20 gênante tijden dat de tienermoeders vergaten dat de camera's in de buurt waren

Inhoudsopgave:

20 gênante tijden dat de tienermoeders vergaten dat de camera's in de buurt waren
20 gênante tijden dat de tienermoeders vergaten dat de camera's in de buurt waren
Anonim

Al meer dan tien jaar zijn fans gefascineerd door MTV's realityshows 16 en Pregnant and Teen Mom. We hebben tientallen jonge vrouwen en mannen het ouderschap zien ingaan lang voordat ze er iets mee te maken hadden. Fans waren getuige van hoe deze jonge moeders en vaders leren hoe ze ouders kunnen worden, hoe ze zichzelf kunnen onderhouden en hoe ze in wezen samen met hun kind kunnen opgroeien.

Sommige van deze jonge gezinnen slaagden erin om bij elkaar te blijven en de stormen te doorstaan die gepaard gaan met zo'n monumentale levensverandering op zo'n jonge leeftijd, terwijl andere koppels voorbestemd waren om de slip te raken.

Wat de omstandigheden ook zijn, kijkers staan altijd klaar om er samen met hun favoriete castleden doorheen te gaan. Je leven op een televisiescherm leven kan echter niet gemakkelijk zijn, en hoe hard deze showdeelnemers ook hun best doen, soms slagen de camera's erin om ze op hun donkere momenten te vangen.

Bekijk deze twintig gênante keren dat de Teen Moms vergaten dat de camera's draaiden.

20 Spiegel, Chelsea! Serieus meid, dat haar

Tegenwoordig getrouwde mama van drie, rockt Chelsea DeBoer uitstekende stijl van haar hoofd tot haar tenen. Ze ontwierp onlangs zelfs een luiertassenlijn. De jonge fashionista zag er echter niet altijd uit als een miljoen dollar. Ze moet huiveren als ze terugkijkt op enkele van haar eerdere haarkleuren en stijlen.

19 Leah's hartverscheurende onthulling

Misschien had Leah Messer haar aanstaande man moeten vertellen over haar indiscretie nadat de camera's stopten met draaien. Corey verdiende het niet om zo'n pijnlijk geheim te horen, samen met de rest van de wereld. Hij was niets anders dan toegewijd aan Leah en hun tweeling, maar Leah dwaalde af vlak voor hun huwelijk.

18 En we ontdekten dat Corey ook geen engel was

Op een bepaalde reünieshow liet Leah doorschemeren dat zij en haar ex-man een beetje te vriendelijk waren geworden nadat Corey met zijn huidige vrouw, Miranda, was getrouwd. O jongen. De drie hebben nu een redelijk stabiele co-ouderschapsrelatie, maar daar ging het een tijdje heel goed.

17 Toen Kailyn en Jo naar beneden gooiden

Tienermoeder Kailyn Lowry kon haar niet koel houden tijdens een geschil met de vader van haar oudste zoon, en de camera's legden de hele scène helaas op film vast. Jo is ook opgenomen terwijl hij op zijn ex snauwde in het bijzijn van hun jonge zoon Isaac. Deze twee kunnen hun zoon veel beter in aparte ruimtes opvoeden.

16 En Amber had moeten weglopen

Amber Portwood staat niet bepaald bekend om haar vermogen om een nuchtere houding te behouden. Ze heeft behoorlijk wat lelijke momenten gehad, zoals de keer dat ze afging op de vader van haar dochter, Gary Shirley. Fysieke woordenwisselingen mogen nooit worden getolereerd; een les die Amber moeilijk leek te begrijpen.

15 Leah liet bijna haar kleine nichtje vallen

Leah Messer lijkt tegenwoordig op een goede plek te zijn, moeder van haar drie jonge dochters en flirten met het idee om haar tweede ex-man nog een kans te geven. Jaren geleden was Leah er echter slecht aan toe, en filmploegen betrapten haar dat ze indommelde terwijl ze haar nichtje vasthield. Gelukkig raakte niemand gewond en kreeg Leah hulp.

14 Classless Reunion Show

Reünieshows voor Teen Mom zitten vol met hoge emoties en tonnen spanning. Degene waar Brianna besloot om de nummer één meid van Kailyns ex-man te zijn, was echter een echte doozy. De cast en crew waren verwikkeld in een hevige vechtpartij voor de camera's, wat aantoonde dat al deze moeders nog wat te doen hadden met hun opvoeding.

13 Farrah liet Sophia achter in een gootsteen vol stromend water

Teen Mom-castlid Farrah is beoordeeld op haar moederschapsvaardigheden sinds ze zwanger was! Helaas zijn die opvoedingsvaardigheden van haar de afgelopen tien jaar niet verbeterd. Toen haar enige kind Sophia een kleine baby was, betrapte de filmploeg haar, terwijl ze de peuter een bad in de gootsteen gaf en toen wegliep van de baby terwijl het water nog liep.

12 En ze viel haar moeder aan en maakte haar jonge dochter bang

Laat Farrah sudderen, voor een keer in je gekke leven. Hoe vaak hebben we Farrah het niet aan haar moeder Deb zien geven in het bijzijn van haar kind, Teen Mom-camera's en de rest van de wereld? Deze twee vrouwen zijn olie en water en kunnen geen gesprek lijken te hebben zonder wild op elkaar uit te gaan.

11 Teen Mom Dad Ryan Edwards had NIET achter het stuur mogen zitten

Tienermama's zijn niet de enigen die slechte keuzes maken, want de filmploeg verzamelt hun benodigde beelden. Tienervader, Ryan Edwards, bewees dat hij niet aan het stuur zit als het gaat om gezond leven. Camera's betrapten hem erop dat hij er slechter uitzag voor slijtage terwijl hij achter het stuur zat, waardoor veel fans zich grote zorgen maakten over zijn welzijn.

10 Cate en Tyler's counselingsessies

Counselingsessies worden vaak zo privé mogelijk gehouden vanwege de aard van wat er wordt besproken. Tienerouders Tyler en Cate kozen ervoor om sommige van hun sessies te laten filmen, en het resultaat was erg ongemakkelijk om naar te kijken. We houden van Cate en Ty, maar het was moeilijk om te zien hoe ze openden over sommige van hun meer privégedachten.

9 De zaak van de bijpassende tatoeages

Niets zegt zo'n spijt als een paar slecht doordachte, bijpassende tatoeages. Amber Portwood en haar ex-vriend Matt besloten samen te werken alsof dat hun giftige relatie beter zou maken. Nu zijn ze geschiedenis, en hun lichaamsinkt niet. We zijn er zeker van dat Amber het vervelend vindt om aan die relatie herinnerd te worden.

8 Toen Janelle een geval van Road Rage betrapte

Janelle staat erom bekend toe te staan dat camera's haar op haar betrappen, dus het was niet zo verwonderlijk toen ze een geval van woede op de weg betrapte met haar oudste zoon in de auto en camera's aan het rollen. Mensen maakten zich grote zorgen over de veiligheid van Janelle's kinderen, en terecht. Ze zit vol ongelukkige fouten, zo veel dat ze niet eens meer kan filmen.

7 Kailyn vergat dat haar kind een mens was en dacht dat hij een hond was

Kailyn verwachtte waarschijnlijk geen enorme reacties toen ze haar jonge zoon toestond om in de kooi van de familiehond te spelen, maar reactie en kritiek waren wat ze kreeg. Fans van de serie dachten dat Kailyn te verwaarlozen was vanwege haar keuze van activiteit, maar in alle ernst is deze overtreding niet zo erg in vergelijking met de ongelukken van Amber en Janelle.

6 Leah's onverzorgde huis betrapt op camera

Camera's betrapten Leah Messer die leefde in wat leek op totale ellende. Volgens allaboutthetea.com had Leah de neiging om te hamsteren en had ze een rommelige auto en huis. Een buurvrouw beweerde dat Leah altijd afval over haar eigendom had en stapels rommel in de garage.

5 Kailyns onsmakelijke opmerkingen over het haar van haar zoon

Jo Rivera en Kailyn Lowry zien niet precies alle problemen rond hun gedeelde zoon Isaac. Camera's betrapten Jo en Kail die het uitvechten over een mogelijk kapsel. Jo wilde het op de ene manier, Kail de andere, en de twee deelden hardop een aantal onsmakelijke gedachten over de beproeving.

4 Maci Bookout heeft de discipline uitgedeeld

Ouderschap is al moeilijk genoeg! Dus stel je voor hoe uitdagend het is voor deze jonge moeders om onhandelbare kinderen te disciplineren wanneer ze in de gaten worden gehouden en beoordeeld op elke beweging. Maci Bookout moest dit precies doen tijdens een bowlingexcursie, en veel kijkers vonden haar opvoedingsmoves ondermaats.

3 Chelsea besprak haar zwangerschapsangst op camera

Ugh. We schaamden ons voor haar toen ze moest toegeven dat zij en haar baby-papa, Adam Lind, elkaar op de DL hadden gezien. Erger nog, Chelsea dacht dat zij en Adam misschien nog een baby hadden gekregen. Gelukkig kwam er niets blijvends uit die ontmoeting en Chelsea verbeterde met haar volgende man.

2 Janelle bewees dat ouderschap niet haar probleem is

Toen de zoon van Janelle en Nathan Griffin nog maar een kleine baby was, vonden ze het geweldig om foto's van hem te maken en deze met hun fans te delen. Hoewel dit onschuldig lijkt, gaven veel kijkers uiteindelijk meer commentaar op hun opvoedingspraktijken en minder op de schattige baby zelf. Janelle kreeg wat warmte omdat ze de baby bij haar in bed legde en hem met zijn fles in slaap liet vallen.

1 Toen Tyler van nummer één held naar nummer één nul ging

Ja, hij was lange tijd onze favoriete vader, vooral omdat hij in de moeilijkste tijden van hun leven bij Cate bleef, maar toen zagen we hem opstaan en haar achterlaten… terwijl ze zwanger was van hun derde kind. En we kunnen zijn waardeloze gedrag niet negeren. Tyler kreeg een geval van egoïsme te pakken toen Cate erachter kwam dat ze een derde baby verwachtte. Alles is nu goed, maar we zien Ty in een ander licht.

Bronnen: cheatsheet.com, fame10.com,

Aanbevolen: