Twitter is woedend over de terugkeer van Lori Loughlin naar acteren na een schandaal over toelating tot de universiteit

Twitter is woedend over de terugkeer van Lori Loughlin naar acteren na een schandaal over toelating tot de universiteit
Twitter is woedend over de terugkeer van Lori Loughlin naar acteren na een schandaal over toelating tot de universiteit
Anonim

Lori Loughlin kreeg publieke erkenning door Becky op Full House te spelen, en de actrice stond over het algemeen in vrij hoog aanzien bij het publiek voordat het toelatingsschandaal van 2019 haar wereld op zijn kop zette.

Loughlin behoorde tot een groep bekende figuren die betrokken waren bij het "Varsity Blues"-schandaal, dat tot doel had het toelatingsproces van de universiteit te beïnvloeden door middel van omkoping en het vervalsen van examenscores.

Loughlin werd samen met haar man Mossimo Giannulli veroordeeld tot een korte gevangenisstraf na het veel gepubliceerde proces. Fans stonden destijds niet sympathiek tegenover de benarde situatie van de voormalige 90210-actrice, vooral gezien het feit dat Loughlin erin slaagde haar tijd achter de tralies te minimaliseren tot slechts twee maanden.

Toen ze eind 2020 uit de gevangenis werd vrijgelaten, werd er volop gespeculeerd of Loughlin weer zou acteren. En nu, bijna een jaar later, is er nieuws over de eerste rol van de actrice na het schandaal. Ze zal de hoofdrol spelen in het tweede seizoen van de GAC Family-serie When Hope Calls.

Terwijl een paar Twitter-gebruikers dachten dat de terugkeer van Loughlin naar de entertainmentindustrie alleen maar te verwachten was, met één schrijven: "Goed. Ze heeft haar schuld betaald. Dit is hoe het voor iedereen zou moeten werken", waren veel anderen van mening dat ze was veel te lichtvaardig losgelaten. Verschillende mensen suggereerden dat Loughlin op de "zwarte lijst" van Hollywood had moeten staan na haar verblijf achter de tralies. En anderen noemden het 'witte privilege' van de moeder van twee als de reden waarom ze zo gemakkelijk weer kon acteren.

Een Twitter-gebruiker schreef: "ze ging van het dragen van boeien en letterlijk achter tralies naar een hoofdrol in een nieuwe show. eigenlijk geen woorden", en een ander twitterde: "Ga weg, Lori. Een hebzuchtige oplichter door en door."

Loughlin is niet het enige lid van haar familie met de status van beroemdheid - haar dochter, Olivia Jade, is een YouTuber die haar eigen deel van de controverse heeft moeten afhandelen sinds het nieuws over de betrokkenheid van haar moeder bekend werd in het 2019-schandaal. Twitter-gebruikers waren vooral kritisch over de plek van de YouTube-ster in het laatste seizoen van Dancing With The Stars, en noemden haar "niet verdiend".

En sinds het nieuws over Loughlins terugkeer naar de acteerwereld, gonst het van de woede op sociale media over het klaarblijkelijke gebrek aan consequenties waarmee een lid van de beroemde familie wordt geconfronteerd. Een persoon schreef: "Dus Olivia Jade krijgt een plekje op primetime tv en Lori krijgt een comeback met Hallmark Channel? Nog een bewijs dat als je mooi en blank bent, je letterlijk overal mee weg kunt komen en toch rijk en succesvol kunt zijn. Wat een absolute f grap".

Loughlins aankomende project lijkt een beetje buiten de mainstream te vallen, met veel fans die grappen dat ze nog nooit eerder van de GAC Family-mediagroep hadden gehoord. Dus misschien zal de Fuller House-ster wat langer nodig hebben om haar weg terug te werken naar het rijk van populair entertainment. Alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: