Kevin Hart zegt dat de sleutel tot succes is om vrienden te krijgen die je niet mogen

Kevin Hart zegt dat de sleutel tot succes is om vrienden te krijgen die je niet mogen
Kevin Hart zegt dat de sleutel tot succes is om vrienden te krijgen die je niet mogen
Anonim

Kevin Hart en Kelly Clarkson hebben zojuist verteld wat volgens hen de sleutels tot succes zijn. En Harts advies is misschien een beetje verrassend.

In de nieuwste aflevering van Hart to Heart, Harts talkshow op Peacock, sprak hij met zangeres Kelly Clarkson over de sleutel tot succes.

Clarkson sprak over hoe ze denkt dat "je omringd moet zijn door mensen die je uitschelden."

Hart leek het met haar eens te zijn en zei:

"Nou, mijn vrienden mogen me niet. Als je de sleutel tot succes wilt weten, zoek dan vrienden die je niet echt mogen, die je af en toe betrapt door alleen maar naar je te kijken… …'Wat denk je nu?'"

Zowel Hart als Clarkson bestaan al bijna twee decennia in de entertainmentindustrie. Clarkson kreeg haar start als de eerste winnaar van American Idol in 2002. Ze werd een van de commercieel meest succesvolle winnaars van de show en heeft haar positie in de muziekwereld behouden. Ze presenteert nu haar eigen talkshow, The Kelly Clarkson Show, die al twee seizoenen loopt.

Hart heeft sinds 2001 ook succes in zijn stand-up- en acteercarrière. Hij begon met stand-upcomedy en kreeg zijn eerste echte doorbraak in het tv-programma Undeclared. Fatherhood en Jumanji: The Next Level behoren tot twee van zijn meest recente blockbuster-films.

Hart gaf ook verder advies over het behouden van succes in zijn nieuwste audioboek, Overcoming Today's BS For Tomorrow's Success. Het boek over zelfgroei behandelt problemen die een levenscoach zou kunnen aanpakken en raakt aan de hulpmiddelen die Hart in het leven heeft gebruikt bij het nemen van beslissingen die hem hielpen succes te behalen.

Hart noemt het audioboek zelf 'verfrissend'. Het is echter niet de eerste keer dat Hart zoiets probeert. Hart schreef ook een memoires genaamd I Can't Make This Up: Life Lessons, waardoor hij op de bestsellerlijst van de New York Times terechtkwam.

In het boek vertelt hij ook over andere sleutels tot succes die voor hem hebben gewerkt. Hij noemt bijvoorbeeld het vermogen om dingen van me af te schudden, of 'om ze gewoon te accepteren… en verder te gaan met mijn leven'. Andere dingen die Hart in zijn memoires noemde als belangrijke hulp aan zijn succes, zijn het vertrouwen om nieuwe dingen te proberen, zijn instinct te volgen en inzicht te krijgen in zijn problemen.

Aanbevolen: