Hier is hoe kindster Angus T. Jones van een nettowaarde van $ 20 miljoen ging om van het net te vallen

Inhoudsopgave:

Hier is hoe kindster Angus T. Jones van een nettowaarde van $ 20 miljoen ging om van het net te vallen
Hier is hoe kindster Angus T. Jones van een nettowaarde van $ 20 miljoen ging om van het net te vallen
Anonim

Angus T. Jones is een voormalig kindsterretje. Hij werd geboren in Austin, TX in 1993. Jones is vooral bekend door het spelen van Jake Harper in de sitcom Two And A Half Men met Charlie Sheen (totdat hij van de show werd afgetrapt), Jon Cryer en Ashton Kutcher.

Voordat hij zijn plek in de CBS-show kreeg, was Jones een kindacteur die speelde in vijf films, waaronder See Spot Run, George of the Jungle 2, Simpatico, The Rookie en Bringing Down The House.

Na een ster in een van de meest populaire sitcoms aller tijden, was Jones klaar voor geld en verdiende hij een nettowaarde van $ 20 miljoen. Helaas stopte hij met de show en acteerde hij plotseling, en bereikte hij vrij snel een dieptepunt. Nadat hij was gestopt met acteren, waagde Jones zich aan andere bedrijven.

Jones is afwezig geweest in Hollywood sinds hij stopte met acteren, en zo ging Angus T. Jones van een nettowaarde van $ 20 miljoen naar het verdwijnen van de grid.

Bijgewerkt op 16 februari 2022: Angus T. Jones blijft rustig zijn leven leiden buiten de schijnwerpers. Volgens IMDb heeft hij sinds 2016 geen professioneel acteerkrediet meer gehad, toen hij kort in een aflevering van Horace en Pete verscheen. Hij is voor het grootste deel uit het nieuws gebleven en hij wordt tegenwoordig zo zelden gezien dat een paar paparazzi-shots van hem die in de zomer van 2021 bij zijn auto stonden de krantenkoppen haalden. Volgens Celebrity Net Worth blijft zijn nettowaarde $ 20 miljoen. Hij blijft zeker restbetalingen verdienen voor zijn werk aan Two and a Half Men, dat goed blijft presteren in syndicatie en nu ook op Peacock wordt gestreamd.

7 Angus T. Jones' vroege leven en carrière

Jones werd geboren in Texas als zoon van Carey en Kelly Jones en is de oudste van twee zonen. Zijn ouders bleven tijdens zijn carrière buiten de schijnwerpers. Voordat hij in Two And A Half Men speelde, had hij bijrollen in onder andere See Spot Run, Simpatico, George Of The Jungle 2, The Christmas Blessing, The Rookie, Bringing Down The House. Jones begon met acteren toen hij nog maar 5 jaar oud was.

6 Angus T. Jones speelde de hoofdrol in 'Two And A Half Men'

In 2003 kwam zijn grote doorbraak toen hij nog maar 10 jaar oud was, toen hij een van de hoofdrollen van Jake Harper in Two And A Half Men kreeg. De sitcom werd erg populair en had op dat moment ongeveer 15 miljoen kijkers. Hij werd al snel een begrip en won zelfs een paar prijzen uit zijn tijd in de show: twee Young Artist Awards en één TV Land Award. In 2011 kreeg zijn personage meer volwassen verhaallijnen en dat beviel hem goed. Jones gaf veel oneliners die fans aan het lachen maakten.

5 Angus T. Jones' netto waarde

Vanaf zijn tijd in de show verdiende Jones een indrukwekkend salaris. Hij was de best betaalde kindacteur op 17-jarige leeftijd en verdiende in zijn laatste seizoen $ 350.000 per aflevering. Vanwege zijn vroege acteerrollen en zijn 10 seizoenen op Two And A Half Men, zou het vermogen van Jones ongeveer $ 20 miljoen bedragen. Al dat geld verdienen voor de leeftijd van 18 is erg indrukwekkend en deze show heeft hem voor het leven gevormd.

4 De show verlaten en acteren

Jones speelde tien seizoenen als hoofdpersonage in Two and a Half Men en werd vervolgens een gastrol in seizoen 11 en 12 voordat hij de show helemaal verliet. De reden waarom hij de show verliet, is grotendeels omdat hij echt religieus werd. In 2012 deed Jones een interview met The Forerunner Chronicles waar hij zijn letterlijke komst tot God besprak. Hij ging elke zondag naar drie of vier kerken totdat iemand hem vertelde over een kerk van de Zevende-dags Adventisten, en hij was meteen verkocht.

Vanwege zijn hervonden geloof vond Jones de show niet meer passend en begon hij publiekelijk de sitcom te dichten."Je kunt geen echte godvrezende persoon zijn en in zo'n tv-show zitten", zei hij in het interview. De voormalige acteur moedigde fans aan om te stoppen met naar de show te kijken en "hun hoofd te vullen met vuiligheid."

Het interview leidde tot veel controverse en kostte hem zijn carrière en zijn rol in de show. Hij realiseerde zich zijn fouten en verontschuldigde zich bij zijn cast en crew, waardoor hij een terugkerende rol kon spelen in de laatste paar seizoenen van de show en in de finale.

3 Angus T. Jones' zakelijke carrière

jones3-16_9
jones3-16_9

Na het verlaten van de show en voorgoed acteren, had de ster van George of the Jungle 2 grote dromen van het creëren van "op de bijbel gebaseerde verhalen en het verder delen van het woord van God", aldus People. Toen dat niet lukte, schreef Jones zich in voor de universiteit. Hij ging naar de Universiteit van Colorado in Boulder, waar hij milieustudies begon. Aan het einde van zijn eerste jaar veranderde Jones echter zijn hoofdvak in Joodse studies. Het is niet duidelijk of hij afstudeerde of een diploma behaalde, maar hij was opgewonden om een normaal leven te leiden. In 2016 werd hij de president van Tonite, een multimedia- en evenementenproductiebedrijf opgericht door Justin Combs en Kene Orjioke.

2 Rock-Bottom raken voor Angus T. Jones

Na zijn opmerkingen in dat interview nam zijn carrière een neerwaartse wending en daarna werd hij nooit meer in iets gegoten, nadat hij Hollywood had verlaten. In 2016 vertelde hij echter aan People dat hij afstand had genomen van religie. "Ik ben geïnteresseerd om te zien waar ik heen ga zonder dat een organisatie een stempel drukt op of ik goed of slecht ben of wat dan ook", vertelde hij aan de publicatie. Sindsdien was hij uit de schijnwerpers verdwenen en leidde hij een normaal leven.

1 Waar Angus T. Jones vandaag is

Vanaf 2022 is Angus T. Jones 28 jaar oud, vrijgezel en geniet van het leven. Onlangs werd hij gefotografeerd in Los Angeles en Jones zag er bijna onherkenbaar uit. Hij stapte blootsvoets uit met een lange baard, een bril en een zwarte muts, een kaki korte broek en een zwart t-shirt met de tekst "SHOQUIP", verwijzend naar zijn thuisstaat Texas, erop.

Er is echter niet veel informatie over zijn huidige baan of wat hij nu doet, aangezien hij een zeer privéleven leidt. Hij leeft van zijn $ 20 miljoen en roy alty's van de show en lijkt gezond en gelukkig.

Aanbevolen: