Elke keer dat Snoop Dogg en Martha Stewart ervoor zorgden dat fans dachten dat ze een date hadden

Inhoudsopgave:

Elke keer dat Snoop Dogg en Martha Stewart ervoor zorgden dat fans dachten dat ze een date hadden
Elke keer dat Snoop Dogg en Martha Stewart ervoor zorgden dat fans dachten dat ze een date hadden
Anonim

Snoop Dogg en Martha Stewart delen een van de meest gezonde, bewonderenswaardig onwaarschijnlijke vriendschappen van de showbusiness.

De rapper en de huisvrouw en zakenvrouw hebben veel fans in de war gebracht met hun schijnbaar onwrikbare band, een band die teruggaat tot 2008, toen Snoop voor het eerst verscheen in Stewart's show, 'The Martha Stewart Show'. Bijna 15 jaar later gaat het BFF-duo nog steeds sterk, waardoor sommigen zich afvragen of hun relatie ooit romantisch is geworden, of ooit zal worden.

Het antwoord is nee: Stewart en Dogg hebben nog nooit een date gehad. De rapper is sinds 1997 getrouwd met zijn tienerliefde Shante Broadus, terwijl Martha Stewart in 1961 met uitgever Andrew Stewart trouwde, voordat ze uiteindelijk in 1990 scheidde. Ze is nooit hertrouwd.

Ondanks dat ze gewoon vrienden zijn, zijn er enkele gevallen geweest die hebben geleid tot speculaties over een mogelijke romance, waardoor sommige fans in de war waren die wilden dat hun relatie meer was dan alleen een vriendschap. Laten we eens kijken.

8 Snoop Dogg en Martha Stewart bewezen dat ze geweldige chemie hebben

In 2008 verscheen Snoop Dogg in 'The Martha Stewart Show', waar ze samen aardappelpuree maakten.

Tussen het knijpen en mixen door, deelde het duo een leuk gesprek en gaf het bewijs van hun geweldige chemie en geklets voor de camera's terwijl Stewart vragen stelde over Dogg's jargon.

Genoeg om aan te nemen dat er achter de schermen meer aan de hand was? Voor sommigen misschien, maar de relatie leek puur platonisch te zijn.

Snoop, op dit moment bijna een ster op de televisie overdag dankzij Stewart, keerde terug naar haar show in 2009, toen het duo brownies maakte, waarbij de rapper zinspeelde op het toevoegen van marihuana en Stewart die meespeelde.

7 Martha Stewart zei dat ze meer van Snoop Dogg wilde zien

Na Snoops twee gastoptredens stond zijn relatie met Martha een tijdje stil. In 2014 onthulde Stewart in een vraag-en-antwoordsessie op Reddit dat ze graag betere vrienden zou zijn met de rapper.

"Ik wou dat ik nauwere vrienden was met Snoop Dogg", antwoordde de gastheer op een fan die naar hun band vroeg.

Onnodig te zeggen dat veel van de vragen die ze op Reddit ontving, gingen over haar relatie met Snoop Dogg, wat aantoont dat sommige mensen er nieuwsgierig naar waren en er helemaal niet van overtuigd waren dat er niets romantisch aan de hand was.

"Ik heb nog nooit de koekjes van Snoop geproefd, dus ik weet het niet", zei Stewart ook toen iemand vroeg of ze ooit de speciale koekjes van de rapper had geproefd, verwijzend naar marihuana.

Aan het einde van de sessie heeft Stewart haar thread op Reddit bijgewerkt met een direct bericht aan Snoop.

"Waar is Snoop? Ik heb brownies VOOR JOU!" schreef ze.

6 Martha Stewart en Snoop Dogg herenigd om Justin Bieber en Sparks Flew te roosteren

Het duurde niet lang voordat het paar herenigd werd op het scherm. In 2015 waren Martha en Snoop weer samen op 'The Roast of Justin Bieber' op Comedy Central.

Ze zaten naast elkaar op het podium en lachten om hun respectievelijke grappen en braadstukken, wat eens te meer bewijst hoeveel plezier ze samen hebben. Jaren later onthulde Snoop dat Martha's brutaliteit die die avond werd getoond de reden was dat hij zoveel mogelijk tijd met haar wilde doorbrengen.

"Ik wist dat ik de rest van mijn leven naast deze dame wilde zijn", zei de rapper in 2019 (rond de 1:25 minuut in de video hierboven).

5 Snoop heeft een paar hele aardige dingen over Martha gezegd

Snoop Dogg heeft altijd alleen maar vriendelijke, oprechte woorden over Stewart gehad. In een interview met 'Rolling Stone' in 2016 filmde de rapper zijn eerste show met de huisvrouw, 'Martha and Snoop's Dinner Party' op VH1, waarin ze verschillende beroemde gasten ontvingen en teruggingen naar waar het jaren eerder allemaal begon: een glanzende keuken.

"Ik heb nog nooit iemand ontmoet zoals Martha Stewart," zei Dogg destijds over Martha.

"Als we samenkomen, is het een natuurlijke combinatie van liefde, vrede en harmonie," vervolgde hij.

4 Martha en Snoop schoten een romantische, 'Ghost'-geïnspireerde promo voor hun show

Bij het promoten van 'Martha and Snoop's Dinner Party' gingen de twee beroemdheden tot het uiterste en speelden met hoe het publiek hen als een misschien paar beschouwde.

De promo voor hun kookshow is geïnspireerd op de romantische tranentrekkerfilm 'Ghost', waarin Martha en Snoop de ultraberoemde aardewerkscène nabootsen waarin het personage van Demi Moore een vaas vormt samen met de geest van haar overleden vriend, gespeeld door Patrick Swayze.

Behalve hier knoopt Martha haar overhemd met kraag los en begint ze een chocoladetaart te glazuur die op een schaal ronddraait. Op dat moment komt Snoop binnen, gekleed in een witte tanktop en een bandana, en gaat achter haar zitten terwijl ze samen verder gaan met glazuur. Martha laat Snoop zelfs het glazuur van haar vingers likken!

3 Martha en Snoop schoten Nog een romantische promo als Jack en Rose uit 'Titanic'

In 2019 maakten Snoop en Martha zich op voor de première van seizoen drie van hun serie 'Potluck Dinner Party'.

Om de hype voor hun kookshow te versterken, omarmden de twee gastheren en vrienden de romantiekgeruchten volledig en speelden ze de iconische 'Titanic'-scène na waarin Jack en Rose zich op de boeg van het schip bevinden.

In de clip schitteren Martha als Jack en Snoop als Rose, terwijl aardappelen opnieuw een cruciale rol spelen. Deze keer niet gepureerd, maar gebakken, zoals Snoop in een parodie van de originele scène verklaarde: "Ik ben aan het frituren", zegt hij terwijl hij twee frietmanden in de hand houdt - en het resultaat is hilarisch.

2 Martha schreef het voorwoord van Snoops eerste kookboek

Martha heeft Snoop altijd gesteund en had niets dan lof over toen de rapper in 2018 zijn allereerste kookboek uitbracht (waarvan ze natuurlijk het voorwoord schreef). De titel? 'Van boef tot kok: platina-recepten van Tha Boss Dogg's Kitchen.' Aanstekelijk.

"Ik vind het eigenlijk leuk om hem te zien koken", gaf Stewart toe tijdens de show "Today" in 2019.

"Hij is zo bijzonder … het komt eindelijk allemaal samen, " legde ze uit.

1 Martha is zich ervan bewust dat iedereen nieuwsgierig is naar hun relatie

In 2020 vertelde Martha 'Us Food' dat 'iedereen' probeert haar en Snoop uit te zoeken, duidelijk bewust van de interesse in de details over hun relatie.

"Ik denk dat we gewoon een vreemd paar zijn en mensen houden van contrast, toch?" zei ze.

Vanaf 2022 blijven de BBF's sterk, waarbij Snoop een verrassingsoptreden maakt in Stewart's commercial voor haar 19 Crimes Martha's Chard, haar 'baby girl' noemt en haar wijn prees.

Met een vriendschap als deze (sorry, Martha en Snoop-verladers!), kunnen we gerust zeggen dat we binnenkort meer van dit dynamische duo zullen zien.

Aanbevolen: