Het enige album dat Eminem uitbracht waardoor hij ineenkrimpt

Inhoudsopgave:

Het enige album dat Eminem uitbracht waardoor hij ineenkrimpt
Het enige album dat Eminem uitbracht waardoor hij ineenkrimpt
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Eminem zeker een van de meest getalenteerde rappers van zijn generatie is - hij is er tenslotte in geslaagd om al meer dan twee decennia relevant te blijven. Hoewel al zijn albums langverwacht werden door fans die ze uiteindelijk veel kochten en streamden, is er één album waar Eminem niet de grootste fan van is.

Als het op iemands kunst aankomt, zijn er altijd favoriete stukken en die waarvan je zou willen dat ze het anders hadden gedaan. Muzikanten zijn zeker niet anders en het is veilig om te zeggen dat elke popdiva, rapper of rockster zijn favoriete en minst favoriete album heeft. Als je je afvraagt welke van Eminem zijn minst favoriete is (en waarom) - blijf scrollen om erachter te komen!

6 De rapper gaf toe dat 'Relapse' zijn minst favoriete album is

In een interview met Sway Calloway onthulde de beroemde rapper naar welk van zijn albums hij eigenlijk ineenkrimpt als hij terugkijkt. Het lijkt er zeker op dat de muzikant erg zelfkritisch was over zijn werk toen hij dit publiekelijk toegaf: "Terugval is iets waar ik in een paar jaar niet naar had gekeken, waar ik naar terugging en waar ik voor ineenkromp."

5 En hij gaf ook toe waarom hij er geen fan van is

De reden waarom de rapper niet de grootste fan van Relapse is, zal voor veel van zijn fans een verrassing zijn. Het lijkt alsof de teksten of de muziek niet zijn wat de rapper irriteert - maar eerder de manier waarop hij de nummers daadwerkelijk rapt. Dit is wat Eminem in 2018 aan Sway Calloway onthulde:

"Ik had zoiets van, 'Jezus Christus, ik wist niet eens dat ik zoveel accenten aan het doen was.' Om wat voor reden dan ook, ik ben er gewoon in begonnen en begon aan deze rare seriemoordenaar-vibe. En begon gek te praten en begon woorden meer te buigen, en de enige manier waarop je ze kon buigen was met dit accent."

4 'Relapse' werd uitgebracht in 2009

Eminem bracht zijn zesde studioalbum Relapse uit op 19 mei 2009. Het album werd opgenomen tussen 2007 en 2009 en het bestond uit 20 tracks (de deluxe editie had er 22). Eminem bracht uiteindelijk vier singles van het album uit - "Crack a Bottle" op 2 februari 2009, "We Made You" op 7 april 2009, "3 a.m." op 23 april 2009 en "Beautiful" op 11 augustus 2009. Relapse werd uitgebracht via Aftermath Entertainment, Shady Records en Interscope Records, en naast Eminem werd het album ook geproduceerd door Dr. Dre en Mark Batson. Op het album heeft Eminem samenwerkingen met Dr. Dre en 50 Cent, evenals sketches met Dominic West, Elizabeth Keener, Paul Rosenberg, Matthew St. Patrick, Angela Yee en Steve Berman.

3 Fans lijken het een beetje eens te zijn met de beroemde rapper

Hoewel de fans van Eminem aanvankelijk enthousiast waren over de release van Relapse, lijkt het alsof de meesten sindsdien van gedachten zijn veranderd over het album. Hoewel veel fans het album nog steeds leuk vinden, zullen de meesten het erover eens zijn dat het niet het beste werk van Eminem is. Dit is wat een fan erover zei op Reddit:

"Ik denk niet dat het slecht is om eerlijk te zijn, maar ik heb het gevoel dat het te inconsistent is om echt een van zijn beste albums te zijn. Het lijdt aan hetzelfde probleem als veel van Em's werk na de pauze, het is gewoon te lang om constant geweldig te zijn en de kwaliteit van het nummer te behouden. Het album hoeft niet 76 minuten te duren. Peak Em kon dat voor elkaar krijgen, maar hij zat duidelijk in een moeilijke positie en was over zijn hoogtepunt heen op Relapse."

2 Het album stond in de eerste week bovenaan de Billboard 200

Toen Relapse werd uitgebracht, deed het vrijwel meteen buitengewoon goed. Het album kwam binnen op nummer 1 in de Billboard 200 en verkocht in de eerste week maar liefst 608.000 exemplaren. Destijds was het album een enorm succes en als Eminem niet had gezegd dat hij er in krimpt, had niemand gedacht dat het niet zo goed was. Terugval werd uiteindelijk dubbel platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America - wat niet elk populair album lukt. Relapse is misschien het minst favoriete album van Eminem, maar het lijdt geen twijfel dat het nog steeds een enorm succes was.

1 Ten slotte bracht Eminem nog vijf albums uit na 'Relapse'

Als artiest is het zeker niet ongewoon om ongelukkig te zijn met je eerdere werk en Eminem is zeker geen uitzondering. Hij had echter genoeg mogelijkheden om te veranderen wat hij dacht dat niet voor hem werkte op Relapse, en het is veilig om te zeggen dat hij dat deed. Sinds de release van Relapse heeft de rapper nog vijf studioalbums uitgebracht - Recovery in 2010, The Marshall Mathers LP 2 in 2013, Revival in 2017, Kamikaze in 2018 en meest recentelijk - Music to Be Murdered By in 2020. In totaal heeft Eminem in de loop van zijn carrière elf studioalbums uitgebracht.

Aanbevolen: