Twitter blijft dol op Dolly Parton terwijl ze roy alty's van 'I Will Always Love You' gebruikt om een zwarte buurt te investeren

Twitter blijft dol op Dolly Parton terwijl ze roy alty's van 'I Will Always Love You' gebruikt om een zwarte buurt te investeren
Twitter blijft dol op Dolly Parton terwijl ze roy alty's van 'I Will Always Love You' gebruikt om een zwarte buurt te investeren
Anonim

Als Dolly Parton trends op Twitter doet, is dat meestal voor de ongelooflijke dingen die ze voor de mensheid heeft gedaan. Ondanks dat ze in het zuiden is opgegroeid, heeft ze een hart van goud en is ze een van de meest innemende kunstenaars uit de 20e eeuw. Ze is de epidemie van countrymuziek en heeft gedurende haar leven meer dan 100 miljoen platen verkocht. Voor millennials zullen ze haar herkennen als de meter van Miley Cyrus en zelfs verschenen als haar tante op Disney Channel's Hannah Montana.

Hoewel ze eerst "I Will Always Love You" zong, was het wijlen en briljante Whitney Houston die het nummer nam en een cover maakte die internationaal een van de beste pophits is geworden. Parton werd weggeblazen door Houston's vertolking dat ze tijdens het rijden moest stoppen om het te waarderen. Als de originele artiest heeft de geliefde zanger veel geld verdiend met de roy alty's. Nu gebruikt ze het om investeringen te doen om zwarte mensen meer huizen in Nashville te bieden.

De 75-jarige zangeres gewoon een lieverd noemen is een enorme slechte dienst, want ze is buitengewoon aardig en heeft zoveel bijdragen geleverd aan haar thuisstaat Tennessee in het algemeen. Ze pleitte voor de Black Lives Matter-beweging, dus haar bijdrage aan de ondersteuning van de zwarte gemeenschap benadrukt haar nederige karakter. Het zou niet mogelijk zijn geweest zonder de succesvolle cover van Houston, en dit is een buitengewoon mooie manier om terug te geven aan haar jaren na haar tragische overlijden.

Talloze Twitter-gebruikers hebben Parton geprezen voor het gebruik van haar eigen geld om COVID-19-vaccins te helpen ontwikkelen, evenals voor het uitbreiden van onderwijsrechten en het doneren aan ziekenhuizen in de hoop de remedie voor kanker en andere ziekten te vinden. Ze is gewoon een lieve ziel die sommige mensen helaas niet zo waarderen, zelfs degenen die in dezelfde staat als zij leven.

Fans van haar houden niet eens van countrymuziek, maar respecteren en waarderen alles wat ze heeft gedaan nog steeds. Zo weet je dat een artiest als zij uniek is en harten kan veroveren met haar gevende natuur. Ze zal een held blijven voor degenen die tot de minderheid behoren en hen hoop en een stem geven wanneer dat nodig is.

Door zwarte gemeenschappen te helpen een thuis te krijgen die ze verdienen en Houston te eren, is gewoon een van de meest Dolly-dingen om te doen. Mensen in het algemeen moeten haar meer eer geven omdat ze een gulle en geweldige beroemdheid is die vriendelijkheid belangrijker vindt dan roem.

Aanbevolen: