‘Stranger Things’-fans denken dat elf eruitziet als een mini-Joyce in seizoen 4 Sneak Peek

Inhoudsopgave:

‘Stranger Things’-fans denken dat elf eruitziet als een mini-Joyce in seizoen 4 Sneak Peek
‘Stranger Things’-fans denken dat elf eruitziet als een mini-Joyce in seizoen 4 Sneak Peek
Anonim

Netflix heeft een teaser gedropt voor het langverwachte nieuwe seizoen van Stranger Things, met de favoriete Elf van fans in een nieuwe look.

De nostalgische sci-fi horrorserie die in 2016 in première ging, zal volgend jaar terugkeren voor een vierde hoofdstuk.

In de teaser die vandaag (6 augustus) is gepost, konden fans oude en nieuwe gezichten zien, waaronder Millie Bobby Brown's Eleven die een ander geliefd personage channelt.

‘Stranger Things’ keert volgend jaar terug voor een vierde seizoen

"Stranger Things keert terug in 2022", luidt de aankondiging op het officiële Twitter-account voor de serie gemaakt door de Duffer Brothers.

Hoewel het vierde seizoen iets later zal debuteren dan sommige fans hadden verwacht, is er veel om naar uit te kijken. Het nieuws ging vergezeld van een teaser, waardoor fans een glimp konden opvangen van hun favoriete inwoners van Hawkins, Indiana.

Eleven, gespeeld door de Engelse actrice Millie Bobby Brown, wordt gezien met een nieuw kapsel. De telekinetische heldin trekt een pony en schudt een geruit hemd terwijl een aantal absoluut slechte mannen haar proberen in bedwang te houden.

Deze twee elementen samen deden fans denken aan een andere sterke vrouw in de show, Joyce Byers, gespeeld door Winona Ryder.

"Zo moeder, zo dochter", merkte een fan op en plaatste foto's van Joyce en Eleven.

"EL HOPPER MET PANG???? MIJN BABY, "schreef een andere gebruiker.

"ZE LIJKT ALS EEN MINI JOYCE ZO AANBIDDELIJK", zei een Stranger Things-liefhebber ook.

Hopper is terug met een vlammenwerper en fans hebben vragen

De teaser lijkt het lot van politiechef Jim Hopper te onthullen. Aan het einde van seizoen drie voor dood achtergelaten, werd Hopper vervolgens levend bevestigd - zij het als gevangene in een Russisch kamp - in een vorig jaar geposte teaser.

In de nieuw uitgebrachte video levert het personage gespeeld door David Harbor een vlammenwerper op, die fans aan het praten kreeg.

De korte clip biedt ook een stukje van een meer triviaal leven in Hawkins, aangezien de hoofdrolspelers nu oud genoeg zijn om naar de middelbare school te gaan. Het is niet duidelijk of Will (Noah Schnapp) en Eleven terug zullen zijn in hun oude woonplaats nadat ze in de laatste momenten van vorig seizoen met Joyce zijn verhuisd.

Wat betreft degenen die zijn gebleven, de bende bestaande uit Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) en Max (Sadie Sink) zal worden vergezeld door vier nieuwe personages, gespeeld door Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen en Grace Van Dien.

Stranger Things seizoen 4 gaat in 2022 in première

Aanbevolen: