Fans vergaten die tijd dat Snoop Dogg een kookboek uitbracht

Inhoudsopgave:

Fans vergaten die tijd dat Snoop Dogg een kookboek uitbracht
Fans vergaten die tijd dat Snoop Dogg een kookboek uitbracht
Anonim

Sinds hij voor het eerst beroemd werd in de muziekwereld, heeft Snoop Dogg een… unieke… reputatie. Maar toen het publiek Snoop echt leerde kennen, bleek dat hij veel meer inhield dan zijn NSFW-rapteksten en een voorliefde voor een bepaald kruid.

Tha Dogg heeft door de jaren heen een aantal geweldige dingen gedaan voor de wereld (en zijn fans). Om nog maar te zwijgen, hij sloot ook vriendschap met Martha Stewart, van alle mensen.

Dat is intrigerend omdat Snoop in 2018 een kookboek uitbracht. Natuurlijk was hij op dat moment al tien jaar maatjes met Martha, en de twee waren ook samen in een kookprogramma verschenen. Maar de recepten van Snoop zijn meer dan de invloed van Martha.

Hebben Snoop Dogg en Martha Stewart een kookboek geschreven?

De eerste vraag van fans zou kunnen zijn: zijn Snoop Dogg en Martha Stewart eigenlijk vrienden? Ja, dat zijn ze, en het is geen gimmick.

Dus, wetende dat Snoop en Martha vrienden zijn, is de eerste vraag van elke fan: heeft Martha geholpen met het schrijven van het kookboek? Hoewel ze wel het voorwoord bijdroeg aan het boek 'From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg's Kitchen', had Martha niets te maken met het schrijven van het kookboek of de recepten.

In feite zegt ze hetzelfde in de inleiding en benadrukt dat ze veel van Snoop heeft geleerd over cultuur en eten. En in werkelijkheid gaat het schrijven van het boek naar Snoop en een schrijver genaamd Ryan Ford.

Hoewel het hele boek is geschreven vanuit Snoop's POV, en in zijn stem (lezers kunnen zich waarschijnlijk voorstellen hoe hij dingen zegt als "het gaat niet alleen om het rooien"), is het duidelijk dat een schrijver daadwerkelijk een pen heeft op papier.

Kookt Snoop Dogg eigenlijk?

Hoewel Martha alleen het voorwoord van Snoops kookboek heeft bijgedragen, wierp ze ook enig licht op zijn capaciteiten in de keuken. Ze merkt bondig op dat Snoop wel kookt en dat hij een aantal "unieke kooktechnieken en recepten" heeft.

Maar fans die de show van het paar hebben gezien -- 'Martha and Snoop's Potluck Dinner Party' op VH1 -- weten al dat de Dogg kan koken. Hij lijkt misschien behoorlijk kil tot op het punt van lui te zijn, maar dat is blijkbaar een façade.

Snoop vindt het leuk om recepten bij elkaar te gooien, zelfs als zijn gastronomische ingrediënten dingen zijn als tante Jemima's siroop en Hidden Valley Ranch-dressing. Het punt is, dat is wat zijn kookboek zo populair maakt -- en hoog gewaardeerd.

Wat is het favoriete eten van Snoop Dogg?

Oké, dus wat is een echte Snoop Dogg-ma altijd? Zijn naam staat misschien op een Jack in the Box Munchie Meal (het is een gevarieerde schotel van alles wat snack-y en gebakken is), maar Snoop heeft zijn eigen ideeën over wat thuis een Snoop-ma altijd is.

Fans zullen waarschijnlijk het kookboek van Snoop Dogg moeten kopen om alle details over zijn favoriete gerechten te weten te komen. Maar het is duidelijk dat kip en wafels een ma altijd is waar hij gepassioneerd over is; dat gerecht is prominent aanwezig in promotiemateriaal voor het boek.

Het is ook een gerecht waar Dogg zelf mee heeft opgeschept. Maar hij biedt ook recepten voor gebakken bologna sandwiches, "Spaghetti De La Hood," en andere relatief niet-gastronomische favorieten. Aan de andere kant duwt hij ook exclusievere gerechten zoals zalm uit Dijon en pizza in koekenpan.

Is Snoop Dogg vegetarisch?

Hoewel het kookboek van Snoop Dogg enkele vegetarische gerechten bevat (namelijk enkele salades, die de rapper thuiskoks aanraadt te overgieten met ranchdressing), is hij niet strikt vegetarisch.

Het bewijs? In zijn kookboek staan ook recepten voor onder meer spareribs. Zoals die gefrituurde bologna waar lezers dol op zijn.

In zijn boek geeft Snoop Dogg echter toe dat hij eraan werkt om gezonder te eten en goed te doen met zijn lichaam. Hij heeft geen hekel aan vegetarisme of zelfs veganisme, maar hij is ook niet vies van het eten van karbonades of andere vlezige schotels.

Hoeveel recepten staan er in het kookboek van Snoop Dogg?

Voor alle beginnende chef-koks die willen leren koken zoals Snoop dat doet, is zijn kookboek beschikbaar op Amazon en andere online marktplaatsen (inclusief @snoopermarket), en het bevat maar liefst 50 recepten. Ze zijn echter niet allemaal voor complete ma altijden.

In feite zijn desserts (inclusief enkele 'speciale' brownies natuurlijk) een nietje overal, en er zijn ook enkele dranken naar keuze. Fans van Snoop's muziek zullen ongetwijfeld het Gin & Juice-recept waarderen, maar er is nog een extraatje met dit favoriete kookboek van fans.

Snoop's receptaanbevelingen worden ook geleverd met voorgestelde soundtracks. Terwijl fans het boek moeten kopen om te zien of het Gin & Juice-recept vergezeld gaat van een aanbeveling om Snoop's 'Gin and Juice' te streamen, zijn mensen die het al hebben gekocht dol op dit hoogtepunt.

Al met al is het kookboek van Snoop Dogg een verrassende openbaring, en blijkbaar een smakelijke.

Aanbevolen: