Alles wat we weten over de relatie tussen Dolly Parton en Billy Ray Cyrus

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie tussen Dolly Parton en Billy Ray Cyrus
Alles wat we weten over de relatie tussen Dolly Parton en Billy Ray Cyrus
Anonim

Dolly Parton heeft al tientallen jaren een enorme impact op de countrymuziekscene. Ze heeft in de loop der jaren tientallen en tientallen albums uitgebracht, waarmee ze de weg vrijmaakte voor een succesvolle carrière voor zichzelf, maar ook voor countrymuziekartiesten overal. Dolly heeft geholpen om de carrières van vele artiesten te lanceren en heeft vele anderen beïnvloed, vooral Billy Ray Cyrus.

We kennen Billy Ray Cyrus als de vader van niemand minder dan Miley Cyrus, maar hij is ook zoveel meer dan dat. Billy Ray is op zichzelf al beroemd, want hij is ook een succesvolle countryster. Hij heeft sinds het begin van de jaren negentig meer dan een dozijn albums uitgebracht en is vooral bekend om zijn hit Achy Breaky Heart.”

In de loop der jaren hebben de twee muzikanten een behoorlijk hechte relatie ontwikkeld, zo erg zelfs dat er datinggeruchten ontstonden. Toen die geruchten werden verpletterd, begonnen mensen te denken dat ze misschien bloedverwant waren, omdat ze zo betrokken zijn bij elkaars leven - Dolly is zelfs Miley's peettante! De twee zijn zo close, we kunnen niet anders dan van ze houden.

Hier is alles wat we weten over Dolly Parton en Billy Ray Cyrus.

13 Ze zijn niet echt bloedverwant

Dolly Parton en Billy Ray Cyrus hebben zo'n hechte relatie dat mensen niet anders kunnen dan denken dat de twee verwant zijn. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn de twee helemaal niet bloedverwant. Ze zijn gewoon al jaren vrienden en zijn zo hecht dat ze familie zijn geworden, ongeacht het gebrek aan bloedverwantschap.

12 Ze toerden samen

Hun relatie begon in de eerste plaats als een werkrelatie. Nadat Billy Ray zijn single "Achy Breaky Heart" had uitgebracht, deed het nummer het erg goed. Met al het succes van het nummer kreeg hij de kans om samen op tournee te gaan, waar Billy Ray optrad voor Dolly.

11 Er waren veel romantische geruchten

Natuurlijk, in Hollywood, wanneer twee beroemdheden dicht bij elkaar komen, beginnen geruchten de ronde te doen of ze meer dan vrienden zijn of niet. Toen de twee dichterbij kwamen, begonnen de romantiekgeruchten tussen Billy Ray en Dolly op te warmen. De twee haalden de krantenkoppen, vooral toen ze met elkaar op tournee waren.

10 Dolly had er geen last van

Toen de geruchten begonnen te stijgen dat Billy Ray en Dolly een romantische band hadden, begon Billy Ray zich echt zorgen over hen te maken en vroeg hij zich af wat Dolly van de situatie zou vinden.

Dolly, aan de andere kant, vond de geruchten grappig, en beweerde dat geruchten zoals die verkochte platen, en geen zorgen.

9 Ze brachten samen een single uit

Vond dat gerucht in, Dolly en Billy Ray besloten samen wat muziek te maken. In 1993 bracht Dolly een single uit met daarop Billy Ray genaamd "Romeo". Met de romantisch suggestieve titel is het geen wonder waarom mensen aan het praten waren. De single deed het erg goed en steeg in de hitlijsten.

8 Billy Ray's debuut deed het goed dankzij Dolly

Met al het gepraat tussen de twee en het feit dat Billy Ray de kans kreeg om met Dolly op tournee te gaan, was in dit geval alle pers goed. Toen Billy Ray in 1992 zijn debuutalbum Some Gave It All uitbracht, werd het album nummer één en bleef het 17 weken op rij nummer één. Daar kan hij Dolly zeker voor bedanken!

7 Ze schreef hem een brief waardoor ze vrienden werden

Toen Billy Ray zich voor het eerst opende voor Dolly op tournee, waren de twee nog niet zo hecht.

Billy Ray legde uit dat Dolly een brief naar zijn kleedkamer had gestuurd om het ijs tussen de twee te breken, en vanaf dat moment kregen ze een hechte band en werd hun relatie hechter dan ooit.

6 Samen schreven ze een nummer

Door zo'n hechte relatie te hebben, zowel werkend als niet-werkend, hebben Dolly en Billy Ray altijd de kans gegrepen om samen te kunnen werken. Als gevolg hiervan besloten Dolly en Billy Ray opnieuw samen te werken, waar de twee samen het duet "The Right Time" schreven.

5 Billy Ray heeft veel geleerd van haar arbeidsethos

Eén ding dat Billy Ray Cyrus heeft toegegeven dat hij Dolly echt bewondert, is haar arbeidsethos - het is iets dat hem is opgevallen sinds ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Toen ze samenwerkten, ging Dolly naar zijn studio, bracht hem wat te eten, at een beetje en bleef rondhangen voordat de twee meteen aan het werk gingen.

4 Billy Ray trad toe tot Dolly voor het 25-jarig jubileum van Dollywood

Dolly heeft haar eigen themapark genaamd Dollywood. Toen het park zijn 25-jarig jubileum vierde met een enorm concert met enkele van Dolly's beroemde vrienden.

Zowel Billy Ray als Miley waren aanwezig en beiden traden op met Dolly. Billy Ray en Dolly zongen hun succesvolle samenwerking "Romeo", waar Miley zich bij Dolly voegde voor "Jolene."

3 Dolly is Miley's peettante

Inmiddels weten we dat Billy Ray en Dolly zo'n hechte relatie hebben, zozeer zelfs dat hun families langzaam met elkaar verweven zijn geraakt. Toen Billy Ray zijn dochter Miley kreeg, besloot hij dat hij wilde dat Dolly Miley's meter zou worden. Als gevolg hiervan hebben Miley en Dolly hun eigen zeer hechte relatie.

2 Dolly verscheen op Hannah Montana

Toen Miley ouder werd en ze haar show Hannah Montana landde, combineerde ze haar echte familie met haar fictieve. Dolly verscheen in de show als Miley's tante Dolly, waar de twee in een paar afleveringen wat grappen maakten. Dolly verscheen in de afleveringen "Good Golly Miss Dolly" in 2006, "I Will Always Loathe You" in 2007 en "Kiss it all Goodbye" in 2010.

1 Ze zijn zo hecht dat mensen niet anders kunnen dan denken dat ze familie zijn

Door de jaren heen zijn we Dolly en Billy Ray gaan associëren, en nog meer toen Billy Ray's dochter Miley werd geboren. We kunnen het niet helpen, maar houden van hun relatie, en hoe dicht ze bij elkaar zijn. Er is geen reden waarom mensen denken dat ze eigenlijk familie zijn, dat kunnen ze net zo goed zijn!

Aanbevolen: