Een snor-infectie bijna geëindigd Voormalige man vs. De carrière van Food Star Adam Richman

Inhoudsopgave:

Een snor-infectie bijna geëindigd Voormalige man vs. De carrière van Food Star Adam Richman
Een snor-infectie bijna geëindigd Voormalige man vs. De carrière van Food Star Adam Richman
Anonim

Gezondheidsangsten van beroemdheden hebben de neiging om veel aandacht te krijgen. Het gebeurt niet al te vaak, maar als het gebeurt, kunnen mensen niet stoppen met erover te praten. Kijk maar naar de berichtgeving die Doja Cat kreeg na haar gezondheidsangst.

Adam Richman heeft het druk gehad sinds Man v Food in de lucht was, en hoewel hij de krantenkoppen haalde voor zijn andere tv-shows, kreeg hij onlangs mensen aan het praten nadat hij een enorme gezondheidsangst onthulde die plaatsvond. Onnodig te zeggen dat het een schrijnende ervaring was voor de tv-presentator.

Laten we eens kijken naar Adam Richman en kijken wat hij te zeggen had over de angstaanjagende gezondheidsangst waarmee hij onlangs te maken had.

Adam Richman maakte zijn naam op Man Vs. Eten

In december 2008 bracht het Travel Channel Man v. Food uit, een serie waarin Adam Richman door het land reist en de meest buitensporige voedseluitdagingen aangaat.

De show was een hit voor het netwerk en het hielp Richman een begrip te worden. Hij was de perfecte keuze om in de show te schitteren, en het was zowel hilarisch als indrukwekkend om hem elke week voedseluitdagingen te zien aangaan. Richman heeft niet alleen dapper werk geleverd bij elke uitdaging, maar hij heeft ook uitstekend werk geleverd door een licht te werpen op het eten van anderen in de stad die in de aflevering te zien is.

Na vier seizoenen kwam er een einde aan de geliefde show. Mensen waren verdrietig om het te zien verdwijnen, maar jaren later maakte het een comeback. De comeback bevatte echter geen Richman, iets waar fans teleurgesteld over waren.

Hoe gemist hij ook was, Richman had andere ideeën in gedachten.

"Ik wilde gewoon off-the-grid restaurants doen, de geweldige BBQ-scene hier [in het VK] laten zien en de beste sandwich in Amerika vinden, enzovoort", vertelde hij aan BBC.

Het is alweer een tijdje geleden dat Richman de show verliet en dankzij het succes heeft hij kunnen profiteren van een aantal kansen die op zijn pad zijn gekomen.

Richman bleef bezig sinds de show

Richman heeft zich in de jaren na zijn tijd bij Man v. Food voornamelijk bij televisiewerk gehouden. Slimme keuze, aangezien hij een natuurtalent is in hosting.

Hij heeft shows gehost als Man v. Food Nation, Amazing Eats en Adam Richman's Best Sandwich in Amerika. Hij heeft ook Sunday Brunch, Food Fighters, Man Finds Food en BBQ Champ gedaan.

Modern Marvels is een andere show die Richman onlangs heeft gedaan, en hij sprak erover in een interview met Mashed.

"Ik vind het geweldig dat we je niet alleen laten zien hoe coole dingen worden gemaakt, maar we geven je een echt, echt gevoel van hoe ondernemers en hardwerkende Amerikanen de voedingsindustrie en technologie pushen naar de volgende eeuw, de volgende voorhoede, "zei hij.

Het is altijd geweldig om Richman op televisie te zien opduiken, en het is nog cooler om hem de krantenkoppen te zien halen. Onlangs was Richman weer in de krantenkoppen, alleen deze keer was het vanwege een grote gezondheidsangst die hem bijna het leven kostte.

Zijn recente gezondheidsangst

"Man v. Food-presentator Adam Richman herinnerde zich dat hij in het ziekenhuis was opgenomen nadat hij een infectie in een snorfollikel had opgelopen. In de aflevering van Celebrity Catch Up: Life After That Thing I Did van woensdag onthulde de tv-persoonlijkheid, 47, de medische schrik die zich voordeed terwijl hij Zürich, Zwitserland bezocht voor een Michelin-evenement in 2018, " meldden mensen.

Dat klopt, Richman had een infectie in een follikel van een snor, en deze infectie veroorzaakte een golf van problemen voor de voormalige tv-ster.

"Ik was naar een dokter gegaan en uiteindelijk was mijn lip opgeblazen als een banaan - het was grotesk. Ik herinner me dat ik een stuk medische tape ging scheuren en ik kon niet bij mijn tanden komen, " Richman gedeeld.

De infectie was MRSA, en het bracht Richman in een enge situatie.

"Op dit moment voelde het nooit als 'je gaat dood' - het was nooit iets dat ze beweerden, maar het werd altijd een beetje begrepen. Ik denk dat ze me niet bang wilden maken, " vervolgde Richman.

Gelukkig kon Richmond de behandeling krijgen die hij nodig had, en het gaat nu veel beter met hem op de gezondheidsafdeling. Zoals je je kunt voorstellen, is de voormalige tv-ster dankbaar voor zijn schone gezondheidsverklaring, en hij zal een ervaring als deze niet als vanzelfsprekend beschouwen.

Adam Richman heeft een wilde rit gemaakt sinds zijn Man v. Food-dagen, dus ik hoop dat de volgende keer dat hij de krantenkoppen ha alt, het voor iets minder intens is.

Aanbevolen: