Hier is waarom de 'Dinner Party'-aflevering van 'The Office' van verafschuwd naar geliefd ging

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de 'Dinner Party'-aflevering van 'The Office' van verafschuwd naar geliefd ging
Hier is waarom de 'Dinner Party'-aflevering van 'The Office' van verafschuwd naar geliefd ging
Anonim

In de loop van negen seizoenen bezorgde The Office kijkers veel gelach, angsttranen en zelfs enkele huiveringwekkende momenten, en terwijl de aflevering "Dinner Party" uit alle drie bestond, is dit hoe het ging van verafschuwd geliefd bij fans rondom. De mockumentary aangepast door Greg Daniels van de Britse versie met dezelfde titel begon in 2005 en werd uitgezonden in 201 afleveringen voordat het eindigde in 2013. De aflevering "Dinner Party" wordt als een van de beste beschouwd vanwege zijn onhandigheid en hilariteit.

Jim en Pam op 'The Office&39
Jim en Pam op 'The Office&39

De aflevering is uniek omdat het een van de weinige is die zich buiten de eigenlijke kantooromgeving afspeelt. Dunder Mifflin-baas Michael Scott (Steve Carell) organiseert een spontaan etentje voor een aantal van zijn werknemers en creëert een meer dan ongemakkelijke omgeving in zijn appartement in Scranton. 22 minuten lang werden fans gedwongen naar iets te kijken dat zo ineenkrimpend was dat velen het haatten toen het werd uitgezonden. Nu wordt de aflevering beschouwd als een van de beste in de hele serie.

Michael en Jan over 'Het Kantoor&39
Michael en Jan over 'Het Kantoor&39

Algemeen gehaat

Toen de aflevering in 2008 werd uitgezonden, werd deze met minachting ontvangen en volgens regisseur Paul Feig was de nu iconische aflevering "algemeen gehaat". Gescript door Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky, moest de aflevering het leven buiten het kantoor laten zien en het publiek een glimp geven van hoe elk personage zich gedraagt wanneer het uit hun "natuurlijke" omgeving wordt geplaatst. Velen vragen zich nu af waarom deze aflevering zo verafschuwd was toen het voor het eerst werd uitgezonden, maar aangezien het de traditionele lay-out van de show doorbrak, werd er een vreemde sociale constructie gevormd en waren fans niet klaar om een overdaad aan relatiedrama te accepteren. onmiddelijk.

De scène is die van een snelkookpan die zijn punt bereikt net voor oververhitting. Er ontstaan relatieproblemen tussen Michael en Jan, evenals tussen Andy en Angela. Zelfs Jim en Pam beginnen problemen te krijgen aan de oppervlakte, terwijl een ongenode en gekleineerde Dwight het feest verstoort en zijn gebruikelijke chaos veroorzaakt. Terwijl een interessant sociaal experiment zich tijdens de eerste uitzending op het scherm ontvouwde, zagen velen de aflevering als gewoon te ongemakkelijk om er meteen van te genieten.

Tabel gelezen voor 'The Office&39
Tabel gelezen voor 'The Office&39

De beste aflevering

Vandaag de dag is deze aflevering allesbehalve verafschuwd, want het wordt beschouwd als een van de beste afleveringen in de hele serie. Om een aflevering te hebben die zich volledig buiten het kantoor afspeelt en personages in een ongewone setting laat zien, geeft fans echt de kans om te zien hoe hun leven eruitziet buiten hun gebruikelijke comfortzones. Deze hele aflevering diende als een katalysator in het grote geheel van de show, want het duwde niet alleen veel zijplots langs, maar het gaf een uniek inzicht in meer karakterontwikkeling voor de favoriete personages van elk van de fans.

Gedurende de hele aflevering zijn veel van de oorspronkelijke ongemakkelijke en ongemakkelijke momenten nu nietjes geworden die bijdragen aan zijn status als een van de beste. De subtiele prikken van Jan richting zowel Michael als Pam geven vanaf het begin de hint dat deze nacht allesbehalve normaal zal zijn. Jim's "nuchtere" naïviteit is precies wat de aflevering nodig had, wat betekent dat hij alles weet wat er gaande is, maar wanhopig probeert te doen alsof hij niets minder dan naïef is. Als het gaat om iconische afleveringsmomenten, is het spel van charades dat door de groep wordt gespeeld, komedie van het hoogste niveau en hoewel het ongelooflijk pijnlijk is om naar te kijken, is het, terugkijkend, absoluut hysterisch. Dus hoewel fans de aflevering in het begin haatten, wordt het, als je er de eerste keer doorheen bent, niets meer dan leuk en hilarisch.

Aanbevolen: