Twitter is verheugd over de terugkeer van de snor van Harry Styles

Twitter is verheugd over de terugkeer van de snor van Harry Styles
Twitter is verheugd over de terugkeer van de snor van Harry Styles
Anonim

Vorig jaar droeg Harry Styles een aantal interessante gezichtshaar en fans waren verdeeld. Onlangs werd hij opnieuw gespot met zijn snor, en Twitter-gebruikers zijn verheugd.

Styles is onlangs gefotografeerd met een snor, een zonnebril en een masker dat tot aan zijn kin is getrokken. De look is vergelijkbaar met degene die hij afgelopen zomer voor het eerst debuteerde na maanden in quarantaine. Een Italiaans resort had een foto van Styles gepost en dat deed de ronde op sociale media:

In het begin leek Twitter net zo verdeeld als de vorige keer; veel Styles-fans verachtten de 'stache' en maakten opmerkingen dat hij er griezelig uitzag met het nieuwe gezichtshaar:

Afbeelding
Afbeelding

Anderen vergeleken hem met beroemde filmpersonages en publieke figuren:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Dit is meestal het verhaal dat wordt aangestuurd door de media en het publiek wanneer een man zijn snor extra lang laat groeien, ook al is de snor van Styles opvallend vol, schoon en goed getrimd.

Er zijn in het verleden andere beroemdheden geweest die snorren droegen waar niemand problemen mee had. Deze omvatten Tom Selleck, Freddie Mercury en Ryan Gosling. De look is de afgelopen jaren echter uit de mode geweest en komt pas net weer in de mode.

Sommige fans waardeerden de meer volwassen uitstraling van Styles en waren bedroefd toen hij de eerste keer de snor afscheerde. Nu verheugen ze zich over de terugkeer van de 'stache' door er foto's van te plaatsen en commentaar te geven met complimenten naar hem toe:

De ietwat nieuwe look zorgde ervoor dat de naam van Harry Styles op 31 juli trending was op Twitter. Fans maakten vervolgens van de gelegenheid gebruik om herinneringen op te halen aan enkele van de meest iconische looks van Styles:

Styles is duidelijk verder gegaan dan zijn taakomschrijving als muzikant en heeft naam gemaakt als stijlicoon, waarbij hij zijn achternaam echt waarmaakt.

Eén fan heeft zelfs een aantal interessante koppen verzonnen met het voormalige One Direction-lid:

De krantenkoppen vermelden allemaal enkele van Styles' unieke looks, een van de meest opvallende is een blauwe double-breasted Gucci blazer en bijpassende broek, gecombineerd met een Gucci GG Marmont raffia clutch. Hij droeg de look voor een cruiseshow van Gucci, omdat hij een nauwe band heeft met het merk en campagnes met hen heeft gevoerd.

Fans willen graag zien wat Styles nog meer in petto heeft, niet alleen qua uiterlijk, maar ook op het gebied van muziek. Hij begint ook zijn verplaatste Fine Line-tour, genaamd "Love On Tour", op 4 september, te beginnen in Las Vegas. Hij heeft onlangs ook aangekondigd dat hij binnenkort nieuwe muziek op komst heeft.

Aanbevolen: