Alles wat we weten over de relatie tussen Zendaya en Jacob Elordi

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie tussen Zendaya en Jacob Elordi
Alles wat we weten over de relatie tussen Zendaya en Jacob Elordi
Anonim

Zendaya is een mooie en getalenteerde jonge actrice die een ongelooflijk rolmodel is geweest voor jonge vrouwen overal! Ze begon op Disney Channel, maar sindsdien heeft ze zoveel andere dingen gedaan. Jacob Elordi is een acteur die veel mensen misschien herkennen van Netflix! De originele films van Netflix zijn de afgelopen jaren een groot succes geworden en de hoofdrolspeler of actrice zijn en één is enorm! Elordi is een nieuwere acteur, maar hij doet het al goed voor zichzelf.

De relatie tussen Zendaya en Jacob Elordi is erg interessant en lief om te zien! De details van hun relatie zijn schaars, omdat het erop lijkt dat ze meer dan wat dan ook proberen hun relatie tussen hen te behouden door hun privacy te behouden! Zendaya is ook schijnbaar een privépersoon.

10 Ze speelden samen in 'Euphoria'

HBO's Euphoria ging in première in 2019 en heeft tot nu toe slechts één seizoen gehad. Fans werden meteen verliefd op de show en wachten met ongeduld op een tweede seizoen. Zendaya kreeg de hoofdrol in de show, Rue, terwijl Jacob Elordi de rol van Nate speelt.

Zendaya en Jacob Elordi ontmoetten elkaar op de set van de show, wat de serie nog beter en leuker maakt om naar te kijken. Het is altijd erg interessant om de oorsprong van een relatie te zien.

9 Ze gingen samen op vakantie in Griekenland

In augustus 2019 werden Zendaya en Jacob Elordi gefotografeerd terwijl ze samen naar Griekenland reisden. Ze gingen op een leuke vakantie en hadden een geweldige tijd samen. Soms duurt het een nachtelijke reis of een vakantie ergens anders en nieuw voor twee mensen om erachter te komen of ze elkaar echt leuk vinden of niet.

Deze twee leken echt genoten te hebben van hun tijd samen omdat hun liefdesverhaal zich sindsdien steeds verder ontvouwt. Bovenal is Griekenland zo'n heerlijke plek om naar toe te reizen.

8 Ze hebben allebei gewonnen bij de GQ Awards 2019

Bij de GQ Awards 2019 ontving Zendaya de Woman of the Year Award, terwijl Jacob Elordi de TV Actor of the Year Award won. Het feit dat ze allebei naar huis gingen met prijzen van dezelfde ceremonie zorgde er waarschijnlijk voor dat ze zich verbonden voelden!

Het moet ervoor zorgen dat twee mensen zich automatisch een stuk hechter voelen wanneer ze zoiets eervols en ongelooflijks ervaren als het ontvangen van prijzen op dezelfde avond vanaf dezelfde plek. Deze avond bewees dat ze allebei weten wat ze doen als acteurs.

7 Zendaya noemde Jacob haar beste vriend

Eind januari 2020 verwees Zendaya naar Jacob Elordi als haar beste vriend, waardoor fans enigszins begonnen te twijfelen aan hun romance. Twee mensen die aan het daten zijn, noemen elkaar niet 'beste vriend' in het publiek, maar dat is precies wat ze deed.

Sommigen speculeerden dat ze dit alleen deed om de datinggeruchten die haar omringen de kop in te drukken, maar anderen hadden het gevoel dat ze het echt meende en niet romantisch bij Jacob Elordi betrokken was. Snel vooruit naar vandaag en fans weten dat ze dat alleen maar voor de pers zei.

6 Jacob Elordi noemde Zendaya zijn zus

Jacob Elordi zei dat Zendaya in februari 2020 als een zus voor hem was en dat iedereen daardoor in de war was! Fans speculeerden al dat er meer aan de hand was tussen hem en Zendaya, dus het was heel vreemd dat hij haar zijn zus noemde.

Ze werden niet lang nadat hij dat zei zoenend gespot, dus het heeft geen zin om te zeggen dat ze op zijn zus leek. Waarschijnlijk zei hij dat alleen om datinggeruchten de kop in te drukken en roddelbladen te stoppen.

5 Ze vierden samen Thanksgiving in Australië

Jacob Elordi en Zendaya brachten de maand november 2019 enige tijd door in Australië. Ze vierden daar Thanksgiving, wat best romantisch klinkt!

Samen op reis gaan is iets wat mensen doen als ze eenmaal serieuze en toegewijde relaties hebben, dus dit gaf fans een veilig gevoel in het feit dat Jacob Elordi en Zendaya echt een officieel koppel waren. Ze werden samen gespot op het vliegveld en het feit dat ze er zo gelukkig en close uitzagen, maakte het zoveel specialer!

4 De twee werden betrapt op zoenen door Paparazzi in februari 2020

Eindelijk, in februari 2020 werden Jacob Elordi en Zendaya betrapt op zoenen door paparazzi in New York City. Ze hebben nooit officieel met iemand gesproken en hun relatie bevestigd, maar de kussende foto's waren genoeg bewijs voor iedereen om te zien. Ze zijn onafscheidelijk sinds de kussende foto's van hen zijn vrijgegeven.

Het is behoorlijk oneerlijk dat twee jonge volwassenen die hoogstwaarschijnlijk privacy zoeken in hun relatie, door de media aan de kaak werden gesteld. Ze hadden hoogstwaarschijnlijk de bedoeling om hun liefdesverhaal geheim te houden, maar de paparazzi stonden dat niet toe.

3 Zendaya moest datinggeruchten met Tom Holland stoppen

Op een gegeven moment moest Zendaya datinggeruchten met Tom Holland stoppen. Iedereen ging ervan uit dat ze een stel waren omdat ze samen voor Marvel speelden in de Spider-Man-filmfranchise.

Ze waren nooit romantisch betrokken en de media bereikten elke keer dat ze verhalen uitbrachten dat ze een soort van romantiek hadden. Beiden moesten voortdurend datinggeruchten verpletteren en de wereld laten weten dat ze gewoon vrienden waren en niets meer.

2 Jacob Elordi moest ‘Kissing Booth 2’ filmen met zijn ex Joey King

Jacob Elordi ging uit met Joey King nadat hij haar had ontmoet op de set van The Kissing Booth. Ze gingen uit elkaar na het filmen van de eerste film, maar hij moest nog steeds het vervolg met haar filmen. Een film filmen met een ex klinkt verschrikkelijk. Het is waarschijnlijk voor niemand leuk of plezierig om mee te maken te hebben.

Jacob Elordi en Joey King waren duidelijk volwassen genoeg om al hun scènes samen op de set door te nemen, maar ze deden nooit samen promotiemateriaal voor de film. Hij besprak het niet willen filmen van Kissing Booth 3.

1 Jacob laat Zendaya nooit lachen

Een laatste ding dat iedereen weet over de relatie tussen Jacob Elordi en Zendaya? Hij maakt haar altijd aan het lachen! Ze is een gelukkige jonge vrouw zoals ze is, maar het lijkt alsof het hebben van hem in haar leven haar alleen maar gelukkiger maakt.

Ze lijkt hem ook blij te maken, want ze zijn altijd in een goed humeur als ze bij elkaar in de buurt zijn. Hun relatie is er een die de meeste andere stellen zouden willen navolgen en kopiëren. Ze lijken elkaar op te tillen en het bewijs wordt gezien elke keer dat ze worden gefotografeerd!

Aanbevolen: