Twitter probeert Olivia Wilde te annuleren voor 'Blackfishing' in fotoshoot in 2010

Twitter probeert Olivia Wilde te annuleren voor 'Blackfishing' in fotoshoot in 2010
Twitter probeert Olivia Wilde te annuleren voor 'Blackfishing' in fotoshoot in 2010
Anonim

Harry Styles-fans zijn opnieuw achter zijn langdurige vriendin aangegaan. Deze keer beschuldigen ze de 37-jarige acteur echter van iets heel ernstigs: Blackfishing.

Styles en Olivia Wilde zijn sinds begin 2021 aan elkaar gekoppeld. Fans begonnen hun relatie voor het eerst samen te stellen nadat Styles was gecast in Wilde's aankomende film Don't Worry Darling. Ze begon hem non-stop te prijzen in de pers, rond dezelfde tijd dat haar scheiding van SNL-acteur Jason Sudeikis meer publiek werd.

Hun relatie voelde echter concreter aan in januari 2021 nadat het paar hand in hand werd gespot op de bruiloft van een vriend in Californië. Styles-fans gingen uit hun dak, sommigen prezen het paar, terwijl anderen voorbestemd waren om hun relatie te saboteren. Sindsdien hebben fans de uitgelekte naaktfoto's van Wilde verspreid en bleven ze hun relatie ervan beschuldigen een publiciteitsstunt te zijn.

Laatst, nadat de zangeres "Watermelon Sugar" in het huis van Wilde was gefotografeerd, begonnen fans op Twitter afbeeldingen te verspreiden van een Instyle-fotoshoot uit 2010. In deze vreselijke spread wordt Wilde gezien met een donkerbruine kleur die wild contrasteert met haar gebruikelijke, bleke huid.

Een fan twitterde: "Dus, Olivia Wilde heeft blackfishing/blackface gedaan als ze blank is. Misschien zul je eindelijk zien dat ze problematisch is." Het bijschrift gaat vergezeld van vier afbeeldingen van de acteur met een diep gebronsde huid tijdens een fotoshoot met fotograaf Giampaolo Sigura.

Eens met de post, voegde een andere fan toe: "Het verbaast me niet, het eindigt ooit met deze vrouw."

Een derde twitterde: "Ze blijft dingen doen waardoor ik haar h8 en dit is gewoon het volgende niveau."

Anderen zijn er echter van overtuigd dat het gewoon een "bad tan" of een controverse is die bij de fotograaf ligt, niet bij het onderwerp. Een van hen zei: "Wat dacht je ervan om naar elke zwarte persoon in de antwoorden te luisteren. Een spraytan en slechte bewerking van ELF jaar geleden is geen blackface of blackface. Door dit te zeggen, wordt de impact van echte blackface alleen maar verwaterd en verzwakt."

Een ander schreef: "Als fotograaf kan ik zeggen dat dit geen blackface is en in plaats daarvan heeft de fotograaf ervoor gekozen om de foto te bewerken. Dit is een bereik lol."

"Ik ben ook een fotograaf, je hebt 100% gelijk dit is een bewerkte afbeelding waar ze waarschijnlijk weinig tot geen artistieke controle over had. We kunnen dit soort dingen geen blackface/blackfishing noemen omdat het de ernst vermindert van echte blackface, " twitterde een derde fan, in reactie op het bericht hierboven.

Hoewel fans verdeeld zijn over dit onderwerp, lijkt het erop dat Styles en Wilde er niet in slagen, omdat ze privé zijn gebleven over hun ontluikende relatie.

Aanbevolen: