Fans zeggen dat critici één ding verkeerd hebben over 'SNL

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat critici één ding verkeerd hebben over 'SNL
Fans zeggen dat critici één ding verkeerd hebben over 'SNL
Anonim

Tijdens zijn tijd op tv heeft 'Saturday Night Live' enkele veranderingen ondergaan. Om te beginnen verdienen castleden nu een bank, vergeleken met het startsalaris van $ 800 per week van weleer.

Nog iets dat niet is veranderd? Het feit dat critici de show graag elke week uitkiezen.

En fans geven toe dat de show niet perfect is, en dat 'SNL' niet voor iedereen is weggelegd. Maar er is één ding waarover ze terugklapten, en ze willen dat critici dit begrijpen.

Critici zeggen graag dat 'SNL' 'vroeger' beter was

Een veelgehoorde klacht over 'SNL' is dat het vroeger beter was. Voor sommige critici betekent dit dat de schetsen vroeger langer waren, in plaats van ingekort ten behoeve van samenvattingen van sociale media. Maar anderen zullen klagen dat de grappen niet grappig zijn, of dat de bemanning te hard probeert om meer politiek correct te zijn.

Er zijn ook klachten over de presentatoren die de show brengt, en soms ook over de muzikale acts. Ze kunnen natuurlijk niet iedereen tevreden stellen, maar om de klachten van critici te beantwoorden dat de show eerder beter was? Fans hebben één ding te zeggen.

Fans denken dat de kwaliteit van 'SNL' niet is veranderd

Een kijker merkte op dat ze na het zien van 'SNL' voor de eerste keer niet echt onder de indruk waren. Bij het zien van een aflevering uit het 2018-tijdperk gaf de kijker toe dat ze de aantrekkingskracht van de comedyshow niet begrepen.

Commentatoren reageerden snel dat de nieuwe kijker waarschijnlijk enkele van de betere afleveringen niet had gezien. Want een veelgehoorde klacht is dat de kwaliteit van 'SNL' door de jaren heen is gedaald. Maar is daar enige waarheid in? Fans zeggen van niet, maar hun verklaring waarom is behoorlijk verrassend.

Zelfs superfans geven toe dat 'SNL' altijd problemen heeft gehad

Fans zijn het er niet mee eens dat de kwaliteit is veranderd omdat ze zeggen dat het altijd slecht is geweest. Nou, niet precies. De meesten lijken het erover eens te zijn dat het niet de show is die bergafwaarts is gegaan; het zijn hun herinneringen.

Een commentator suggereerde dat 'SNL' " altijd ongeveer 15% grappig is geweest", en dat de schetsen wisselvallig zijn. Die Redditor legde uit dat het is als mensen die zeggen: "Ik herinner me dat muziek goed was", maar ze herinneren zich alleen de goede delen of misschien hun favorieten.

Andere commentatoren waren het erover eens dat het een soortgelijk scenario is, waarbij de mensen die zeggen dat 'SNL' 'vroeger' goed was, zich een aantal van hun favoriete schetsen met veel plezier herinneren. Maar in werkelijkheid tankt een bepaald percentage altijd, en een ander (kleiner) percentage wordt populair en krijgt alle lol.

Waar het op neerkomt? Kijk nog maar een paar afleveringen, zeggen fans -- en kijkers zullen ongetwijfeld een schets tegenkomen die ze hilarisch vinden… Uiteindelijk!

Aanbevolen: