Big Brother 23': Sarah Beth Steagall is niet zo onschuldig als ze eruitziet

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Sarah Beth Steagall is niet zo onschuldig als ze eruitziet
Big Brother 23': Sarah Beth Steagall is niet zo onschuldig als ze eruitziet
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Big Brother 23 van 5 augustus van vanavond worden hieronder besproken! De aflevering gemist? Maak je er geen zorgen over! Stream nu het hele seizoen op Paramount+.

Big Brother 23 heeft nog een speler verloren nadat het huis Whitney Williams unaniem had weggestemd met een stem van 10-0. Hoewel Whitney niet in het minst verrast was om de boot te krijgen, was ze stomverbaasd toen Julie haar binnenliet in de Royal Flush-alliantie.

Terwijl de huisgasten hun allereerste endurance HoH-competitie ondergaan, lijkt het erop dat er al gepraat wordt over volgende week. Hoewel fans dachten dat Christian misschien een doelwit op zijn rug had gezet, lijkt het alsof Sarah Beth wat aandacht krijgt, en niet op de beste manier.

Na het meesterbrein van deze week, vooral als het ging om Whitney vs. Hannah, nam Sarah Beth een vrij groot standpunt in en veroorzaakte een paar rode bellen bij The Cookout, waardoor kijkers dachten dat SB mogelijk volgende keer naar huis gaat.

Alle ogen zijn gericht op Sarah Beth

Sarah Beth is enigszins onder de radar gebleven sinds haar aankomst in het Big Brother-huis, dat wil zeggen tot nu toe. Fans werden meteen verliefd op Sarah Beth, bijgenaamd "SB" door fans, vooral als het ging om haar ontroerende verhaal over haar coming-out.

Hoewel ze erin is geslaagd om uit de mond van mensen te blijven als het gaat om nominaties voor uitzetting, lijkt het erop dat Sarah Beth nu een paar veren in de war brengt! Toen ze voor het eerst het huis binnenkwam, vertelde Sarah Beth haar medegasten van BB dat ze een voice-overactrice was, vooral als het ging om videogames en ASMR, wat een flagrante leugen was!

SB, die eigenlijk een forensisch chemicus is, loog tegen het huis, wat de allereerste aanwijzing was die kijkers zagen over haar slimme, maar stiekeme spelplan! Nu Sarah Beth enige macht heeft als lid van de Royal Flush, lijkt het erop dat haar vermoedens over een mogelijke alliantie met Hannah, Derek en Tiffany haar in de problemen kunnen brengen!

Tijdens de beraadslaging van de Royal Flush over de beslissing wie ze naar huis zou sturen, Whitney of Hannah, was Sarah Beth onvermurwbaar om Hannah naar huis te sturen, wat indruiste tegen de algemene consensus dat Whitney in plaats daarvan het doelwit zou kunnen zijn.

Sarah Beth zag dat Xavier en Tiffany erop uit waren om Hannah te redden in plaats van Whitney, wat vragen en vermoedens opriep over de samenwerking tussen X en Tiff. Nou, Xavier en Tiffany werken niet alleen samen, ze zijn allemaal in een alliantie genaamd The Cookout met Derek F, Hannah, Azah en Kyland.

Aangezien Sarah Beth nogal luidruchtig was over het in plaats daarvan naar huis sturen van Hannah, terwijl ze terwijl ze wees op de loyaliteit van een paar spelers aan haar, ze snel de puzzelstukjes in elkaar legde, maar dat had haar gemakkelijk in de achter!

Gelukkig voor SB liet ze de campagne 'Stuur Hannah naar huis' snel vallen toen ze twee en twee bij elkaar optelde, maar het kwaad is al geschied."Goede oproep om nu achterover te leunen SB, maar het kwaad is misschien al geschied. Je hebt een lid van een machtige en (meestal) geheime alliantie bedreigd. Tiff zou je kunnen komen halen!" een gebruiker schreef op Twitter, Tiffany komt zeker voor Sarah Beth! Ze gaf Hannah niet alleen de waarschuwing dat SB haar weg wilde hebben, maar Tiffany Mitchell realiseert zich ook dat Sarah Beth veel slimmer is dan mensen haar de eer geven. Dus als het gaat om Tiffany's spelplan, heeft ze bewezen een behoorlijk meesterbrein te zijn.

The Cookout kan het allemaal winnen

The Cookout, dat momenteel een van de sterkste Big Brother-allianties is, steunde allemaal om Whitney naar huis te sturen, en had uiteindelijk de macht over de uitzetting van vanavond.

Nou, het lijkt erop dat The Cookout niet alleen op Sarah Beth mikt, maar het ziet er naar uit dat ze het plan voor de jury hebben geregeld! Gelukkig voor de alliantie heeft Tiffany overuren gemaakt, wat duidelijk maakt dat ze gemakkelijk een van de beste Big Brother-spelers in de geschiedenis van het spel is.

Terwijl ze een plan bedacht om de hele Cookout-jury te bereiken, verspreidt Tiffany nu het nieuws dat ze op Sarah Beth moeten passen. Hoewel de HoH van vanavond een mysterie blijft, is het duidelijk dat als een lid van hun allianties de overwinning pakt, SB zeker in de buurt zal zijn, maar wie loopt er nog meer gevaar? Alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: