Hier is waarom de live zang van Demi Lovato net viraal ging

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de live zang van Demi Lovato net viraal ging
Hier is waarom de live zang van Demi Lovato net viraal ging
Anonim

Popdiva Demi Lovato ging gewoon meer 'rock' dan we ze hebben zien gaan sinds…'Camp Rock'? Die ene keer dat ze Avril Lavigne coverde? Samen met de band All Time Low op het 'Sad Summer Fest' in Californië, gaf Demi zo'n solide vocale uitvoering dat clips van haar krachtige rockzang viraal gaan.

Met DemiLovato vandaag wereldwijd trending op Twitter, merken miljoenen fans hoe hard Demi kan rocken. Het publiek kan niet geloven hoe sterk hun stem gisteravond klonk, of hoe goed ze er achter de schermen uitzagen! Lees verder om het zelf te horen en te zien.

Ze doodden 'Monsters'

Hier is Demi die 'Monsters' uitvoert, hun collab-track met All Time Low. Meerdere fans in het publiek vingen dezelfde live-momenten op waarop Demi echt openging en haar enorme vocale bereik liet zien tegen het einde van het nummer.

Het is het edgy element in Demi's stem waar de meeste fans het meest van houden.

"Ik vind het geweldig als Demi samenwerkt met een rockband omdat ze niet rotzooien, ze voegen altijd de gekste zang toe", reageerde een fan in een Tweet.

Ze zagen er schattig uit toen ze het deden

Demi Lovato's IG-verhalen
Demi Lovato's IG-verhalen

Demi's socials staan momenteel vol met bewijzen dat ze zich vermaakten op het podium van 'Sad Summer Fest' (en er schattig uitzagen tijdens het doen). Op een IG-foto van de hoofdfeed zien ze poseren in hun performance-look met het bijschrift "Wauw, wat een geweldige avond."

Hun verhalen tonen ze ook voor en na het optreden met opgewonden woorden.

"Jullie waren allemaal zo leuk!!! Bedankt dat je me @AllTimeLow hebt", schreven ze op één verhaal, gevolgd door "BESTE NACHT OOIT."

Fans voelen de liefde

Demi's indrukwekkende en edgy stem op 'Monsters' heeft ervoor gezorgd dat sommige fans hen vragen om meer rock en heavy metal collabs te doen, en anderen smeken hen gewoon om eindelijk hun volgende album uit te brengen.

"Ik vind het geweldig als Demi een samenwerking aangaat met een rockband, want ze fk rond, ze voegen altijd de gekste zang toe", luidt een populaire Tweet, met een andere die reageert "Ja, we hebben meer nodig van deze Demi! De zang!"

Of dat album nu wel of niet uitkomt (het gerucht gaat dat het ergens in oktober zal landen), laten we hopen dat Demi en haar fans veilig kunnen blijven genieten van hun terugkeer op het podium. Zoals een fan het op Twitter zegt: "Love love love 'em. Live-entertainment is gewoon het beste."

Aanbevolen: