Marine's familie probeert Alec Baldwin voor de derde keer aan te klagen

Inhoudsopgave:

Marine's familie probeert Alec Baldwin voor de derde keer aan te klagen
Marine's familie probeert Alec Baldwin voor de derde keer aan te klagen
Anonim

Alec Baldwin heeft de afgelopen jaren met veel juridische problemen te maken gehad, waaronder een onderzoek naar het Rust-incident dat het leven kostte aan Halyna Hutchins. Hoewel het incident als een ongeluk werd beschouwd, kan Baldwin nog steeds worden aangeklaagd.

Dat is echter niet de enige aanklacht waarmee hij wordt geconfronteerd; een familie klaagt Baldwin aan wegens vermeende laster, nadat zijn activiteit op Instagram ertoe zou hebben geleid dat een familie werd lastiggevallen. De familie diende eerder een aanklacht in tegen Baldwin, maar de zaak werd afgewezen. Nu dienen ze opnieuw een aanvraag in voor een bedrag van $ 25 miljoen.

Alec Baldwin wordt beschuldigd van laster

In 2021 schonk Alec Baldwin geld aan de familie van een gesneuvelde marinier genaamd Rylee McCollum, die stierf terwijl hij vluchtelingen hielp om Kabul te ontvluchten. Niet lang daarna kwam Baldwin een bericht op sociale media van Rylee's zus tegen dat zijn mening over de marinier en de familie als geheel leek te veranderen.

Baldwin reageerde op Instagram-foto's van de Capitol-rellen van 6 januari die werden gepost door Roice McCollum, schijnbaar in een poging haar identiteit te bevestigen. Vervolgens nam hij contact op via een privébericht.

Alec onthulde blijkbaar de identiteit van de zus op sociale media, wat ertoe leidde dat enkele van zijn 2,4 miljoen volgers de vrouw zouden lastigvallen. Nu spant de familie blijkbaar een rechtszaak aan tegen Baldwin wegens laster.

Het pak bevat ook Rylee's weduwe, Gigi Crayton McCollum, die een eenjarige dochter heeft.

De familie van de marinier heeft twee keer aangifte gedaan

Per Radar Online heeft de familie van wijlen Marine twee keer rechtszaken aangespannen tegen Alec Baldwin; beide gevallen werden weggegooid. Radar stelt dat dit te wijten was aan het feit dat de deponeringen zich niet in het juiste rechtsgebied bevonden.

Wat de specifieke voorwaarden van de zaak betreft, suggereert Radar dat de eerdere rechtszaken geen substantieel bewijs bevatten van enig wangedrag, of de impact van Baldwins sociale media-activiteit, tegen Roice McCollum. Deze keer, merken ze op, heeft Roice "voorbeelden van misbruik dat ze heeft geleden" toegevoegd nadat Alec Baldwin haar informatie op Instagram had gedeeld.

Dat omvat waarschijnlijk de inhoud van directe berichten tussen de twee, inclusief een opmerking van Baldwin die leest: "Toen ik je de $ voor je overleden broer stuurde, uit echt respect voor zijn dienst aan ons land, heb ik Ik wist niet dat je een relschopper op 6 januari was."

De rechtszaak stelt dat Roice McCollum nooit is gearresteerd of beschuldigd van enige misdaad die voortvloeit uit de rellen van 6 januari.

Aanbevolen: