Fans denken dat Brie Larson eruitziet als 'WandaVision' Captain Marvel in nieuwe Insta Snap

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Brie Larson eruitziet als 'WandaVision' Captain Marvel in nieuwe Insta Snap
Fans denken dat Brie Larson eruitziet als 'WandaVision' Captain Marvel in nieuwe Insta Snap
Anonim

Brie Larson heeft fans gezegend met een nieuwe Instagram-post - en ze ziet eruit als een personage rechtstreeks uit WandaVision.

De Captain Marvel-ster plaatste een korte clip en een foto op haar raster, met het bijschrift "Wie is zij?".

In de nieuwe afbeelding heeft de MCU actrice een retro kapsel, met haar blonde lokken gestyled in op 1950 geïnspireerde golven. De actrice rockt ook rode lippen en een grijs vest terwijl ze naar de camera glimlacht.

Brie Larson-fans denken dat ze eruitziet als een 'WandaVision'-personage in een nieuwe foto

Fans zijn dol op de nieuwe look van Larson, wat impliceert dat de actrice eruitziet als een perfecte aanvulling op WandaVision.

In de veelgeprezen Marvel-serie zit Elizabeth Olsens personage Wanda Maximoff gevangen in de stad Westview met Vision, gespeeld door Paul Bettany.

Een liefdesbrief aan televisie, de serie begint met het paar dat schijnbaar vastzit in een sitcom uit de jaren vijftig. In de eerste aflevering draagt Wanda een kapsel dat erg lijkt op dat van Larson in haar nieuwe Instagram-post.

“Als Captain Marvel in Wandavision zat,” merkte een fan op, terwijl hij voor de goede orde een emoji met hartogen toevoegde.

“Ik dacht hetzelfde,” viel een tweede gebruiker in.

"omg! Dat dacht ik net", bevestigde een derde fan.

"ja, het is net een esthetiek uit de jaren 50", was een andere opmerking waarin de nieuwe look van Larson werd geprezen.

Het is niet duidelijk of de nieuwe look van Larson verband houdt met een rol in een nieuw project, maar het is helaas zeker geen Captain Marvel en WandaVision-crossover. In tegenstelling tot Marvel's nieuwste show Loki, zal de beperkte serie over Scarlet Witch in feite geen tweede seizoen hebben.

Brie Larson keert terug als Captain Marvel in 2022

Larson zal echter de rol van Carol Danvers alias Captain Marvel hernemen in een nieuwe film. In The Marvels, geregisseerd door Nic DaCosta, zal Larson de hoofdrol spelen, evenals een gezicht dat WandaVision-fans zullen herkennen.

Teyonah Parris keert terug als Monica Rambeau (ja, de dochter van Carol's vriendin, Maria Rambeau) in de komende film, met ook Iman Vellani als Kamala Kahn alias Ms. Marvel.

Eerder dit jaar opende Larson de druk om de Marvel-superheld te spelen.

De Oscar-winnende actrice onthulde dat ze worstelde met haar eigen imago na de Captain Marvel-perstour in 2019.

"Ik begon het gevoel te krijgen dat mijn eigen beeld van mezelf beklemmend was", vertelde Larson aan The New York Times.

"Er is iets heel anders aan om als superheld aan de wereld te worden getoond", vervolgde ze, en legde uit dat het spelen van Carol Danvers op het scherm gepaard ging met druk "om een bepaald beeld hoog te houden."

The Marvels wordt op 11 november 2022 in de VS uitgebracht

Aanbevolen: