Wat de kinderen van wijlen acteur John Ritter uit '8 eenvoudige regels' nu doen

Inhoudsopgave:

Wat de kinderen van wijlen acteur John Ritter uit '8 eenvoudige regels' nu doen
Wat de kinderen van wijlen acteur John Ritter uit '8 eenvoudige regels' nu doen
Anonim

Tegenwoordig zijn er zoveel beroemdheden dat het heel moeilijk kan zijn om ze bij te houden. Mensen worden tenslotte op veel nieuwe manieren beroemd, waaronder de hoofdrol in 'reality'-shows, een 'influencer' zijn, een YouTube-show hosten en nog veel meer. Met dat in gedachten is het niet zo verwonderlijk dat wanneer de meeste beroemdheden overlijden, het grote publiek niet zo'n grote reactie heeft.

Natuurlijk zijn sommige sterren zo geliefd dat wanneer ze hun vroegtijdige einde ontmoeten, het voelt alsof de hele wereld opstaat en het opmerkt. Veel mensen vonden het bijvoorbeeld erg moeilijk toen ze hoorden dat Robin Williams, Whitney Houston, John Candy, Carrie Fisher en Kobe Bryant hun laatste adem uitblies. Meest recentelijk heeft het schokkende overlijden van Chadwick Boseman, toen hij in de bloei van zijn leven was, zowel zijn vrienden als fans verwoest.

Nog een voorbeeld van een beroemdheid wiens dood de massa erg verdrietig maakte, John Ritter was zo'n lieve acteur dat toen hij plotseling op jonge leeftijd stierf, veel fans moesten huilen. Natuurlijk, hoe hard de fans van John Ritter het nieuws ook oppikten dat hij niet langer bij ons was, zijn 4 kinderen zouden natuurlijk oneindig veel meer verwoest zijn geweest. Natuurlijk zou John willen dat zijn kinderen een compleet leven leiden na zijn overlijden, wat een voor de hand liggende vraag oproept, wat zijn ze nu aan het doen?

Acteren legende

Schijnbaar geboren om een ster te worden, iedereen die heeft afgestemd op een enkele aflevering van Three's Company zal waarschijnlijk graag praten over de komische vaardigheden van John Ritter. Altijd bereid om zichzelf in de ene gekke verhaallijn na de andere te storten, had die show nooit kunnen werken als Ritter niet uitzonderlijk gezegend was in het maken van allerlei fysieke komedie.

Naast John Ritter's sterrenmakende televisierol, bewees hij verder dat hij geen one-trick pony was. Per slot van rekening maakte hij de massa uitbundig aan het lachen als de ster van Problem Child en het publiek in verband met de angst die hij tot leven bracht als een van de sterren van de tv-miniserie It. Natuurlijk was Ritter ook geweldig als ster van 8 Simple Rules… for Dating My Teenage Daughter. Ten slotte moet worden opgemerkt dat toen John Ritter een gastrol speelde op Scrubs, hij hilarisch was en tegelijkertijd zoveel menselijkheid in zijn rol bracht dat fans geen genoeg konden krijgen van zijn optreden.

De minder bekende Ritter-kinderen

Op het moment van schrijven hebben twee kinderen van John Ritter meer naam voor zichzelf gemaakt dan hun twee andere broers en zussen. Dat wil echter niet zeggen dat een van de kinderen van John een typisch leven leidt, aangezien al zijn kinderen hem hebben gevolgd in de entertainmentindustrie, iets wat veel beroemde kinderen doen.

Als het gaat om de kinderen van John Ritter, lijkt het erop dat het kind dat hij tijdens zijn tweede huwelijk met Amy Yasbeck had, het meest privé is van de groep. Zonder nieuwsgierig te zijn, is er nog steeds wat informatie over die persoon die openbaar beschikbaar is. Gezien de naam Stella Ritter bij de geboorte, gaat John's jongste kind nu door Noah Lee Ritter nadat hij heeft besloten om over te stappen bij het bereiken van de volwassenheid. Noah, gecrediteerd als acteur en componist op IMDb, voerde muziek uit voor een korte film genaamd The Namazu en trad op in een trio van korte onafhankelijke projecten.

Lang voordat John Ritter een geliefde acteur werd, werd zijn vader Tex Ritter beroemd als een populaire countrymuzieksuperster. Hoewel het lijkt alsof de kinderen van John Ritter niet werden verwend, zoals te veel beroemde kinderen lijken te zijn, groeide zijn dochter Carly op omringd door de enorme platencollectie van haar ouders. Duidelijk beïnvloed door haar vroege blootstelling aan muziek, groeide Carly Ritter op om gitaar te leren, liedjes te schrijven, haar zang te perfectioneren, te touren en muziek uit te brengen.

Acting Ritters

Toen Tyler Ritter besloot om acteren te proberen, bracht hij een aantal jaren door met het krijgen van kleine rollen in films waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Toen veranderde dat allemaal toen hij een klein rolletje speelde in een aflevering van Modern Family en hij heeft nooit meer achterom gekeken. Tyler's filmografie zal verschijnen in een lange lijst van populaire series en omvat shows als Hot in Cleveland, Agents of S. H. I. E. L. D., NCIS en The Good Doctor onder anderen. Wat nog belangrijker is, Tyler had een terugkerende rol in de DC-show Arrow en hij won een hoofdrol in een kortstondige serie genaamd The McCarthys.

Jason Ritter is duidelijk de beroemdste van de kinderen van John Ritter en heeft naam gemaakt in Hollywood als een getalenteerde acteur en een geweldige kerel met wie mensen graag werken. Jason treedt duidelijk in de voetsporen van zijn vader wat betreft zijn reputatie in het bedrijf, en heeft ook bewezen een getalenteerde tv-acteur te zijn met zijn rollen in shows als Joan of Arcadia, The Class en Parenthood. Jason was ook een steunpilaar van het grote scherm en speelde rollen in opmerkelijke films zoals Freddy vs. Jason, Raise Your Voice en Frozen II onder andere.

Aanbevolen: