Adele zegt dat haar aankomende album 'nog niet af' is op SNL en dat fans in paniek raken

Adele zegt dat haar aankomende album 'nog niet af' is op SNL en dat fans in paniek raken
Adele zegt dat haar aankomende album 'nog niet af' is op SNL en dat fans in paniek raken
Anonim

Vijf jaar zijn verstreken sinds Adele haar derde studioalbum 25 uitbracht en sindsdien wachten fans in spanning. Terwijl ze haar hostingdebuut maakte op Saturday Night Live, gaf ze een update over haar nieuwe album.

Dit was Adele's eerste optreden in de NBC comedy sketch show in lange tijd. Adele-fans hoopten dat de 32-jarige Britse zangeres een nieuw nummer zou spelen, maar waren verrast toen ze ontdekten dat ze eigenlijk presenteerde en niet optrad. Ze bracht een hoop gelach met grappige sketches over haar gewichtsverlies, The Bachelor en meer.

Tijdens haar openingsmonoloog legde Adele uit waarom ze de presentatrice van de show was en niet de muzikale gast.

GERELATEERD: Adele op 32-jarige leeftijd: hier is alles wat ze deed om in vorm te komen

Ze vertelde het publiek: Nu weet ik dat er veel gepraat is over dat ik gewoon de gastheer ben. Ik heb het allemaal gezien. Zoals, 'Waarom is zij niet de muzikale gast?' en dat soort dingen, en er zijn een paar redenen, 'legde ze uit. “Mijn album is nog niet af, en ik ben ook te bang om beide te doen. Ik zou liever gewoon wat pruiken opzetten… een glas wijn of zes, en gewoon zien wat er gebeurt. Wie weet?”

Adele gaf voor het laatst commentaar op de release van haar aankomende album in augustus, toen een fan op Instagram naar de status vroeg. Ze antwoordde: "Ik heb eerlijk gezegd geen idee."

Haar manager, Jonathan Dickins, bevestigde ook dat de tijdlijn voor het nieuwe album van Adele voor onbepaalde tijd wordt uitgesteld.

GERELATEERD: Bruno Mars aan Adele: de meest verwachte albums in 2020

"Het komt niet in september, het is klaar als het klaar is", vertelde hij aan Music Week. “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, je doet dingen en dan staat de wereld ineens stil. Het komt als het klaar is. Ik kan daar nog geen datum op plakken. We hebben muziek, maar we werken nog steeds.”

Adele's laatste studioalbum, 25, werd uitgebracht in 2015 en schreef geschiedenis over de verkoop van muziek. 25 werd uiteindelijk 's werelds best verkochte album van het jaar, met 17,4 miljoen verkochte exemplaren in dat jaar. Er zijn wereldwijd meer dan 23 miljoen exemplaren van verkocht.

GERELATEERD: 15 feiten over Adele die onlangs aan het licht zijn gekomen

Na haar aankondiging op Saturday Night Live gingen fans naar Twitter om hun opwinding - en angst - te uiten over het uitstellen van de albumrelease. Sommige fans uitten hun teleurstelling en zeiden dat ze het wachten op het nieuwe album beu waren:

Aangezien Adele geen releasedatum heeft bekendgemaakt, lijkt het erop dat ze nog even moeten wachten. Terwijl we geduldig wachten op het nieuwe album van Adele, is haar laatste album momenteel beschikbaar om nu te streamen op Spotify.

Aanbevolen: