Will Smith onthult dat zijn nieuwe Netflix-documentaires een 100% rating hebben op Rotten Tomatoes

Inhoudsopgave:

Will Smith onthult dat zijn nieuwe Netflix-documentaires een 100% rating hebben op Rotten Tomatoes
Will Smith onthult dat zijn nieuwe Netflix-documentaires een 100% rating hebben op Rotten Tomatoes
Anonim

Als we aan Will Smith denken, springt de geest meestal naar 'Fresh Prince' of 'Men In Black'. Waar we niet per se aan denken, is dat Will Smith in een politiek licht, of ach, het 14th-amendement bespreekt. In zijn nieuwe docuserie op Netflix is dat precies wat Will Smith gaat onderzoeken. Hij probeert de massa te onderwijzen over wat hij als een zeer belangrijk onderwerp beschouwt.

Hij legde het belang van de afleveringen uit naast Deadline: "We leven in ongekende dagen als samenleving, als land en als menselijke familie", zei Smith. “Ik geloof dat het cultiveren van persoonlijk en historisch begrip de dwingende vonk is die de vlammen van broodnodige compassie en genezing doet ontbranden. Als Amerikanen streven we naar een meer perfecte unie die echt gerechtigheid en gelijkheid voor iedereen tot stand brengt. Ik geloof dat een dieper begrip van het 14e amendement een cruciaal startpunt is. Onze hoop met deze serie is om de schoonheid te verlichten die de belofte van Amerika is en om een boodschap van verbondenheid en gedeelde menselijkheid te delen, zodat we onze verschillende ervaringen als Amerikanen beter kunnen begrijpen en vieren en vooruitgang in de richting van de beloofde echte gelijkheid kunnen bevorderen aan alle personen onder het 14e amendement.”

Tot nu toe blijkt dat de recensies alleen maar positief zijn. Smith kreeg zelfs een sterke goedkeuringsclassificatie van een bron die hij normaal gesproken niet krijgt.

Rotten Tomatoes Succes

Fans zijn deze kant van Will Smith niet gewend en het blijkt dat hij al vroeg lovende recensies krijgt. Smith was niets anders dan tevreden met zijn goedkeuringsclassificatie naast Rotten Tomatoes: Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je AMEND bekijken op @netflix! Rotten Tomatoes zegt dat het 100% beter is dan de video waar je naar toe wilt scrollen.@westbrook.”

Wie weet, dit is misschien nog een andere manier waarop Will Smith de bevolking in het geheim vertelt dat hij van plan is om later president te worden. Hij is niet de eerste, want zelfs mensen als Dwayne Johnson overwegen zich kandidaat te stellen. Er komen, op zijn zachtst gezegd, interessante tijden in de politiek aan!

Aanbevolen: