Fans zeggen dat dit is wat de media verkeerd doen over wijlen Bruce Lee

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit is wat de media verkeerd doen over wijlen Bruce Lee
Fans zeggen dat dit is wat de media verkeerd doen over wijlen Bruce Lee
Anonim

Het is decennia geleden sinds de wereldberoemde krijgskunstenaar Bruce Lee stierf, maar zijn nalatenschap leeft zeker voort. Hoewel de acteur, regisseur en krijgskunstenaar pas 32 was toen hij stierf, heeft hij zoveel bereikt in Hollywood dat mensen vandaag de dag nog steeds over hem praten.

Niet iedereen denkt echter dat Bruce Lee de onfeilbare vechter was die de media suggereerden dat hij was; dit is wat fans zeggen dat de media het bij het verkeerde eind hadden.

Was Bruce Lee echt niet van deze wereld?

Grote fans van Bruce Lee denken vaak dat de man een echte god was als het op vechtsporten aankwam. En zoals een zelfverklaarde fan opmerkt: "Bekritiseren van Bruce Lee is alsof je op rot ijs loopt."

Het is waar, het geliefde icoon heeft een speciale plaats in de mediageschiedenis en de geschiedenis in het algemeen. En het is moeilijk om een negatief woord over hem te zeggen. Maar dat is precies wat fans zeggen dat het probleem is.

Hoewel sommigen zeggen dat ze letterlijk alles weten wat er te weten v alt over de overleden krijgskunstenaar, zeggen sommigen dat er meer hype is dan geschiedenis in de media rondom hem.

Een bepaalde fan stelde de vraag: "was hij echt zo'n ongehoorde freak van de natuur die iedereen van hem maakt?"

The Redditor legde uit dat hoewel sommigen zeiden dat Lee's stoten de interne organen van zijn tegenstander zouden kunnen scheuren, of dat filmmakers hun beelden moesten vertragen zodat kijkers zelfs een glimp van zijn bewegingen konden opvangen, het allemaal klinkt als een heleboel sterke verhalen.

Gelukkig hadden andere commentatoren antwoorden.

Zelfs de grootste fans van Bruce Lee zijn het niet eens met de media

Bruce Lee was niet perfect, en het kostte hem zeker veel moeite om naam te maken. Hij werd op een gegeven moment zelfs afgewezen voor een iconische film. Maar uiteindelijk begonnen de sterke verhalen zichzelf te vertellen, en zijn roem werd groter dan het leven.

Fans lijken het er echter over eens te zijn dat veel van de mythen, hoewel ze mogelijk in feite geworteld zijn, gewoon niet waar zijn. Een commentator wees er bijvoorbeeld op dat hoewel mensen dachten dat Bruce iedereen in een gevecht kon verslaan, de krijgskunstenaar zelf toegaf dat stunts zoals het doormidden breken van planken weinig te maken hadden met de daadwerkelijke gevechtstechniek.

Het v alt niet te ontkennen dat Lee een getalenteerde vechter was en veel trucjes kende. Maar fans lijken het erover eens te zijn dat hij meer een mens was dan een bovenmenselijke vechtmachine. Mythen zoals het feit dat Bruce Lee Mike Tyson in een gevecht kon verslaan? Niet aannemelijk, suggereren fans, omdat Mike "elke dag de hele dag trainde om mensen te slaan" -- en hij was ook snel.

Gelukkig voor Lee's nalatenschap hoefde hij niet bovenmenselijk te zijn om volgers te krijgen of voor altijd herinnerd te worden. Hij zal nog steeds de geschiedenis ingaan als een van de beste - zo niet de beste - krijgskunstenaars ooit. Zelfs als de mythen niet allemaal waar zijn.

Aanbevolen: