordat Pauly bij Jersey Shore kwam werken, was Pauly al een DJ, maar hij maakte natuurlijk van de gelegenheid gebruik om de show te gebruiken om zichzelf en zijn muziek te promoten. Pauly is een van de best betaalde dj's ter wereld en verdient daar aardig wat geld mee. Nogmaals, dat heeft hij aan Jersey Shore te danken.

6 Hij heeft een platencontract

Dankzij Jersey Shore kon Pauly niet alleen naam maken in de reality-tv-wereld, maar ook als dj. Hij verwierf bekendheid vanwege zijn talenten als DJ en kreeg de kans van zijn leven toen hem een platencontract werd aangeboden.

In 2011 tekende hij een platencontract voor drie albums waarbij hij samenwerkte met 50 Cent en het G-Unit-label van de rapper. Het platencontract was een nog grotere boost voor zijn carrière die Pauly naar roem deed stijgen.

5 Hij heeft drie singles uitgebracht

Sinds de ondertekening van zijn grote platencontract heeft Pauly nog geen albums uitgebracht. Maar dat weerhoudt hem er niet van om aan nieuw materiaal te werken en door de jaren heen een paar singles uit te brengen. Zijn eerste single, "Back to Love", werd uitgebracht in 2012 en bevatte Jay Sean. Zijn tweede single, die pas in 2016 uitkwam, heette "Did You Know", en zijn derde single werd ongeveer een jaar geleden in april 2019 uitgebracht met de titel "Silver &Gold". Geen woord over wanneer Pauly van plan is een volledig album uit te brengen, maar we weten zeker dat het een hit gaat worden.

4 Hij heeft een residentie

Tegenwoordig heeft Pauly D heel wat volgers die hem erg trouw zijn. Als gevolg daarvan kreeg hij een residentie aangeboden in Las Vegas waar fans van over de hele wereld de hele nacht kunnen feesten met Pauly. In maart 2019 tekende Pauly een deal voor een verblijf van twee jaar in Drai's Beach Club in Las Vegas. Er is geen woord over of zijn residentie zal worden verlengd als gevolg van de pandemie van het coronavirus, maar met fans zoals Pauly's, zullen ze hem zeker terug willen.

3 Hij speelt overal shows

Je kunt Pauly D niet alleen zien spelen in zijn residentie in Las Vegas, maar hij heeft ook shows gespeeld voor fans over de hele wereld. Pauly heeft een trouwe fanbase en als gevolg daarvan heeft hij de kans gekregen om op tournee te gaan en shows te spelen voor zijn fans in alle uithoeken van de wereld. In 2011 ging hij op zijn eerste tournee toen hij een van de openingsacts was van Britney Spears tijdens haar Femme Fatale-tour. Vanaf dat moment groeide Pauly in populariteit en verkocht hij shows over de hele wereld.

2 Hij was op de beroemde single

Pauly D is geen onbekende in realityshows, daarom was het geen verrassing toen hij op E! realityshow van het netwerk, Famously Single. Pauly is al een tijdje vrijgezel, dus hij was de perfecte kandidaat voor de show.

Pauly woonde samen met een paar andere beroemdheden samen in een huis waar ze hun problemen met liefde oplosten. Tijdens de show ontmoette hij Aubrey O'Day, met wie hij zou gaan daten en uiteindelijk twee jaar zou trouwen voordat ze scheidden.

1 Hij speelt nu met wraakgrap

Het lijkt alsof je Pauly D overal op MTV ziet. Natuurlijk is hij op Jersey Shore, en nu A Double Shot At Love, maar fans houden zo veel van Pauly en zijn bromance met Vinny dat MTV besloot om ze nog een show te geven. Revenge Prank ging onlangs in première op MTV en het doet ons veel aan Punk'd denken. Vinny en Pauly werken samen met mensen die wraak willen vanwege een grap met hen. Ze komen met gekke ideeën om de persoon terug te plagen, en er ontstaat hilariteit.

Aanbevolen: