Alles wat we weten over de liefdesdriehoek tussen de beruchte B.I.G., Faith Evans en Lil' Kim

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de liefdesdriehoek tussen de beruchte B.I.G., Faith Evans en Lil' Kim
Alles wat we weten over de liefdesdriehoek tussen de beruchte B.I.G., Faith Evans en Lil' Kim
Anonim

Selena Quintanilla, Tupac Shakur, Aaliyah en Lisa "Left Eye" Lopes behoort tot de sterren die in de jaren '90 groot werden en te vroeg verdwenen. The Notorious B. I. G. voegt zich bij de lijst van beroemdheden die op jonge leeftijd tragisch het leven lieten en zoveel hebben bijgedragen aan de muziekindustrie. Hiphopfans beschouwen Biggie vaak als een van de grootste rappers aller tijden. Het is echter niet te bevatten hoe zijn carrière nog meer zou zijn gestegen als hij in 1997 zijn leven niet had verloren door wapengeweld.

Mensen, waaronder Biggie zelf, beschouwden hem als een onwaarschijnlijke ladies man. In zijn nummer " One More Chance," rapte hij, "Heartthrob never, Black and lelijk as ever. Ik blijf Coogi echter tot op mijn sokken." wat erop wees dat, of je hem nu aantrekkelijk vond of niet, hij stijl en geld had. Was het zijn status in de muziekindustrie die vrouwen aantrok, of was hij van nature charmant, of beide? Laten we ons verdiepen in de liefdesdriehoek tussen The Notorious B. I. G, Faith Evans en Lil' Kim.

10 Biggie ontmoette Lil' Kim voor het eerst in 1993

De 'Juicy'-rapper ontmoette Lil' Kim voor het eerst in 1993 tijdens een rapgevecht in Brooklyn, New York. Nadat Kim een geïmproviseerde rap-battle voor Biggie had gedaan, wist hij dat ze iets had. In 1994, Junior M. A. F. I. A. gevormd. De groep omvatte een aantal jeugdvrienden van Biggie en Kim was de enige vrouwelijke rapper. Lil' Kim modelleerde haar rapstijl naar Biggie, die veel bravoure had.

Mensen vonden haar sexy maar woest in haar bevalling. Terwijl de twee een relatie aangingen, was Biggie nog steeds bij zijn middelbare schoolliefde Jan Jackson. De twee kregen samen een kind en uiteindelijk beëindigde hij hun relatie omdat hij Kim niet langer verborgen wilde houden.

9 Biggie ontmoette Faith Evans op de set van een fotoshoot voor Bad Boy Records

Na deze fotoshoot gaf Evans Biggie een lift naar huis, ze wisselden nummers uit en hij belde haar. Biggie wist meteen dat Evans zijn vrouw zou worden. In de biopic Notorious zien we dat Biggie zijn toekomstige vrouw voor het eerst ontmoette. Hij leek verliefd en geslagen.

8 Faith Evans en Biggie trouwden in 1994

Toen Biggie met Evans trouwde, was hij nog maar eenentwintig jaar oud. Ook kende het paar elkaar niet eens een maand voordat ze het wisten. Hun huwelijk, gezien de titel van deze inhoud, was rotsachtig. Je zou je kunnen afvragen of Biggie's jonge leeftijd te wijten was aan het feit dat hij niet begreep hoe een monogame relatie te hebben. Misschien was het het feit dat Biggie een miljonair was met veel opties. Biggie's zelfvertrouwen is wat de zangeres "I'll Be Missing You" verkocht.

Vanaf het allereerste begin van hun huwelijk bedroog Biggie haar en, eerlijk gezegd, nooit meer gestopt, wat leidde tot hun uiteindelijke scheiding. Interessant is dat Evans' lied "Soon As I Get Home" een verontschuldigend lied is dat in haar gedachten is geschreven vanuit het perspectief van Biggie. De woorden in het lied zijn wat ze wenste dat Biggie tegen haar had gezegd.

7 Lil' Kim en Faith Evans hadden verschillende fysieke ruzies

Een van de ergste woordenwisselingen tussen Lil' Kim en Evans was toen ze haar en haar man samen betrapte in een hotelkamer. Kim was naakt, maar dat weerhield Evans er niet van om klappen uit te delen. Hoewel Kim nog maar 4" 11 is, heeft Evans gezegd dat met betrekking tot vechten, de rapper "Lighters Up" de zangeres "I'll Be Missing You" een run voor haar geld gaf. Toen Kim en Evans elkaar voor het eerst ontmoetten, ging Evans er alleen van uit dat de twee New Yorkse rappers hadden een werkrelatie, maar iedereen in BIG's kring wist wat er achter de schermen gebeurde.

6 Lil' Kim trok een pistool op Faith Evans

Lil' Kim's wegbeheerder onthulde dat Lil' Kim een pistool op Faith Evans had gericht en haar precies vertelde wat ze met dat pistool zou doen. Er is niet veel meer informatie bekend, behalve dat goed, Kim wilde Faith uit beeld.

5 Biggie trok ook een pistool op Lil' Kim

Volgens Hip Hop DX herinnerde de producer Jermaine Dupri zich toen Biggie een pistool op Kim trok. Gedurende deze tijd werkte Dupri aan Usher's nummer "Just Like Me". die gekenmerkt Kim voor Usher's "My Way" album. Dupri stelt dat Biggie het couplet voor haar heeft geschreven, maar dat ze niet in de stemming was om op te nemen. Dupri ging niet in veel meer details, maar Kim heeft het nummer wel opgenomen.

4 Lil' Kim had een abortus

In 1996 was de rapper "Lady Marmalade" zwanger van Biggie's kind. Ze had echter een abortus omdat ze wist dat de relatie niet bevorderlijk was voor het ter wereld brengen van een kind. Kim heeft toegegeven dat zij en Biggie een gewelddadige relatie hadden. Kim onthulde dat gewelddadige mannen haar lange tijd aantrokken. In 2014 beviel Kim van Royal Reign Jones Neil. Een rapper genaamd Mr. Papers is de vader.

3 Biggie had andere flirts

Opmerkelijk was dat Biggie van 1996 tot aan zijn overlijden bij de B altimore-rapper Charli B altimore was. Evans en Biggie zijn er in die tijd misschien niet geweest. Voor zijn dood was hij nog officieel getrouwd met Evans. Evans had echter genoeg van zijn ontrouw. Tijdens zijn tijd bij Charli B altimore zag hij Lil' Kim nog steeds tot hij in 1997 overleed.

2 Lil' Kim en Faith Evans zijn nu vrienden, of in ieder geval hartelijk

De ruzie tussen Kim en Evans is nu voorbij. Jarenlang vermeed Kim Evans. Evans legde uit dat haar problemen met Kim uit het raam verdwenen toen Biggie langskwam. Kim en Evans zetten zelfs hun verschillen opzij om te werken aan Evan's samenwerkingsalbum met The Notorious B. I. G. genaamd The King &I" op het nummer "Lovin' You For Life"."Tijdens de Hip Hop-onderscheidingen van VH1 in 2016, zag de wereld dat het rundvlees eindigde omdat ze Lil' Kim op het podium introduceerde.

1 Faith Evans maakt technisch gezien deel uit van Biggie's landgoed

C. J. Wallace is de zoon van Biggie en Evans. De zangeres erfde direct geen bezittingen van Biggie's nalatenschap, maar haar zoon wel. Evans, Biggie's moeder Voletta Wallace, een advocaat, en andere managers beheren zijn landgoed, dat nu naar schatting 160 miljoen dollar waard is.

Lil' Kim maakt geen deel uit van het landgoed, en er is misschien wat drama achter de schermen geweest omdat de R&B-zangeres Monica bevestigde dat Lil' Kim niet langer op het nummer "Anything (To Find You), " met een sample van Biggie's "Who Shot Ya." Het nummer bevat in plaats daarvan rapper Rick Ross. Wallace legde uit dat Lil' Kim en zij een hechte band hadden na het overlijden van Biggie. Ze vond het echter niet leuk hoe Kim de liefde tussen Biggie en haar paradeerde in de interviews nadat ze was overleden. Op het moment van Biggie's dood was zijn vermogen naar schatting $ 10 miljoen.

Aanbevolen: