Alles wat we weten over de verrassende terugkeer van Heather DuBrow naar 'RHOC

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de verrassende terugkeer van Heather DuBrow naar 'RHOC
Alles wat we weten over de verrassende terugkeer van Heather DuBrow naar 'RHOC
Anonim

Heather DuBrow is een van de voormalige castleden van de Real Housewives van Orange County die er echt uitspringt. Ze was altijd een superchique en elegant persoon die ervan hield champagne te drinken en het leven te vieren, en fans hielden ervan om naar haar gezinsleven met echtgenoot Terry en hun kinderen te kijken.

Tegenwoordig volgen fans Heather's reis nog steeds, of ze nu een video bekijken over de 17e verjaardag van haar tweeling of een romantisch bericht van Terry zien.

Heather speelde op RHOC van seizoen 7 tot 11 en sinds ze vertrok, wilden sommige fans dat ze terugkwam, en het blijkt dat dat precies is wat er gebeurt. Laten we een kijkje nemen in Heather DuBrow's verrassende terugkeer naar RHOC.

Heather's Return

Er is al een tijdje een gesprek over nieuwe castleden op RHOC en fans hebben huisvrouwen voorgesteld.

Nieuws brak onlangs dat Heather DuBrow in seizoen 16 van RHOC zal zijn. Volgens People zijn Emily Simpson, Shannon Beador en Gina Kirschenheiter de enige overgebleven huisvrouwen. Drie huisvrouwen zijn weg: Elizabeth Lyn-Vargas, Braunwyn Windham-Burke en Kelly Dodd.

Hoewel er al een tijdje wordt gepraat over Kelly die de franchise verlaat dankzij haar controversiële COVID-19-opinies, is het absoluut verrassend om een voormalige huisvrouw terug te zien, vooral omdat het verschillende seizoenen geleden is dat ze afscheid nam.

Heather interviewde Andy Cohen op haar podcast "Heather DuBrow's World" en hij bracht naar voren dat ze weer zou deelnemen aan de show voor seizoen 16.

Heather legde uit: Production belde me in december - of zoiets - en ik lachte. Mijn eerste reactie was dat ik een beetje moest lachen. En toen dacht ik erover na, want eerlijk gezegd, een jaar of twee jaar geleden, had ik misschien nee gezegd omdat timing een groot probleem is. Maar op het moment dat ik wegging, was de cultuur van de show een beetje veranderd sinds ik bij de show kwam. Ik denk dat we het daarover eens kunnen zijn. En ik was niet blij, en het was een goede wederzijdse beslissing dat mijn tijd in de show misschien voorbij was. Nu zijn de dingen een beetje anders.”

Het is interessant en sappig voor fans om een beetje te horen waarom Heather eerder stopte, en het lijkt alsof ze vindt dat de show nu op een betere plek is.

Heather zei ook: "Mijn familie zit op een andere plek, mijn kinderen zijn een beetje ouder, [en] de pandemie heeft me een soort ander perspectief op dingen gegeven." Heather vervolgde: "Ik begon na te denken over, oke, hoe vaak krijg je de kans om terug te gaan en iets opnieuw te proberen? [Ik ben] als, 'Als ik terug zou gaan en ik het opnieuw zou kunnen doen, denk ik dat ik een betere tijd zou hebben, of ik zou meer succes hebben als ik het opnieuw zou kunnen doen.’ En dit is niet helemaal een herkansing, maar er is iets aan de mogelijkheid om terug te gaan.”

Reacties van fans

Aangezien Heather nu een veteraan is van de Real Housewives-franchise sinds ze om zoveel redenen op RHOC was, zijn fans benieuwd hoe het haar zal vergaan en wat voor soort gesprekken ze zal hebben met de andere castleden. Achteraf is 20/20, zoals mensen zeggen.

Terwijl de terugkeer van Heather in een Reddit-thread wordt besproken, zijn sommige kijkers van de franchise er niet zo zeker van. Een fan postte dat ze wensten dat Tamra Judge en Vicki Gunvalson ook terug konden komen, zodat er wat drama en interessante momenten tussen hen zouden kunnen zijn. Ze schreven: "Ik weet niet zeker hoe ik me voel over de terugkeer van Heather. Ik had het leuker gevonden als Vicki en Tamra ook terugkwamen, zodat ik een epische confrontatie van Heather, Tamra, Vicki, Kelly, Shannon en Braunwyn allemaal kon zien. op dezelfde cast."

Een andere fan zinspeelde op het algemene gevoel dat RHOC wat veranderingen moet doorvoeren en vroeg zich af of Heather "alleen OC kan redden".

Het lijkt erop dat Heathers echtgenoot Terry dit een geweldig idee vindt, zoals hij onlangs op de mogelijkheid wees. Volgens Hollywood Life zei hij dat als Heather terug zou komen naar de show, hij zeker zou steunen. Hij legde uit dat ze altijd achter hem staat als hij zijn eigen ideeën heeft, wat erg lief is.

Of fans nu opgewonden zijn om Heather DuBrow terug te zien of niet, het is waar dat RHOC de castleden moest opfrissen, en het zal fascinerend zijn om seizoen 16 te zien. Hoe zal Heather opschieten met Emily en Gina? Wat zullen de verhaallijnen van Heather zijn nu haar kinderen ouder zijn en veel van de huisvrouwen met wie ze drama had, niet meer in de show zijn? Fans kunnen niet wachten om het te zien.

Aanbevolen: