Kevin Hart promoot 'Die Hart'-filmrelease op Quibi: 'Het stelt niet teleur vertrouw me

Inhoudsopgave:

Kevin Hart promoot 'Die Hart'-filmrelease op Quibi: 'Het stelt niet teleur vertrouw me
Kevin Hart promoot 'Die Hart'-filmrelease op Quibi: 'Het stelt niet teleur vertrouw me
Anonim

Kevin Hart wil dat je zijn serie bekijkt en is extra opgewonden om een actiester te zijn in de Quibi-serie Die Hart, nu beschikbaar op het nieuwe platform.

Op maandag 20 juli plaatste Hart een nieuwe video op zijn Twitter-account, vergezeld van een bijschrift waarin hij fans aanspoorde om zijn nieuwe televisieserie 'Die Hart' te bekijken.

De acteur lijkt ervan overtuigd dat het publiek de show geweldig zal vinden. “Het stelt niet teleur…. GELOOF ME!!!! DieHart,” tweette Hart.

De clip, hoewel hij maar 15 seconden duurt, onthult een aantal spannende actiescènes. De video begint met verschillende vuistgevechten en bevat zelfs een auto-explosie.

Volgens de preview speelt de serie zich af op de toneelschool. "Welkom bij Ron Wilcox's Action Star School", kondigde de voice-over aan in de clip.

De IMDB-pagina van de serie zegt dat een aantal andere opmerkelijke acteurs, naast Hart, deelnemen aan het project. Enkele goede voorbeelden zijn John Travolta en Nathalie Emmanuel.

Beschikbaar op een nieuw platform

Hart's post zorgde ervoor dat er een shout-out werd achtergelaten voor het streamingplatform dat nu zijn show zal vertonen. “‘Die Hart’ is nu beschikbaar op @Quibi…. Download de app en kijk vandaag nog,” schreef Hart.

Volgens de website van Quibi kunnen kijkers met de app overal afbeeldingen van hoge kwaliteit streamen. "Bekijk programma's van filmkwaliteit die zijn ontworpen voor uw telefoon", luidt de pagina.

Andere shows op Quibi zijn Anna Kendricks "Dummy" en "Chrissy's Court" met Chrissy Teigan in de hoofdrol.

Aanbevolen: